Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Loft

15
Лофт огледалата са идеалният избор за хора, които ценят съвременните решения и суровия, градски стил. Техният уникален дизайн се вписва перфектно в пространства, доминирани от сурови материали като бетон, тухла или метал. Разгледайте офертата за лофт огледала от Artforma, които със сигурност ще се окажат вдъхновяващ елемент за всяко пространство.
Филтриране
Вид стая - Коридор ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - FrameLine ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖

Показани 15 от 15 продукти

Лофт огледала - уникална декорация на апартамент

Модерният и функционално проектиран апартамент е място, където можете да си починете след напрегнат ден и да натрупате сили за предстоящия. Пространството на банята трябва да осигурява свобода по време на ежедневните дейности и да бъде стая, в която елегантността и естетиката са важни.

Лофт огледалата са уникално допълнение към всяка баня - благодарение на тях можете да подредите практичен и елегантен интериор. Таванските огледала за баня създават уникална композиция, независимо от размера на помещението - те изглеждат добре както в голям интериор, така и в малка баня, където всеки сантиметър си струва злато.

Висящите лофт огледала могат успешно да се поставят на огромна празна стена и над умивалника, над шкафа в банята, за да се създаде практичен кът за ежедневен тоалет и удобно нанасяне на прецизен грим. Разположението им пред входа ще направи банята по-просторна, а окачването им срещу прозореца ще помогне за разпръскването на естествената светлина.

Затова големите тавански огледала ще изглеждат красиво както в стая в жилищен блок, така и в еднофамилна къща и дори на обществени места, като офиси и офиси. Те могат да бъдат основен декоративен елемент на стената или да се съчетаят съгласувано с цветния мотив върху плочките, пода или с цветни аксесоари за аранжиране.

Огледалата в стил лофт са уникален инструмент за придаване на още повече елегантност на помещението и превръщането му в най-често посещаваната стая от домакинството. Можете да изберете минималистично огледало с тясна рамка, което ще се слее със силно декорирана стена. Интересна алтернатива ще бъде висящо огледало с декоративна рамка, което ще привлече любопитни погледи и ще придаде допълнителен блясък на пространството. LED лофт огледалата са интересна конкуренция на класическите огледала, те повишават комфорта и обслужват потребителите независимо от времето на деня и дейностите, които извършвате.

Лофт огледала – за всеки тип интериор

Огледалата в стил лофт са популярни от много години при подреждането на модерни бани. Това е така, защото лофт огледалата за антре или баня се съчетават добре с отдавна модерния индустриален стил – подхождат на мебели от масивно дърво и стоманени рафтове, метални рафтове и шкафове за баня в черно или сребристо. Огледалата за таванския коридор изглеждат добре с естествени декорации, като картини в дървени рамки, сламени завеси или сувенири от чуждестранни пътувания.

Правоъгълните лофт огледала са подходящи за бани с класически, геометрични стени и стандартни размери. Комбинират се добре с правоъгълен плот за умивалник, но също така ще подхождат и на плот с умивалник и месингови фитинги. Струва си да използвате големи тавански огледала, когато проектирате баня с вана или когато искате да вкарате повече светлина в банята. С помощта на огледало, покриващо цялата стена, вие оптически ще разширите пространството и ще накарате светлината от плафоните да отразява ефектно, което допълнително ще освети помещението и ще го направи още по-уютно.

Лофт огледалата за хола или хола могат да се превърнат в основен декоративен мотив в стаята. Присъствието им на основната стена в банята прави хигиенните дейности по-удобни за възрастни и деца. Огледалата в стил лофт могат да преобразят твърде тъмните интериори, като в същото време формата им е достатъчно минималистична, за да не затрупват с излишни декорации. Използвайте ги в мечтаната спалня, ако искате последователна и спокойна подредба. Те ще се превърнат в перфектен елемент от холното и кухненско обзавеждане в черно и бяло, като могат да бъдат допълнени с кухненски аксесоари в златно или сребристо, медно или старинно месингово покритие. Огледалата за таванско помещение за баня ще помогнат за изравняване на нарушените пропорции в малък интериор и ще работят добре при проектиране на баня със скосени тавани или подреждане на таванско помещение.

Осветени лофт огледала – комфорт във вашата баня

Въпреки че може да изглежда, че наличието на удобно огледало в банята не е нещо необичайно, всъщност изборът на правилното оборудване, което да отговаря на индивидуалните нужди на членовете на домакинството, е една от най-важните задачи, които си струва да запомните, когато обзавеждате апартамента . Големите тавански огледала ще ви осигурят най-висок комфорт в собствения ви дом, независимо дали бързате за работа или имате повече време за почивка в любимата си вана. Практичните огледала за таванския коридор ще улеснят обличането и събличането на връхните дрехи, когато искате да се чувствате елегантни на път за офиса. Правоъгълните тавански огледала ще се харесат на потребители, които искат да разчупят рутината в апартамента си и в същото време да получат баня, изпълнена със стил и добър вкус.

Висящите тавански огледала от Artforma са модерни и добре обмислени решения за всяка стая, които отговарят на различните нужди на членовете на домакинството. Нашата оферта включва лофт огледала в различни форми и цветове, така че лесно можете да ги комбинирате със семпли аксесоари или богато декорирано оборудване за баня. Нашите продукти могат да покрият цялата стена или да запълнят част от избрана повърхност, където можете да поставите и поставка за цветя, интересна картина или удобен рафт за най-често използваната козметика.

Продуктите, които предлагаме, включват осветени тавански огледала, със сензор или вграден сензорен панел. Допълнени с дизайнерски аксесоари, LED лофт огледалата имат и покритие против запотяване. Могат да имат допълнителен източник на светлина върху един или няколко ръба на огледалото, в топъл, студен или неутрален нюанс. Можете да избирате между версии на продукта с часовник, метеорологична станция или Bluetooth високоговорител, благодарение на които можете да слушате любимата си музика или новинарски програми в банята. За още по-голямо удобство получавате огледални модели с функционален стъклен рафт за парфюми или козметика. Всичко това означава, че няма да имате ограничения, когато проектирате апартамента на вашите мечти.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече