Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

LED огледала

338
Осветени LED огледала в различни форми за вашата баня. Предлагаме кръгли, квадратни, правоъгълни и заоблени LED огледала. Изберете идеалната форма, за да подчертаете уникалния си интериорен дизайн.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Колекция - SlimLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Колекция - Andes ✖
Колекция - Lucas ✖
Колекция - Цветно ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Колекция - Retro ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 338 продукти

Lustra LED

Осветени LED огледала е предложение за клиенти, които търсят забележителни и функционални интериорни аксесоари. Те се използват в домове, апартаменти, хотели, ресторанти, офиси и други места. Като производител на LED огледала полагаме всички усилия, за да осигурим разнообразна гама и да гарантираме удовлетвореността на клиентите от крайния резултат. Разгледайте нашата гама и не забравяйте, че всеки LED огледало може да бъде изработен според вашите предпочитания - по отношение на размери, покритие, цвят на осветлението или допълнителни функции!

Изработени по мярка огледала с LED осветление

Нашата компания е специализирана в проектирането и създаването на огледала с LED подсветка, посветени на стаи в различни стилове. Подготвили сме широка гама от модерни, тавански, елегантни, бляскави и класически модели, които ще паснат идеално на стила, в който декорирате пространството си. Ние не се ограничаваме до конкретни размери, а ви даваме възможност да адаптирате продукта към вашите индивидуални нужди и очаквания.

Персонализирани LED огледала има цял набор от опции за промяна, които можете да въведете ръчно при подаване на поръчката. Можете да избирате между различни височини и широчини на огледалата, както и между цвят на LED и други опции. В зависимост от модела се появяват допълнителни опции, като например цвят на рамката на огледалото, скосени ръбове, стъклен рафт, вградена метеорологична станция с часовник или Bluetooth високоговорител. Вие решавате какви размери, функции и екстри ще има той огледало с LED осветление, огледало с LED осветление.

Къде да използвате LED огледала?

LED огледало са истински хит в дизайна на апартаменти и къщи, но не само! Тези продукти се използват и в хотелите, като осигуряват дизайнерско допълнение в стаи, апартаменти, коридори, тоалетни или други общи помещения. След индивидуално проектирани LED огледала Към нас се обръщат и собственици на модерни ресторанти, бутици, салони за красота и други предприятия.

Този необичаен аксесоар е в състояние да преобрази всеки интериор, като го направи по-забележителен и в същото време изпълнява функционална задача. LED огледала оптически уголемяват и осветяват пространството, позволяват удобно сърфиране и улесняват извършването на ежедневни дейности пред огледалото. Осветено огледало е елемент от дизайна, който съчетава практичност и дизайн в едно непреходно решение, подходящо за всяка обстановка!

С какво се отличават LED огледалата от Artforma?

Ние сме водещ производител на Огледала с LED осветление в Полша и Европа. Вярваме, че дизайнът и модерните технологии вървят ръка за ръка. Създаваме дизайни, които са идеални за интериора на къщи, апартаменти, хотели и предприятия. Ние не спираме и продължаваме да подобряваме производствения процес въз основа на нашия опит и нуждите на нашите клиенти.

Поръчване на LED огледала в Artforma не получавате готов модел, който да чака на рафта. Всяко огледало се изработва ръчно от нас по ваша поръчка! Това ни позволява да предлагаме толкова широк спектър от възможности за дизайн и усъвършенстване. Полагаме много усилия, за да изпълним желанията на нашите клиенти, и влагаме сърце в работата си. Резултатът? Ние създаваме уникални, изискани и абсолютно изключителни Огледала с LED осветление! Освен това гарантираме навременни и сигурни доставки и професионално обслужване на всеки етап от сътрудничеството.

Предимства на огледалата с LED подсветка

  • Огледало със светодиоди изглежда изключително елегантно и модерно, като в същото време заема значително по-малко място от традиционно огледало с допълнително осветление.
  • Вземане на решение за осветено огледало Можете да сте сигурни, че ще издържи години наред. Тези модели се отличават с дълъг експлоатационен живот и икономичност, което води до икономически и екологични ползи.
  • LED огледала не се нагряват толкова бързо, колкото обикновеното осветление, което ги прави безопасни и подходящи за деца.
  • Фактът, че клиентите могат да избират предпочитания от тях цвят на светлината, гарантира, че подсветката се съчетава добре с естетиката на интериора, както и че осветява помещението по подходящ начин.
  • Предимството на огледалата с LED подсветка е и тяхната гъвкавост. В Artforma сме сигурни, че всеки продукт е съобразен с индивидуалните изисквания на нашите клиенти. Затова предлагаме съвременни технологични решения и се грижим за всеки детайл.

LED огледала - богат избор в ArtForma

В Artforma.bg реализираме проекти по поръчка, които най-добре подхождат на вашия интериор! Разгледайте гамата, в която представяме впечатляващи LED огледала в разнообразни дизайни. След като откриете модела, който ви интересува, изберете желания тип покритие в конфигуратора на продуктовата страница, въведете размерите, цвета на светодиода и посочете допълнителните аксесоари, от които се нуждаете, за да разберете цената и очакваната дата на доставка. След това направете поръчка за уникалния огледало с LED осветление или се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!

 

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече