Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Правоъгълни

121
Осветени LED огледала в различни форми за вашата баня. Предлагаме кръгли, квадратни, правоъгълни, заоблени и овални LED огледала. Изберете идеалната форма, за да подчертаете уникалния си интериорен дизайн.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - SlimLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 121 продукти

Правоъгълен

Голямото стенно огледало е идеално за стая, обзаведена в минималистичен, скандинавски или индустриален стил. По-специално правоъгълното огледало е модерно, съвременно и най-вече универсално предложение. С него можете да планирате вечна аранжировка, която ще зарадва всички!

 

Огледало с LED осветление - точно такова, каквото ви е необходимо!

Огледало с LED осветление - точно такова, каквото ви е необходимо!
Правоъгълното огледало с LED е предложение за най-взискателните клиенти. Благодарение на корпуса си, изработен от най-висококачествени материали, той запазва непреходния си външен вид за дълги години. Изберете сами цвета на ръба на корпуса и се насладете на намалено въздействие върху околната среда, естествена светлина и по-ниска консумация на енергия благодарение на LED технологията. Предлагаме голям избор на размери и възможност за персонализиране на огледалото.
Не забравяйте, че можете да промените продукта и да изберете скосено огледало. Това е съвременна форма на обработка на огледала, която включва шлифоване и полиране на ръбовете под ъгъл. Това позволява на панела да отразява светлината и да създава кристален ефект по ръбовете, като изглежда красиво във всеки интериор. Скосеното огледало е малък допълнителен разход, който ще допълни чудесно стаята!

 

LED правоъгълно огледало от Artforma

Разполагате ли със свободно пространство в жилището си и мечтаете ли за голямо стенно огледало? Искате да имате светещо огледало, което да радва гостите и обитателите, както и да отговаря на съвременните тенденции? Разгледайте нашия асортимент и, ако се съмнявате, потърсете помощта на специалистите от Artforma. Заедно ще намерим решения и ще освежим вашето пространство!

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече