Важна информация! Сервизът, доставките и производството се извършват без закъснения. Поръчките ще бъдат доставени съгласно сроковете, посочени в магазина!

Доставка


 

Изпълнение на поръчката

 
Времето за обработка на поръчката включва времето за производство на огледалото и времето за подготовка на огледалото за изпращане. Полагаме максимални усилия произвежданите от нас огледала да достигат до клиентите възможно най-бързо.
 
В зависимост от избраното огледало, аксесоари и размери времето за изпълнение на поръчката може да варира от 7 до 15 работни дни. Точната дата на доставката е посочена в електронните писма, информиращи за етапа на изпълнение.
 
Подготовката на продукта за транспортиране, както и доставката му се извършват само в работни дни. Всеки пакет е внимателно опакован в подсилена картонена кутия. Това гарантира доставка в безупречно състояние!
 
Текущият статус на поръчката може да се види в раздел "Моят профил". Следете напредъка на поръчката си в реално време.

 


 

Доставка и връщане

 
Безплатна доставка е достъпна за всяка поръчка. Стойността на поръчката няма значение, закупуването на всяко огледало гарантира безплатна доставка в цялата страна.


 
Доставката с кредит не е проблем. Планирайте доставката според предпочитанията си, когато пожелаете.


 
Ако не сте доволни от получения продукт, имате право да се оттеглите от договорa, сключен онлайн. В стремежа да се погрижим за компорта на нашите клиенти. Допълнителното време за изпращане на декларацията за оттегляне от договорa сключен онлайн, по никакъв начин не ограничава правото ви да се откажете от договорa, сключен онлайн.

 
 

Нашите партньори