Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Доставка

Време за изпълнение на поръчката

15 - 24 работни дни

Ние гарантираме

Безплатна доставка

Бъдете в крак с новостите

Статус на поръчката

Метод на доставка

Куриерска пратка DPD

Куриерска пратка GLS

Куриерска пратка UPS


Как протича поръчването?
1

Подготвяне на продукта

Всички предлагани огледала и шкафчета се изработват специално по Ваша поръчка. Богатите възможности за конфигуриране позволяват свобода на избор на размер и на допълнителни аксесоари. Времето за изработка на поръчката зависи от избрания модел. При подаване на поръчката винаги получавате необходимата информация. Приготвянето на продукта за продажба започва след като е осчетоводено плащането.

2

Контрол на качеството

За да гарантираме най-високо качество, всеки продукт е с проверена функционалност и проверен външен вид. След преминаване на проверката продуктът се снабдява с контролен етикет със собствен подпис на проверяващия, който удостоверява, че продуктът съответства на поръчката.

3

Опаковане на поръчката

След преминаване на етапа на проверката продуктът отива в отдел Опаковка, където се подготвя старателно за експедиция. Бъдете сигурни, че благодарение на устойчивата на удар опаковка поръчаното от Вас ще пристигне в отлично състояние.

4

Доставка

Безплатна, лесна и сигурна система за интернет разплащания. Тъй като PayPal прави онлайн пазаруването по-бързо, по-удобно и безопасно за купувачите, той стана най-популярният по рода си в света. При плащане с кредитна карта не е необходимо да имате банкова сметка.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече