Доставка


 

Изпълнение на поръчката

 
Времето за обработка на поръчката включва времето за производство на огледалото и времето за подготовка на огледалото за изпращане. Стремим се да направим огледалата, които произвеждаме, да достигнат до клиентите възможно най-скоро.
 
В зависимост от избраното огледало, аксесоари и размери - времето на изпълнение на поръчката може да варира от 7 до 15 работни дни. Точната дата на доставка е индивидуално посочена в електронните писма, информиращи за етапа на изпълнение.
 
Подготовката на продукта за транспортиране, както и доставката му се извършва само в работни дни. Всяка опаковка е внимателно опакована в подсилена картонена кутия. Това гарантира доставка в безупречно състояние!
 
Текущият статус на поръчката се вижда в раздела Моят профил. Редовно следете напредъка на поръчката си!

 


 

Доставка и връщане

 
Безплатна доставка е достъпна за всяка поръчка. Стойността на поръчката няма значение, закупуването на всяко огледало гарантира безплатна доставка в цялата страна.


 
Доставката с кредит не е проблем. Планирайте доставката си според предпочитанията си, когато пожелаете.


 
Ако не сте доволни от получения продукт, имате право да се оттеглите от договорa, сключен онлайн. Загрижени за комфорта на нашите клиенти, ние удължаваме срока за изпращане на извлечение за оттегляне до 30 дни. Изпратеният от нас куриер ще поеме подадения продукт. Допълнителното време за изпращане на декларация за оттегляне от договорa сключен онлайн, по никакъв начин не ограничава правото ви да се откажете от договорa, сключен онлайн.

 
 

Нашите партньори 

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация за нови продукти и специални оферти.


Администратор на личните данни е фирма “FORAM Sp. z o.o. sp. k.” със седалище във Волщин, ул. Подгурна, 16 Карпицко (Wolsztyn, ul. Podgórna, 16 Karpicko). Повече
Данните се обработват за маркетингови цели. Всеки има право на достъп и коригиране на съдържанието на своите лични данни, както и да иска тяхното отстраняване. Посочването на данните е доброволно, но е задължително за регистриране в услугата Бюлетин.
Изтегли правилника на услугата Бюлетин