Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Правоъгълни

125
Открийте правоъгълните LED огледала на Artforma! Тези стилни правоъгълни огледала не само ще добавят светлина във вашия дом, но и ще предложат практични решения. Те перфектно се вписват както в модерни, така и в класически интериори, като предлагат неповторимо качество и дизайн. Изберете нашите правоъгълни огледала с LED осветление за банята или друго помещение и се насладете на напредналите функции, като контрол на светлината или вградени Bluetooth говорители.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - SlimLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Колекция - Retro ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 125 продукти

Правоъгълни огледала и подсветка, перфектен дует за модерен интериор

Харесвате ли решения за вашия дом, които са визуално красиви и функционални в същото време? Тогаваправоъгълни огледалас допълнително осветление са идеалният избор. Те ще работят добре в модерен интериор, но не само това, защото имаме и много модели, които се вписват и в по-класически аранжировки. Можете също така лесно да изберете продукти според размера. Благодарение на това правоъгълното огледало може да се използва както в по-малки, така и в по-големи стаи.

Нашата оферта включва хоризонтални модели с осветление под формата на атрактивна рамка или вертикални единични ленти. Подсветката може да бъде разположена и в задната част на конструкцията, като леко се разпръсква по стената. Това решение правиправоъгълното LED огледалода се превърне и в интериорна декорация. Струва си да ги окачите например на стена от тухли, дърво или бетон.

 

Вертикалните модели си струва да се монтират в малки интериори или в помещения, които изискват оптично разширение. Благодарение на голямата им повърхност можете да видите цялата си фигура в тях.

Правоъгълните огледаласа със силно очертани линии. Това се превръща в модерен външен вид. Ето защо, ако търсите начин да добавите малко стил към интериора си, сте намерили правилния начин.

Защо правоъгълните огледала с осветление са добър избор ?

Като разгледате нашата оферта, можете бързо да настроите правоъгълното LED огледало според спецификата на вашето помещение. Подсветката може да бъде топла или студена. Това се изразява в преобладаващата атмосфера, например в банята или коридора. Контролът на цвета е голямо удобство, независимо от стила и размера на помещението. Може да е полезно, ако имате нужда от прецизна светлина за нанасяне на грим или за домашни грижи.

Всяко правоъгълно огледало е направено с внимание към всеки детайл. Можете да избирате между семпли модели или такива с декоративен принт. Може да бъде тропически, геометричен или флорален модел. Всичко зависи от това кой модел ще изберете. Заедно с естетическото осветление огледалото ще се превърне в декоративен елемент. Фурнирът предпазва стъклопакета от механични повреди и неблагоприятното въздействие на влагата. Както можете да видите, това е идеално решение за помещения с пара.

Много продукти имат и специална функция за нагряване, която ще предотврати утаяването на парата, например след гореща вана. Можете веднага да се погледнете в огледалото!

Правоъгълното LED огледалое модерно оборудване, което можете да управлявате по много различни начини. Можете да избирате изсъвчващ ключ, благодарение на който лесно можете да включите подсветката. Сензорният сензор също е добро решение. Когато ръцете ви са мокри или мръсни, просто поставете ръката си на максимално разстояние от 5 см от огледалото. След това ще включите осветлението и можете да започнете хигиенни дейности. Най-модерното решение е Smart Switch, което дава много възможности за управление на огледалото. Това може да стане с помощта на дистанционно управление, приложение на вашия телефон или дори с вашия глас!

Всякоправоъгълно огледалоот нашата оферта е проектирано да отговори на вашите очаквания като колкото е възможно повече. Ето защо е оборудван не само с LED осветление, но и с редица други възможности. Разполагате с вградени Bluetooth високоговорители, благодарение на които можете да пуснете любимата си музика, докато сте в банята или в антрето и се приготвяте за излизане. Те са перфектно скрити в корпуса, така че не се забелязват. В същото време осигуряват добро качество на звука.

Всичко, от което се нуждаете, е източник на захранване, за да използвате допълнителната опция часовник и метеорологична станция. Смарт устройствата също така имат способността да включват приложения и да показват съдържанието им на стъклен панел. Използването им не е трудно, защото приличат на смартфон или таблет.

Правоъгълно LED огледало – в какви интериори ще работи?

LED огледало ще изберете правоъгълнонезависимо от размера на стаята ви. Всичко, което трябва да направите, е да намерите правилния размер или да поръчате продукт по поръчка.

Можете да съобразите довършителните и декоративните елементи с вашия интериорен стил. Можете да избирате между другото: медни, черни, бели, златни и сребърни елементи. Ако предпочитате продукти, завършени с материал на основата на дърво, вие също имате тази опция. Благодарение на това можете да съчетаете LED правоъгълното огледало към всеки декоративен стил. Можете да ги окачите в лофт интериор, да добавите блясък към банята си или да изпълните с тях класическо антре.

Продуктите от тази категория служат и като осветление, така че са идеални, наред с другото за: коридора, банята или спалнята. Можете да използвате и по-големи модели като елемент от гардероба. Ако искате да сте в крак с времето и времето, изберете модел с допълнително вградена метеорологична станция. В зависимост от вашите технически възможности, правоъгълните огледала могат да бъдат свързани чрез Wi-Fi или безжичен сензор, поставен извън сградата.

Офертата ни включва иумни огледала >който ще отговори на очакванията на любителите на модерните джаджи. Благодарение на модерния софтуер можете да включите любимите си приложения и да прекарате приятно време в дома си. Искате ли да гледате сериал, докато се къпете? Или може би малко релаксираща музика, докато нанасяте маска за лице? Няма проблем. Можете да използвате модерни решения, базирани на добре познати системи като Android, iOS или Chromecast бързо и приятно. Има много налични приложения, включително уеб браузър и календар.

Какво ще кажете за вградена камера? Благодарение на товаправоъгълното LED огледалоще ви служи и като начин за комуникация с любимите хора. Можете също бързо да проверите какво се случва в социалните медии. Това решение ще работи във всеки дом, дори ако има много членове. Тук всеки ще намери своите любими приложения, които ще ви придружават по време на ежедневните дейности по хигиена и грижа.

В идеално гладка чаша можете не само да се огледате преди да излезете или да поправите грима си. Когато околността се отразява върху него, помещението също става оптически по-голямо. По този начинправоъгълното огледалое умно решение за микроскопични интериори. Вижте пълната оферта!

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече