Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Баня

99
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - SlimLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Колекция - Lucas ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 99 продукти

Баня

Огледалата в банята са задължителна част от декора на всеки дом. Както в банята не могат да липсват умивалник и душ или вана, така не може да се мине и без огледало. Нещо повече - от всички елементи на дизайна, осветеното огледало за баня трябва да бъде избрано внимателно, за да служи на цялото семейство!

 

Осветено огледало за баня - персонализирайте го!

Огледалото за баня е не само утилитарен елемент. Това е и декорация, която може да допълни пространството и оптически да го увеличи. В гамата Artform ще намерите практични предложения с рафтове, които да отговарят на вашите нужди! Как?
Проектирайте своето LED огледало за баня, като избирате измежду пет налични размера, три цвята и допълнителни подобрения. Можете да избирате между скосяване на ръбовете (което е причина за кристалния ефект по краищата на огледалото), чувствителен на допир превключвател за подсветка, допълнително козметично огледало или дори Bluetooth високоговорител. С нея можете да си вземете дълга вана след натоварен ден под звуците на любимата си музика!
Практичната LED подсветка, разположена в огледалото, е интегрирана в огледалото за баня. Затова винаги ще нанасяте перфектния грим, като същевременно значително намалявате консумацията на енергия! Освен това осветеното огледало за баня с рафтове ви позволява да съхранявате козметиката си ергономично.

 

LED огледало за баня от Artforma

Неподвластните на времето, модерни и практични огледала за баня от Artforma гарантират висококачествен продукт, който ще радва домакинството ви години наред! Нашият непрекъснато усъвършенстван производствен процес и дългогодишният ни опит в бранша са гаранция за вашето удовлетворение!

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече