Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала в златна рамка LED

23
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖

Показани 23 от 23 продукти

Огледала в златна рамка

Огледала в златна рамка са украсата на всеки добре декориран дом стая или зала. Декоративните огледала със златни рамки могат да бъдат основен елемент от дизайна на стаята или да бъдат елегантно допълнение към друго оборудване за баня. Благодарение на златните нюанси вашият апартамент ще придобие малко дискретен блясък, ще стане по-изискан и ще ви даде усещане за лукс.

Златото е универсален цвят - ще го намерите в довършителните елементи на мебелите, лампите за стаята и коридора, както и сред детайлите. по стените на тоалетната. Златният цвят се свързва с богатството и в същото време се отнася до слънцето и енергията, която ни осигурява. Големите огледала със златна рамка ще работят добре навсякъде, където са необходими светлосенки, в малки стаи и места, които изискват оптично увеличение. Заслужава си да ги окачите над дивана в хола, да ги използвате в антрето срещу рафта или да ги поставите класически - над мивката в банята.

Елегантни огледала - златни рамка в баня и антре

Огледалата за баня със златиста рамка могат да станат основа за изграждане на уникална аранжировка във вашата баня. Огледала със златни рамки - осветени, с набор от допълнителни функции, които правят почивката след напрегнат ден по-приятна, е интересно предложение за тези, които мечтаят за модерен и функционален апартамент. Можете да ги поставите близо до душ кабината или да ги използвате на основната стена близо до входната врата на къщата ви.

LED огледалата в златиста рамка могат успешно да се комбинират с различни цветове и модели. Те изглеждат перфектно в комбинация със земни цветове, нюанси на бежово, кафяво, черно и бяло. В същото време златото изглежда оригинално сред мебелите в индустриален стил. Може да се комбинира с мрамор, камък или бетон. Това е перфектен материал за баня с всякакъв размер - ще подхожда както на малък умивалник и златен обков, така и на силно декоративен мотив от плочки на съседната стена.

Огледало за баня - златна рамка за всеки бюджет

Огледала за баня в златна рамка са постоянно модерен елемент от добре проектирана баня, независимо дали живеете в жилищен блок, жилищна сграда или еднофамилна къща. Огледалата със златни рамки могат да се появят в стая, изпълнена с минимализъм - те допълват мебели в скандинавски стил, гладки матови фасади на шкафове или сатенена стена в антрето. Златните детайли изглеждат интересни заедно с оборудване от естествено дърво. Можете да изберете и огледало с широка, богато декорирана рамка, което да бъде основен декоративен мотив в дадено помещение.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече