Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Дневна

17
Филтриране
Вид стая - Дневна ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - Decor ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 17 от 17 продукти

Декоративни огледала за всекидневна

МодернитеLED огледаласа уникална декорация за стена, която не е задължително да се използва в банята или зала. Огледалните декорации се използват все по-често в хола, например Декоративни огледала за холArtforma означава гаранция за висококачествен материал и функционалност, която улеснява ежедневната употреба на огледалото. Изберете един от моделите огледала за хол и се насладете на новата визия на вашето пространство. Полудете с формата му и променете подредбата в дома си. Всяко поръчано огледало е ръчно изработено и индивидуално съобразено с нуждите на клиента, което гарантира оригиналност и идеално прилягане към неговите изисквания.

Най-популярните модели декоративни огледала

Асортиментът ни включва както модерни декоративни огледалакакто и класически. Правилното използване на стъкла в хола носи много предимства. Огледалата визуално увеличават стаите и им придават лекота. Декорациите с огледала са чудесна идея за повече светлина в стаята. Ролята на огледалата обаче не се изчерпва с практичния аспект – огледалото в рамка може да бъде и декоративен елемент, който обогатява пространството и му придава характер. Изберете един от популярните модели огледало за хол в неправилна форма или с цветна повърхност.

Огледало за хол – къде да го закачите?

Общите стаи за прекарване на времето със семейството се характеризират с доста добре установена подредба. За да разчупите класическия дизайн на всекидневната, си струва да закупите огледало, което може да има много приложения. Огледалото за дневна ще изглежда най-добре на стена без други декорации за стена. Тогава огледалният ефект ще бъде по-забележим. Огледалата ще работят чудесно над шкафове. Ако искате да добавите малко елегантност към стаята, изберете огледало над скрина.

Огледало за всекидневна като тоалетка

Тоалетките Possession са изключително удобни за всяка жена, която обича да се грижи за външния си вид. Ако имате тоалетка, но ви липсва добре осветено огледало, препоръчваме да изберете огледало от нашата колекция. Благодарение на специално осветление ще можете да нанасяте ежедневния си грим прецизно и с удоволствие. Допълнителните опции за оборудване на огледалото ще ви бъдат полезни, когато трябва да получите по-близко изображение. Осветлението ще повиши комфорта на работата ви пред огледалото, и то не само в банята - просто купете обикновено бюро и осветено огледало Artforma.

LED огледало - осветление, което ще промени вашето пространство

Огледалото с осветление е практичен и декоративен елемент от интериорния дизайн, особено в минималистични аранжировки. Благодарение на своята функционалност и естетика, той може да бъде отличителна точка на дадено пространство. Допълнителното огледално осветление ще придаде на стаята характер и ще я направи по-приветлива и уютна. LED огледало с осветление може да бъде идеалният избор за хора, които ценят простотата, минимализма и елегантността. Ако решите да поставите огледала в хола, можете да очаквате, че интериорът ще бъде красиво осветен.

Декоративни огледала за холизработени по мярка

Един от най-важните фактори за клиентите е възможността за регулиране на размерите на огледалото според индивидуалните нужди. Всеки апартамент е с различно разпределение на помещенията, поради което предлагаме на нашите клиенти изработка на декоративно огледало по поръчка. Благодарение на това можете да регулирате ширината и височината на огледалото спрямо конкретното място, където ще бъде разположено. Предлагаме различни размери и видове огледални стъкла, което дава възможност за перфектно съвпадение със стила и нуждите от пространство. Разберете какви размери на огледалото ще паснат най-добре на вашия интериор

Кръгло огледало за всекидневна

Огледалата с кръгла форма са широко популярни поради своята гъвкавост и наличност в много стилове на интериорен дизайн. Използването им не трябва да се ограничава само до изпълнението на практическа функция, т.е. възможността да се контролира външния вид на стаята, но може да бъде и декорация на цялата стая. Освен това, благодарение на оптичното разширяване на пространството и отразяването на светлината, кръглите огледала са отличен избор, ако искате да осветите интериора. Огледалата в кръгли рамки на лента се вписват идеално в скандинавски и тавански стил интериор. Те могат да бъдат окачени на стената с рамки за снимки или снимки, създавайки оригинална художествена галерия.

Правоъгълно огледало над скрина

Могат могат да бъдат окачени във вертикална и хоризонтална ориентация, което им позволява да бъдат адаптирани към пространството на стената и други елементи на оборудването. Хоризонтално окачено огледало ще работи чудесно над скрин, докато вертикално окачено огледало ще бъде допълнителна декорация на интериора и ще ви позволи да оцените цялата си фигура. Правоъгълните огледала също са идеален декоративен елемент в помещения в индустриален стил. Интересно решение е да поставите правоъгълно огледало във вертикална позиция срещу прозореца. Благодарение на това той ще имитира допълнително остъкляване, създаващо впечатление за прозрачност.

Колекция Декор

Декоративните огледала за хол от колекция Декор са уникално предложение за тези, които търсят истински скъпоценни камъни. Продуктите Decor се отличават с цветна рамка, която можете да избирате от набор от готови модели. Сред тях ще намерите: авангардни геометрични мотиви и малко по-деликатни форми. Сигурни сме, че определено ще изберете нещо за себе си. Декоративните огледала за всекидневнаот колекция Decor са примери за стенни декорации с добър вкус.

Изберете ключ за LED огледало

Във всяко огледало Artforma можете допълнително да изберете превключвател за подсветка. Предлагаме два варианта за избор. Първият е сензорен превключвател, който е традиционен начин за включване на огледалното осветление в хола. Вторият е сензорен ключ, който е много по-удобен начин за включване на огледалото с движение на едната ръка. Всеки вариант на бутон може да се постави в централната част отдолу, покрай рамката или от лявата й страна. Кой вариант бихте избрали за себе си?

Огледала за всекидневна - често задавани въпроси

Огледало или картина в хола?

Когато подреждате хола, не забравяйте за аксесоарите, които ще повлияят положително на външния вид на вашата стая. Една от най-често избираните опции е голяма картина на основната стена. Въпреки това една също толкова интересна алтернатива на графиката или платното е огледалото в хола. Огледалата за хола ви позволяват визуално да увеличите малък интериор, а когато са окачени срещу прозореца, те ефективно го осветяват. В голяма всекидневна можете да използвате рамки, за да свържете картина с огледало. За декорация можете да използвате осветителни елементи, които ще озарят вашето отражение и стаята, в която се намирате.

Как да изберем огледало за хола ?

Огледалата за всекидневната трябва да съответстват на цялостния стил на вашата стая. Размерът им зависи от големината на хола и другите декорации по стената. Популярното огледало за хола е с правоъгълна форма – можете да го закачите над дивана или над скрин с книги. Ако изберете огледало с LED осветление, ще се сдобиете с допълнителен източник на светлина в мястото за почивка.

Огледало в хола - на каква височина трябва да бъде окачено?

Огледалото за хола трябва да бъде поставено на място, където имате лесен достъп и, което е също толкова важно, където можете ясно да видите цялата цифра на членовете на домакинството. Над дивана можете да поставите голямо, правоъгълно огледало с LED подсветка. Аксесоар, окачен на тясна стена, ще изравни пропорциите в хола. На свободна стена между прозорците можете да окачите високо и продълговато огледало. Това е чудесен начин да се възползвате от естествената светлина, докато пробвате цялата фигура.

Къде да купя огледало за всекидневната?

Модерни огледала за всекидневна с използване на технологични иновации можете да намерите в офертата на Артформа. В многофункционалното холно огледало можете да регулирате интензитета и вида на светлината, а декоративното LED осветително табло ще създаде уютна атмосфера в хола. Офертата на магазина включва кръгли огледала и правоъгълни модели. Можете да изберете декоративна рамка за вашите огледала, която да украси интериора ви по оригинален начин, добавяйки стил и неповторима елегантност.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече