Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Хоризонтален

81
Хоризонталните огледала могат да се използват в много помещения, като например в банята над мивката, в спалнята или хола над скрина, или в тесен коридор, за да се увеличи визуално пространството. Artforma гарантира разнообразие от налични LED хоризонтални огледални дизайни, което ви позволява да изберете огледало, което перфектно се вписва в аранжировката на вашия интериор.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖

  • 1
Показани 45 от 81 продукти

Проектирайте огледало за вашия интериор

Претърпявате основен ремонт на дома си и търсите висококачествени декоративни огледала? Не бихте могли да направите по-добър избор. Нашата колекция включва цели 120 модела огледала. Предлагаме различни варианти на огледални форми, като започнем от овални и правоъгълни, завършваме с вертикални и хоризонтални. Ние сме водещ производител на огледала с LED осветяване по поръчка. Разгледайте нашето предложение и проектирайте огледалото, за което сте мечтали. В нашия панел можете свободно да конфигурирате огледалото, от което се нуждаете.

LED осветление в огледалото

За да може огледалото да изпълнява всичките си функции , най-добре е да е и с подсветка. Огледало с LED осветление отговаря не само на декоративни, но и на практични изисквания. Благодарение на допълнителната светлина гримът ще се нанася много по-бързо. Хоризонталните огледала са много популярни поради тяхната полезност. Успешно можете да ги закачите в банята или в спалнята над скрина. Все пак не забравяйте да спестите малко място на стената, защото такова огледало изглежда най-добре, когато е изложено.

Система за хоризонтално огледално осветление

Когато избирате хоризонтално стенно огледаломожете да регулирате светлинния модел според вашите предпочитания. Има възможност за избор на осветяване само на избрана част от огледалото, което позволява да се постигне интересен светлинен ефект. Осветлението около огледалото осигурява равномерен сноп светлина от двете страни, което е най-често избираният вариант от нашите клиенти. Друг вариант е осветяване отстрани или върху избрани ръбове, като горна и странична. Благодарение на такова разнообразие от опции можете да персонализирате огледалото към вашия интериор.

Светъл цвят - кой избирате?

В огледалния конфигурационен панел, можете да изберете светлия цвят според индивидуалния вкус. Най-често се препоръчва неутрален нюанс, който работи добре в почти всеки апартамент, независимо от цвета на мебелите и цвета на стените. Ако предпочитате по-топлите нюанси, също ще намерите нещо за себе си. Топлото бяло LED осветление с мощност 3000K със сигурност ще бъде по-нежно за детските очи. В случай на по-студени цветове предлагаме да изберете: студено бяло LED осветление с мощност 7000K или студено бяло LED осветление на известния производител Philips с по-висока мощност на осветление и живот на диода.

Декоративни огледала по поръчка

Нищо не радва клиентите повече от възможността за регулиране на размерите на огледалото. Ние знаем колко различно може да бъде разположението на стаите в жилищните инвестиции на строителни предприемачи. Ето защо ние отговаряме на очакванията на нашите клиенти. Изработеното по поръчка декоративно огледало можете да регулирате по ширина и височина. Наличието на различни размери и видове огледални стъкла дава възможност за идеално прилягане към индивидуалните нужди и стил на апартамента. Проверете какви размери подхождат най-добре на вашия интериор.

Хоризонтално огледало на стената – за коя стая?

Хоризонталните огледала изискват повече място за окачване. Те ще работят най-добре в по-големи бани. Интересно решение е да окачите огледало по цялата ширина на стената. Не се отказвайте от мечтите си да имате великолепно огледало с добро осветление. Ако искате да поставите хоризонтално огледалов спалнята, най-добре е да го поставите над скрин или бюро. Женска тоалетка с елегантно огледало ще украси вашия интериор и ще впечатли гостите ви.

Хоризонтално огледало от колекцията Ambient Line

Нашият асортимент включва хоризонтални огледалаприсвоени на колекцията. Серията AmbientLine се характеризира с това, че светлинните лъчи падат директно върху стената и не осветяват лицето на потребителя. Това със сигурност е малко по-деликатно и фино решение. Ако не обичате ярка светлина, хоризонталното огледало LED AmbientLine ще бъде идеално за вас. Предимството на тази подсветка е създаването на наистина атмосферно настроение.

Хоризонтално огледало от колекцията PremiumLine

Друга колекция огледала включва модели, чието осветление е фокусиран върху човека, който стои пред огледалото. Огледалните декорации са внимателно проектирани, за да осигурят идеални условия за ежедневни грижи, като грим или бръснене. Хоризонталните огледала от тази колекция осигуряват максимален комфорт при използване. Можете да избирате от медни, черни, бели, златни и сребърни декори.

Хоризонтално огледало от колекция Colorful

Хоризонтални огледала с възможност за допълнителен цвят на стъклото е елегантно и функционално допълнение, което подхожда на всеки тип интериор. Възможността да изберете любимия си цвят ви позволява да съобразите огледалото с вашите индивидуални нужди и стила на стаята. Офертата включва различни цветове на стъклата, включително злато и графит. Огледалото може успешно да се използва в различни помещения, като баня, спалня, коридор или всекидневна. Лесен е за инсталиране и ежедневна поддръжка.

Функции SMART

Разгледайте възможностите на хоризонталните огледалаSMART . Това е напълно модерна форма на огледална декорация, в която можете да изберете системата IOS. Управлявайте устройството си в LED огледалото точно както бихте направили на вашия iPhone! Управлението се осъществява чрез интегрирана безжична мишка на реномираната компания Logitech. Предпочитате ли да изберете SmartPanel от Samsung? Управлявайте всички налични приложения в Play Store. SmartScreen Google е третата опция, която поддържа приложенията Chromecast 4.

Хоризонтални огледала - допълнително оборудване

За да осигурим по-добър комфорт по време на ежедневните грижи, ние разработихме също козметично огледало и тонколона към комплекта. Ние гарантираме високо качество на звука и незабравимо естетическо изживяване. Нашата оферта включва и стъклени рафтове с хромирани дръжки, които идеално ще допълнят вашето хоризонтално огледало и ще ви осигурят удобно съхранение на козметика. Рафтовете се предлагат в различни размери, съобразени с размера на огледалото и други елементи, които ограничават повърхността на стъклото. Изберете специална нагревателна подложка, благодарение на която парата изчезва бързо и образът в огледалото остава ясен.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече