Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала С Батерии

17
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖

Показани 17 от 17 продукти

LED огледала, захранвани с батерии

Огледалото е един от основните елементи на декорацията на банята. Всъщност е трудно да си представим функционална баня без подходящо огледало, което има не само практична, но и декоративна функция. Обикновено ги окачваме над мивката, но могат да се използват и в други части на стаята. Доскоро изборът на опции се свеждаше до избор между огледало и шкаф с огледална предна част, но вече има и трета опция под формата на LED огледалона батерии. Това е много удобно решение, нежно осветяващо стаята, което стана популярно от появата му. на пазара постепенно набира все по-голяма популярност. Затова си струва да се запознаете с продукта, който еLED огледало, което можете да намерите на нашия уебсайт.

LED огледало на батерии - начин за тъмна баня

Огледалото в банята е не само декоративен елемент, но и основна част от оборудването. Използва се всяка сутрин и вечер при извършване на всякакви ритуали за грижа. В такива моменти правилното осветление е от решаващо значение за постигане на добър ефект и избягване на изкривявания, например при нанасяне на грим. Стандартното осветление за баня не винаги е достатъчно, защото създава сенки, които затрудняват прецизното извършване на определени дейности. Именно в такива ситуации огледалото с LED осветление е перфектно. Позволява перфектно осветяване на лицето и е много функционално.

Освен практичната си функция, огледалото играе и важна декоративна роля. Благодарение на визуалния си ефект, той е изключително атрактивен елемент от интериорния дизайн, който привлича вниманието и придава елегантност и стил на помещението. Работи чудесно като елемент от модерния интериор, но ще се впише и в класическия.LED огледалата, захранвани с батерииса универсални. Те могат да се използват по много начини, например създаване на декоративни композиции с огледала с различни форми и размери или използване на полукръгло огледало в малки пространства. Допълнителен източник на светлина създава впечатление за по-голямо пространство и прави интериора по-уютен.

LED огледала с батерии - на какво да обърнете внимание при пазаруване?

Един от най-важните аспекти при избора на всеки интериорен елемент е неговото качество. Захранваното с батерии LEDогледало трябва да бъде изработено от висококачествени материали, които перфектно ще се справят с трудните условия в банята. Освен стилен външен вид, огледалото трябва да е и практично и да изпълнява ролята си. Освен това, когато купувате батерийно LED огледало за баня, си струва да обърнете внимание на няколко важни технически параметъра. На първо място, трябва да определите какъв тип огледало ще ви подхожда. На следващо място, важни са видовете светодиоди, използвани в даден модел, тъй като те влияят на качеството на осветлението. Консумацията на енергия също е важен параметър, който ни информира за необходимата мощност за осветление, изразена във ватове.

Захранването и начинът на свързване са друг важен параметър, който влияе върху комфорта при използване на огледалото . Ако се спрете на LED осветление, захранвано с постоянен ток, не забравяйте да обърнете внимание на наличните опции като електрически куб и кабели с ключ. Все пак, ако изберете батерийноLED огледало- проверете каква мощност на батериите ще ви трябва, за да работи огледалото както трябва. Също така си струва да проверите дебелината на огледалото и разстоянието от стената, необходимо за монтаж. Друг важен параметър е цветът на светлината, който влияе върху нашето благосъстояние и възприемане на околностите. Последният, но не на последно място важен параметър е класът на плътност на огледалото, който си струва да изберете на ниво IP44, за да сте сигурни, че огледалото ще бъде правилно защитено от влага и пара в банята.

Кога си струва да купите огледало? LED батерийни огледала?

Лед огледалата на батерии, които ще намерите в офертата на нашия магазин, са идеално решение за почти всяка баня. Струва си обаче да се подчертаят предимствата, които правят добра идея закупуването на такъв източник на осветление за банята.

На първо място, осветени LED огледала, захранвани с батерии са удобно и практично решение, тъй като не изискват допълнително осветление в банята, което е самият негов източник. Със сигурност си спестявате много трудности, свързани с поставянето на допълнителни лампи за баня, което не е възможно във всяка баня. Огледалото оборудвано с LED осветление е идеално решение, когато не искате да ремонтирате електрическата инсталация в конкретно помещение, но решите, че имате нужда от допълнителен източник на светлина. . Това решение е чудесно и за малки бани, защото пести място. Освен това, благодарение на вградения източник на светлина, можете да изберете цвета и интензитета на осветлението според предпочитанията на потребителя, което се изразява в удобството при използване на огледалото. Освен това огледалото сLED осветление е не само функционално, но и стилно и модерно, което се отразява на естетиката на целия интериор. Също така си струва да се отбележи, чезахранваните с батерии LED огледаласа безопасни и екологични и техният експлоатационен живот е много по-дълъг от традиционните, осветени огледала.

Светодиоди, захранвани с батерии огледала – най-добрите в Artforma

Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от LED огледала за баня, които се характеризират с различни размери и функционалности, благодарение на които можете лесно да създадете уникален , стилен и удобен интериор. Ние предлагаме много видове огледала в различни размери, които идеално ще паснат на всеки интериорен дизайн. Можете да изберетезахранвани с батерии LED огледалас различни видове осветителни ленти. В допълнение, всеки модел е оборудван с висококачествен превключвател, който ви позволява да включвате и изключвате осветлението по всяко време. Всеки модел се изработва по индивидуална поръчка - така че можете свободно да изберете всички необходими размери за вашата баня. Модерният дизайн и висококачествените материали ще задоволят всеки почитател на иновативните решения.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече