Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Връщане на продукти

Изключване на правото на отказ от договора

Право на отказ от договора не се отнася до договори за доставка на стоки, които не са изготвени предварително, за производство на които решаващият е индивидуален избор или определение от потребителя, или които са явно приспособени към личните потребности на потребителя.

Продуктите от офертата ни (освен мебелните комплекти от колекция Valentina) се изработват изцяло по индивидуална поръчка и са приспособени към потребностите на потребителя, във връзка с което няма възможност за връщане на купената стока.

 

Право на отказ от договора

Описаната по-долу процедура се отнася само до продуктите от колекция Valentina (мебелни комплекти).

Имате право да се откажете от настоящия договор в срок от 14 дни без да посочвате каквато и да е причина. Срок за отказ от договора приключва след изтичане на 14 дни след датата, на която сте станали притежател на предмета или на която посоченото от Вас трето лице, различно от превозвача е станало притежател на предмета. Разноските по доставка при връщане на продукта са за сметка на клиента. Стоката трябва да се изпрати в срок от 14 дни след отказ от договора на адрес:

FORAM Sp. z o.o. sp. k.
Jeziorna 3
64-200 Karpicko
Polska
Телефон: +48684227365.

Не отговаряме за повреди на съдържанието при транспорт, затова препоръчаме застраховка на пратката.

За да се възползвате от правото на отказ от договора, трябва да ни информирате

(FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma.bg, Телефон: +48684227365)

oза решението си за отказ от настоящия договор чрез изрична декларация (например, писмо изпратено по поща, по факс или по електронна поща).

 

Последици на отказ от договора:

При отказ от настоящия договор Ви възстановяваме всички получени от Вас плащания, незабавно, но във всеки случай не по-късно от 14 дни след датата, на която бяхме информирани за Вашето решение за упражняване на правото на отказ от настоящия договор.

Вие отговаряте за намаление на стойността на предмета, възникнало от ползване на такъв по начин, различен от необходимия за установяване на характера, свойствата и функциите на предмета.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече