Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Вертикален

26
Вертикалните огледала на марката Artforma са отлично решение за оптично увеличаване на пространството във вашия интериор. Благодарение на техния вертикален формат, те се вписват перфектно в банята, спалнята или преддверието, улеснявайки, например, подготовката преди напускане на дома. Здравата конструкция и висококачествените материали гарантират устойчивост и безопасност при използването на нашите вертикални огледала с LED осветление. Освен това, техният елегантен дизайн ще стане стилен декоративен елемент във вашия интериор.
Филтриране
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 26 от 26 продукти

Елегантни вертикални огледала за вашия дом

Планирате ли ремонт и следователно търсите перфектно съчетана декорация за вашия дом? Започнете с декоративни огледала с допълнителни аксесоари. Офертата на ArtForma включва множество огледала с различни форми. Особеновертикалните огледалас LED осветление са много популярни. Позволете им да променят напълно облика на вашия апартамент и да осигурят перфектно естетическо изживяване за вашите очи. Изберете модела, който най-добре подхожда на стила на вашия интериор. Проверете какви аксесоари можете да използвате във вертикално огледало.

Декорация с LED осветление

LED огледалатане само имат практична функция, но и представляват елегантен декоративен елемент, който придава стил и класа на помещението, в което се намира. Вертикалните огледала са особено популярни поради тяхната практичност и огледалната повърхност, която е удобна за гледане и може да украси стените в почти всяка стая. LED осветление, поставено в огледалото, осигурява правилно осветление по време на извършване на грижи. Правилно подбраното вертикално огледало за баня е идеално допълнение към стилен интериор. Освен това LED осветлението е както енергоспестяващо, така и екологично.

LED осветление - система за падане на светлина

Когато избиратеLED вертикално огледало, можете да използвате опцията за избор на модел на падане на светлината. Това означава, че само избраният от вас фрагмент ще бъде маркиран. Осветлението около огледалото дава равномерен лъч светлина от всяка негова страна. Определено това е най-често избираният вариант от нашите клиенти. Други включват осветление отстрани или върху избрани ръбове, като горната част и страните. Благодарение на толкова много начини можете да персонализирате огледалото за вашия апартамент възможно най-много.

Вид светлина в огледалото

Когато избирате мечтаното вертикално огледало за вашия апартамент , погрижете се за цвета на осветяването му. Можете да изберете неутрален цвят, който ще добави малко топлина и атмосфера към вашата стая, или да изберете осветление с марката PHILIPS, ако имате нужда от по-силно лицево осветление, което ще улесни нанасянето на грим. Цветът на светодиода се контролира с помощта на сензорен ключ.

Декоративни огледала - практична форма

Вертикалното огледало със сигурност е най-класическата и традиционна форма на огледало , който ще пасне на почти всяка стая във вашата къща или апартамент. Благодарение на правилните му форми можете лесно да го комбинирате с други декоративни мебели. Огледалните декорации изглеждат най-добре в интериори, в които преобладават класически форми и декорации. Характеризира се с висока, тясна форма, която позволява оптично разширяване на пространството, което е особено желателно в случай на малка стая.

Размери на огледалото - намерете идеалното решение за вашия интериор

Нашите вертикални огледаласе предлагат в различни форми и размери, което им позволява да паснат перфектно на вашия интериор. В панела за конфигурация можете лесно да изберете размерите и формата на огледалото, които най-добре ще отговорят на вашите очаквания. Подхождаме индивидуално към всяка поръчка, за да сте сигурни, че ще получите огледалото, от което се нуждаете. Поради факта, че продуктът се изработва по индивидуална поръчка на клиента, след направена поръчка ще получите информация за планираната дата на доставка.

Вертикално LED огледало от колекция AmbientLine

Огледала в колекцията AmbientLine се характеризират с високо ниво на естетика и декоративен външен вид. Тяхната правоъгълна форма в комбинация с осветление ги прави визуално по-големи. Дифузната светлина в задната част на огледалото е основната характеристика на тази колекция, чийто краен ефект е атмосферен. Източникът на светлина не е насочен директно към потребителя, което е идеално решение за хора, които търсят по-фина и приятна светлинна атмосфера.

Вертикално LED огледало от колекция PremiumLine

Предложение за огледала от колекция PremiumLine включва колекция от вертикални огледала, които ще направят революция във външния вид на вашата баня. Вертикално огледало за баняPremiumLine е проектирано по такъв начин, че светлината да пада върху човека, който стои пред него, като по този начин осигурява идеални условия за извършване на ежедневни грижи. Огледалата от тази колекция се характеризират с иновативни решения, които фокусират светлината върху потребителя на огледалото, осигурявайки максимален комфорт при използване.

Вертикално LED огледало от колекция Colorful

Вертикални огледала от колекцията цветни огледала, това са продукти с оригинален дизайн. Благодарение на тях ще внесете модерен и елегантен стил във вашия хол или офис. Когато избирате вертикално огледало от тази серия, можете да изберете цвета на повърхността, което е иновативен начин за декориране на интериора. С различни цветове, от които можете да избирате, можете идеално да паснете на стила на стаята и вашите предпочитания. Вертикалните огледала могат да бъдат окачени практически във всяка стая, като изглеждат най-ефектно в тъмни цветове. Това са дизайнерски елементи, които напълно ще променят облика на вашия дом.

Сензорен превключвател и метеорологична станция

Асортиментът ни включва 120 модела огледала. Сред тях има и такива, които може да закачите в апартамента си. Можете свободно да персонализиратеВертикални огледалас допълнителни функции според вашите нужди. В рамките на тези функции можете да изберете сензорен превключвател, сензорен превключвател или Smart Switch. Всеки от тези варианти има специални свойства, които трябва да знаете. Благодарение на допълнителните функции, огледалата ще бъдат по-функционални и дори по-подходящи за вашите нужди.

Нагревателна постелка като допълнителен елемент от оборудването

Ако искате да избегнете запотяването на стъклото повърхности в банята, ние имаме решение за вас. Когато избирате овално огледало, можете да го оборудвате със специална нагревателна постелка. Тази постелка се предлага в различни размери. След като го включите, парата бързо ще изчезне и изображението в огледалото ще остане ясно. Превключвателят за нагревателна постелка е лесен за използване и се управлява от сензорен превключвател.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече