Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Овални Oгледала

16
Овалните огледала са отличен избор за тези, които търсят модерни начини за декорация на стени. Тяхната елипсовидна форма внася в интериорите деликатност и изтънченост. Елипсовидните огледала се вписват перфектно в различни пространства, от бани до дневни стаи. Овалните LED огледала също са практично допълнение, което може да осветява помещенията и визуално да ги уголемява.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 16 от 16 продукти

Модерни овални огледала, които ще променят вашето пространство

Искате ли да промените подредбата на вашия интериор и да му придадете малко по-различен, екстравагантен вид? Започнете с аксесоарите и изберетеовалното огледалоArtforma, което напълно ще промени вашия апартамент. Нашата оферта включва декоративни огледала с различни форми. Особено популярни са необичайните. Овалните огледала сLED осветлениегарантират на очите ви перфектно естетическо изживяване. Изберете модела, който най-добре пасва на стила на интериора.

LED осветление за вашето огледало

Огледала с LED осветление това е не само практично решение, но и декоративен елемент, който придава стил и елегантност на цялото помещение. Овалното огледало е особено популярно поради модерния си вид. LED осветлението осигурява правилното осветяване на лицето по време на грижи. Освен това е много енергийно ефективен. По този начиновалните огледалас подсветка са не само практичен, но и екологичен избор за вашата баня.

Нестандартни форми

Овалните огледаласъс сигурност са смела стъпка към аранжиране на нестандартен интериор. Ако не обичате скуката и търсите иновативни декоративни решения, изберете овално огледало, което ще зарадва вашите гости. Нашата оферта включва продукти с вертикална или хоризонтална ориентация. Не забравяйте, че овалните хоризонтални огледала за баня ще изискват повече място на стената. Те ще изглеждат най-добре в стая с голямо пространство, благодарение на което огледалото няма да изчезне на заден план, а ще бъде правилно експонирано.

Възможност за избор на размери на огледалото 

Овалните огледалаизработени по мярка са идеално решение за хора, които ценят оригиналността и уникалните решения в своя интериор. Благодарение на възможността за избор на подходящи размери и тип огледална повърхност, те могат да бъдат идеално съобразени с индивидуалните нужди и стил на апартамента. Овалните огледалапридават елегантност и вечен характер, внасяйки фина нотка на лукс във всеки интериор. Овалната форма на огледалото е идеална за баня, спалня или всекидневна, в зависимост от размера и стила му.

За коя стая се вписва овалното огледало?

Овалното огледаломоже да се впише в различни стаи, в зависимост от стила и декоративната функция, която искате да му придадете. В банятаовално огледаломоже да изглежда добре над мивката, особено ако е по-малко огледало, което не заема твърде много място. В спалнятаовалното огледаломоже да бъде интересен декоративен елемент над тоалетката или скрина. В хола може да добави стил и елегантност, ако е правилно съчетан с останалата част от декора. Не забравяйте, че вие решавате как да подредите интериора си.

Огледала от колекцията AmbientLine

Колекцията AmbientLine предлага огледала с овална форма които се характеризират с елегантен дизайн и изискан стил. Благодарение на осветлението, поставено около периметъра на огледалото, този елемент изглежда визуално по-голям. Характерна особеност на колекцията е дифузната светлина, която идва от задната страна на огледалото и осветява стената, създавайки атмосферна атмосфера. Това е идеално решение за хора, които предпочитат фина светлина, която не е насочена директно към потребителя на огледалото.

Огледала от колекцията Kolorowe

The Колекцията огледала Kolorowe включва продукти с необичайни шарки с елегантен и модерен стил. Характерна особеност на тези продукти е допълнителна опция, която ви позволява да избирате цвета на стъклото. Това е иновативен начин за декориране на иновативни интериори, доминирани от най-модерните комбинации от архитектурни стилове. Избирайки огледало с любимия си цвят, можете да сте сигурни, че никой няма да мине покрай него безразличен. Овалните огледалаот колекция Coloured значително ще променят пространството около вас.

Нагревателна подложка, т.е. защита на вашето огледало

Банята е помещение, в което поради високата влажност стъклените повърхности често се замъгляват. Ние знаем начин да избегнем този ефект. Когато купувате овално огледало, оборудвайте го с допълнителна нагревателна постелка. Предлага се в различни размери - от минимум 20 × 30 cm до максимум 40 × 60 cm, в зависимост от размера на огледалото и други елементи, които ограничават повърхността на стъклото. След като включите нагревателната подложка, парата ще изчезне бързо, което ще ви даде ясна картина. Устройството е лесно за използване и се управлява чрез допълнителен сензорен превключвател.

Стъклен рафт като допълнителен елемент

Оптималното използване на пространството е от решаващо значение, независимо дали банята ви е малка или просто искате повече място за съхранение на дребни принадлежности. Предлагаме стъклени рафтове с хромирани дръжки, които идеално ще допълнят вашето огледало и ще ви позволят удобно да съхранявате козметика. Стъкленият рафт е изработен от здрав и изключително издръжлив материал, който е устойчив на механични повреди. Това е вечен аксесоар, който не само ще спести място, но и ще пасне перфектно на вашето огледало.

Козметично огледало, което ще улесни ежедневния грим

Ако се гримирате всеки ден в банята, вероятно сте преживели ситуация, в която традиционното ви огледало се е оказало недостатъчно. За по-голямо удобство при извършване на ежедневните грижи сме създали специално козметично огледало, което е допълнителна част от огледалото. Трикратно увеличеното изображение и допълнителното осветление със сигурност ще подобрят процеса на гримиране. Проверете колко удобно е!

Приятна вана с музика във фонов режим

Огледало с функция високоговорител, към което можете да се свържете чрез Bluetooth ? Звучи страхотно, нали? Нашитеовалниогледала Artforma имат точно тази функция. Създайте истинска SPA атмосфера във вашата баня и включете любимата си релаксираща музика. Ще видите колко приятно е да използвате допълнителни функции, за които не сте имали представа! Ние ви гарантираме високо качество на звука и най-доброто сетивно изживяване. Сигурно се чудите дали вграденият високоговорител се вижда... Не е нужно да се притеснявате за това, защото е скрит зад стъклен лист.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече