Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Квадратни LED огледала

128
Открийте нашата колекция квадратни огледала, които не само ще добавят елегантност на вашия интериор, но също така ще направят всекидневните дейности още по-приятни! Благодарение на тяхното идеално съответствие с мебелите и аксесоарите, лесно ще създадете хармонично пространство, което ще обичате. Изберете квадратни огледала за банята или друга стая, за да не само украсите интериора, но и да се насладите на LED осветлението и интелигентните системи.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 45 от 128 продукти

Квадратни огледала

Квадратни огледала са друга декоративна опция, която може да добави нотка елегантност и стил към вашата стая. Тяхната правилна форма се вписва перфектно в различни видове интериорни аранжировки и е интересна алтернатива на кръглите огледала. За разлика от тях, квадратните огледала изглеждат по-модерни и минималистични, а формата им пасва перфектно на перпендикулярните линии на мебелите и аксесоарите.

Квадратното огледало е опция, предлагана в различни размери, което ви позволява да изберете модела, който най-добре подхожда на конкретен интериор. Предлагат се и в различни цветове и модели: от класическо сребристо до по-смели и модерни нюанси. Когато избиратеквадратно огледалоне забравяйте да изберете рамка, която може да добави допълнителна естетическа стойност към стаята. Рамките могат да бъдат изработени от различни материали, като дърво, метал или стъкло, като изборът им зависи от индивидуалните предпочитания. Можете също така да изберете модел без рамка - зависи от вашите предпочитания.

Както в случая с кръглите огледала, квадратните огледала могат да бъдат оборудвани с много практични функции, като отоплителни системи,LED осветлениеили система за регулиране на цвета на светлината. Благодарение на това можете да се насладите на пълен комфорт по време на ежедневни дейности, като боядисване или бръснене. Огледалата в тази форма могат успешно да се използват в различни помещения, от банята до всекидневната или спалнята. Универсалната им форма им позволява да се вписват във всяка аранжировка, независимо от стила и характера на интериора. Не е чудно, че наред с правоъгълните огледала, квадратните са едни от най-често избираните огледала на пазара.

Квадратно огледало - предимства

Огледалата са популярен и дизайнерски аксесоар, който може да се използва за украса на почти всеки интериор - от спалнята, през хола, антрето, до банята. Те имат невероятната способност да подобряват пропорциите на стаята и да подчертават нейните предимства, което прави интериора да изглежда по-голям и по-просторен – както в огледалото в хола, така и в огледалото в спалнята. >или огледала за баня. Освен това огледалата с ефектна, красиво декорирана рамка могат да създадат ослепително впечатление.

Най-важното предимство на огледалата обаче е способността им бързо и лесно да трансформират интериорния дизайн на стаята. Те могат идеално да паснат на всеки стил и аранжировка, а тяхната мобилност ги прави лесни за преместване и излагане на различни места. Ето защо, за да изберете правилното огледало, в това число и квадратно огледало, трябва да се ръководите от визията на мястото, на което ще бъде поставено и съответствието му с останалата част от аранжировката. В бляскавите стаи най-подходящи са моделите с богато украсена сребърна или златна рамка, докато в класическите стаи си струва да изберете огледала без рамки или огледала с деликатна огледална рамка. В банята е най-добре да изберете модели, подходящи за нейната функция, например по-малко огледало в банята за гости и по-голямо в личната баня.

Големите квадратни огледала са идеално решение, ако искаме за визуално увеличаване на интериора. . Пасват идеално на стената в трапезарията или антрето и са подходящи за всеки стил на аранжиране. Квадратната форма, подобно на правоъгълната, идеално хармонира с линиите на мебелите и се вписва във всеки интериор. Огледалата придават блясък и дълбочина, като изборът им зависи от характера на даденото помещение. Минималистичният интериор изисква огледало със или без тънка класическа рамка. В бляскавия стил обаче квадратните огледала с черни, сребърни или златни богато украсени рамки ще бъдат чудесен избор.

Квадратни интелигентни огледала – струва ли си?

Хората, които ценят модерността и практичността, трябва да се интересуват от умните огледала. Това иновативно решение съчетава функционалността на огледалното осветление с технологията за интелигентен дом, която предлага много практични функции, които подобряват ежедневието ни. Благодарение на този тип огледала можем да използваме популярни стрийминг услуги като Netflix, Spotify или Tidal, които ни позволяват да слушаме музика или да гледаме филми, докато се приготвяме за работа или докато се къпем. Освен това смарт огледалата се характеризират с модерен дизайн и елегантно покритие, което ги прави подходящи за всеки модерен и минималистичен интериор, независимо от предназначението и стила на помещението. Те са оборудвани сLEDосветление, благодарение на което те не само фино осветяват стаята, но и пестят място, което често е полезно, особено в малки бани. Предлагат се и като квадратни огледала.

Модерните интелигентни огледала осигуряват не само функционалност, но и много допълнителни предимства, като възможност за регулиране на цвета на светлината и вграден отоплителна система, която предпазва преди сдвояване. Струва си да обърнете внимание на техническите подробности, като захранване и свързване, за да изберете правилното решение. За огледала, захранвани с постоянен ток, трябва да имате източник на захранване и да поставите проводниците, докато огледалата, захранвани с батерии, изискват батерии с достатъчна мощност. Освен това интелигентните огледала предлагат и възможност за осветяване на банята и другите стаи, което гарантира по-добра видимост и комфорт при използване.

Открийте модерни квадратни огледала за вашия дом на Artforma

Artforma е полски онлайн магазин, предлагащ висококачествени декоративни огледала с LED подсветка. Нашата оферта включва огледала с различни размери, форми и функционалности, които ще бъдат идеалното допълнение към вашия интериор. Всички предлагани от нас продукти са изработени от най-висококачествени материали, които гарантират издръжливост и висока функционалност. Всяко огледало е оборудвано с удобен превключвател, който ви позволява лесно да включвате и изключвате осветлението. Ако цените модерните и удобни решения, нашите огледала със сигурност ще отговорят на вашите очаквания.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече