Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Samsung

20
Умно Огледало Панел - Интелигентното LED огледало е повече от просто обикновено, скучно баняно огледало. Съвременно решение, което служи като личен асистент в банята или спалнята, предлагайки множество функции и възможности за конфигурация. Умният панел на Samsung позволява изтеглянето на любимите ви приложения за забавление, начин на живот и фитнес от Play Store, като YouTube, Netflix, Spotify или Disney+. SMART огледалото ще ви позволи да слушате любимата си музика, да проверите времето и да планирате деня си, като спестявате време и улеснявате достъпа до основна информация. Открийте нови възможности чрез многобройните функции, които ще подобрят и разнообразят престоя ви в банята. Умният панел на Samsung се управлява със специално предназначен стилус, който улеснява бързата работа с вашия интелигентен LED огледало.
Филтриране
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Серия - Samsung ✖

Показани 20 от 20 продукти

Smart Mirror

Направете ежедневието си по-лесно! Умните огледала са страхотни решения, които ще работят не само в банята, но и на тоалетката или в съблекалнята. Огледалото за коридор също е чудесен вариант. Огледалата ще ви зарадват с качество на изработка, енергоспестяващо LED осветление и достъп до най-популярните и необходими приложения.

Всички приложения на върховете на пръстите ви

Интелигентни декоративни огледалапоставят всичките ви любими приложения за iOS на една ръка разстояние. Завършете телевизионен сериал, който сте започнали преди много време, слушайте нов албум на любимия си изпълнител, гледайте интересен урок по грим или планирайте дневния си график, докато си миете зъбите. Огледалото за баня с осветление ще ви позволи да се справите по-бързо със задълженията си и да сте в течение. Умните огледала са удобството, което заслужавате!

Забавление без ограничения

Любим сериал, докато се къпете тихо след ден, изпълнен със задължения? Можете да имате този лукс днес. Интелигентните огледала за баня ви позволяват да използвате любимите си услуги за стрийминг. Изберете от най-популярните и се насладете на свободното си време с Netflix, HBO Max или Prime Video. Не бързайте - дайте си време да се отпуснете. Вие го заслужавате!

Youtube, Spotify или Tidal? Няма значение къде е вашият плейлист с любими песни или подкастът, за който нямате време, докато вършите ежедневните си задължения. Оттук нататък възможността да наваксаме ще бъде… душ! Огледало с високоговорители е най-добрият вариант за ежедневна релаксация, събиране на мислите и поемане на дъх. Всичко, от което се нуждаете в един продукт!

Различни приложения на смарт огледалото

  • Развлечения- умното огледало ще ви осигури лесен достъп до любимите ви приложения. Изберете Mirror с Bluetooth високоговорител, за да се наслаждавате на Spotify, YouTube или Netflix - без ограничения!
  • Начин на живот - умното Интерактивното огледало е не само модерен аксесоар, но и значителна помощ в ежедневието. Вижте как LED огледалото за баня ще направи живота по-приятен за всички членове на домакинството!
  • Детска стая - интерактивна огледалото ви помага да изследвате света и го прави по-приятно усвояване на добри навици! Поканете Smart огледалото в стаята на вашето дете и го оставете да развие своята креативност!
  • Спорт - благодарение на Smart функции ще подобрите стойката си, ще проверите теглото си и ще броите калории. Огледало с високоговорители гарантира успешна тренировка с любимите ви звуци. Почувствайте радостта от упражненията в собствения си дом!
  • Фризьорски салон - огледалото за фризьорски салон трябва да бъде благоприятстват добре свършената работа, но и радват окото на доволния клиент. Модерно огледало за салон за красота е стил и комфорт в едно!
  • Makeup- огледало за грим ще ви даде повече от просто възможност да разглеждате! Проверете състава на продуктите, запознайте се с най-новите вдъхновения и ги приложете на практика веднага. Козметичното огледало Smart е гаранция за комфорт и желания ефект - всеки ден!

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече