Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Баня

99
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - SlimLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Колекция - Lucas ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 99 продукти

Огледала за баня. Придайте на банята си уникален вид

На етапа на проектиране на новата баня за вашия апартамент ли сте? Търсите атрактивни декорации за стена, включително огледала, които да бъдат декорация с уникална форма? Изберете един от нашите модели. Огледалата за баняв нашата оферта осигуряват положителни визуални впечатления и не се свързват с традиционните огледала. Ако харесвате оригинални дизайни и електронни решения, със сигурност ще изберете нещо за себе си. Не забравяйте, че LED огледалото за баня не трябва да се използва само за гледане, то е и декоративен елемент на вашата стена.

LED огледала за баня

В нашия асортимент всичкиLED огледалаимат специално осветление, което се предлага в различни форми. Вие решавате как ще изглежда ефектът. Специално проектирани светлини, които ви позволяват да извършвате прецизни задачи като бръснене, грим или миене на зъбите. За тази цел в огледалата се използва LED осветление, което осигурява нужното количество светлина без отблясъци. Декоративното LED осветление ви позволява да създадете интересни светлинни ефекти, което от своя страна влияе върху настроението в банята.

Огледала за баня – формата им има значение

При избора огледало за баня, помислете колко място можете да отделите за него на стената. Това е много важно, защото познаването на размерите на стената ще ви позволи да регулирате огледалото по-точно. Или може би ще изберете огледало с неправилна форма? Нашата оферта включва огледала в овална и ъглова форма. Популярни са овалните или заоблени огледала за баня. Заоблената форма внася деликатност и хармония в помещението, а нежните му линии придават уникален характер и стил.

Размер на огледало за баня – как да го съчетаете?

Размерите на огледалата трябва да са сравними с размерите на мивката или шкафа за мивка. Това ще създаде хармоничен външен вид. Височината на огледалото трябва да бъде съобразена с ръста на потребителите на банята. Следователно, той трябва да бъде поставен на височина, която ще ви позволи да го използвате удобно. Ако има много място в банята, можете да изберете по-голямо огледало, което ще добави пространство и визуално ще увеличи помещението. От своя страна в малките бани е по-добре да изберете по-малко огледало, за да не затрупва интериора. Ако искате огледалото да е по-декоративно, можете да изберете неправилна форма или рамка, която да придаде характер на помещението. Можете да изберете и целия комплект наведнъж - шкафът и огледалото за баня трябва да си пасват.

Огледала за баня по поръчка

Офертата ни включва много размери LED огледала, които ще ви позволят да намерите продукт, който идеално пасва на вашата стая. LED огледаласе предлагат с размери като 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 и дори 200 × 100. Освен това От естетическа гледна точка огледалото за баня, изработено по поръчка, също е практично. Правилно избраните размери на продукта ще помогнат за визуално увеличаване на банята, което увеличава впечатлението за пространство и светлина. Благодарение на това, изработеното по поръчка огледало може да бъде добро решение за по-малки бани.

Колекция AmbientLine

Огледало за баня от колекцията AmbientLine е перфектна комбинация от модерен стил и елегантност. Изберете подходящата форма на LED огледалото за вашата баня. Изберете продукт с вградено LED осветление, което ще бъде идеално за бани с различни размери. Фината и дифузна светлина, излъчвана от повърхността, ще създаде уникален светлинен ефект. Благодарение на това банята ще придобие уникална атмосфера. Светещото LED огледало ще добави уникална атмосфера и ще създаде настроението, за което сте мечтали.

PremiumLine Collection

LED огледала за банята от серията PremiumLine предлага неограничени възможности за аранжиране на баня с модерен стил. Нашият асортимент включва цели 19 различни декора на огледала в рамки, които могат да бъдат съчетани с мебели за баня. Серията Premium е специално проектирана така, че светлината да е насочена точно към човека, който стои пред огледалото. Клиентите могат да избират от много декорации, включително медни, черни, бели, златни и сребърни.

Колекция декори

Ние знаем колко е важно да Следвайте тенденциите в интериорния дизайн, затова създадохме колекция Decor, която предлагаогледала за баняс декоративна рамка. В нашия конфигурационен панел можете да изберете палитра и да видите как изглеждат в целия си блясък. Благодарение на това имате възможност да видите как изглежда крайният ефект. Избирайки декоративен фурнир, вие не само ще получите уникален дизайн, но и ще увеличите устойчивостта на огледалото на повреди и влага. Това е много практично решение!

Колекция SlimLine

Ценете ли иновативните решения по време на процеса на интериорен дизайн? Ако е така, чудесно, защото нашата оферта включва напълно нови огледала за баня от колекцията SlimLine. Огледалните декорации се характеризират с допълнително покритие. Това е иновативна опция за огледала, защото ви позволява да скриете всички допълнителни елементи зад елегантно покритие. Освен това, това покритие се характеризира с високо качество на изработка и устойчивост на влага.

Колекция Wooden Frame

Ние ценим ергономичните възможности за съхранение на аксесоари. Огледалата за баня от колекцията Wooden Frame перфектно ще изпълнят тази функция, тъй като имат рамка с вграден рафт за козметика. Благодарение на това решение можете да съхранявате най-необходимите аксесоари за баня в него. Изберете един модел от 15 различни цвята на декора и съчетайте огледалото с рамка с останалите мебели във вашата баня. Получете ефекта на луксозна баня с изключителни аксесоари.

Lucas Collection

Искате ли да полудеете с подреждането на вашата баня? Колекцията на Lucas е за вас! Продуктите му съчетават огледало с допълнителни рафтове. Това е наистина практично решение, особено когато искате да използвате максимално пространството. Благодарение на това ще имате лесен достъп до най-необходимите аксесоари, които можете да държите в долната част на рамката на огледалото. Предлагаме три цветови варианта на огледалното покритие. Проверете кое ще подхожда най-добре на вашия проект.

Огледала за баня - често задавани въпроси

Какъв вид огледало изберете за банята?

Огледалото за баня трябва да бъде съобразено с нуждите на всички членове на вашето домакинство. Функционалността, скрита в този артикул, е висок комфорт на използване и естетика на изработка, което повишава стойността на помещението. Най-често огледалото за баня запълва пространството над тоалетката или умивалника. Можете да ги поставите на цялата стена, което визуално ще увеличи малката баня. Ако подреждате малко пространство или стая с необичайна форма, добро решение е по-малко огледало с LED осветление, допълнено с допълнителни функции, като радио или Bluetooth високоговорител.

Как да осветим огледалото за баня?

За да изпълни функцията си огледалото за баня, то се нуждае от качествено осветление. Алтернатива на класическите плафониери или стенни аплици е LED огледало за баня със специален осветителен панел, вграден в огледалната повърхност. Светещият елемент можете да намерите по целия ръб на огледалото или в част от него. Благодарение на това можете да регулирате интензитета на светлината и разположението й в банята според собствените си предпочитания.

На каква височина трябва да окачите огледало в банята?

Можете да окачите огледалото в банята на нивото на очите, няколко сантиметра над мивката. Тя трябва точно да отразява лицето ви и голяма част от фигурата ви. Ако имате малка стая, огледалото на цялата стена ще ви даде по-голяма дълбочина и ще използвате оптимално всеки сантиметър от помещението. Огледалото на тясна стена ще ви помогне да изравните пропорциите на вашата баня и ще създадете триизмерен ефект.

Какво огледало за малък баня?

По време на ежедневната ви тоалетна огледалото в банята улеснява извършването на рутинни дейности, напр. внимателно нанасяне на грим. Перфектното огледало за малка баня е това, което съчетава характеристиките на класическото огледало с многофункционално устройство, което ви помага да се отпуснете. LED огледало с вградено осветление е значително спестяване на място за вас. При избора на огледало от Artforma можете да използвате вградената Bluetooth колонка или метеорологична станция и SmartPanel, които ще ви позволят да проектирате вашата мечтана баня, независимо от нейния размер.

Как да поставите огледало в банята?

Можете да инсталирате огледало в банята по два начина. Първо го окачвате на дръжките и второ го залепвате за избраната повърхност. Можете да закрепите огледалото за баня с помощта на специално лепило, което ви позволява да монтирате огледалото върху плочки, бетон и фасади на мебели. След старателно почистване и подсушаване на повърхността, нанесете лепилото върху цялата задна повърхност и закрепете огледалото за баня на избраното място.

Къде да купя огледало за баня?

Модерното огледало за баня от Artforma се предлага в няколко варианта на завършване. Едно цялостно цяло ще създадат функционални мебели, шкафове и огледало за баня, които ще намерите в офертата на магазина. В допълнение към класическото LED огледало можете да изберете модел, обогатен с най-новите технологии. Можете да избирате между огледала със сензор или сензорен превключвател, управлявани с дистанционно или Wi-Fi. Можете да допълните всеки дизайн с козметично огледало, нагревателна постелка или спретнат рафт за козметика, които ще ви помогнат да организирате пространството.

Колко струва струва ли огледалото за баня?

Цената на огледалото за баня зависи от неговия размер, форма и допълнителни функции, като метеорологична станция или метеорологична станция. LED огледало за баня с вградено радио или часовник ще ограничи броя на предметите в малка стая, а вие ще поддържате банята си подредена. Ако изберете огледало за баня със SmartPanel, можете да използвате любимите си функции в дома си с едно устройство и след дълъг работен ден можете да се отпуснете в добре проектирана баня.

Каква форма на огледалото за баня да изберете?

Изборът на формата на огледалото зависи от индивидуалните предпочитания и стила на банята. Можете да изберете кръгли огледала за баня, които са деликатни и елегантни, правоъгълни огледала за баня, които имат класически вид, овални огледала за фин ефект или заоблени огледала за баня, които добавят модерен вид към вашата баня.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече