Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Заоблени

15
Открийте заоблените огледала от Artforma, които ще направят интериора на вашия дом или апартамент по-функционален и стилен! Благодарение на висококачественото стъкло и LED осветление, нашите огледала ще им придадат уникален чар. Избирайки огледала със заоблени ъгли, получавате не само модерен дизайн, но и възможността да персонализирате размера на огледалото и да изберете модерни SMART функции.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 15 от 15 продукти

Заоблено огледало

Осветените заоблени огледалаLED са не само практичен елемент от декора на вашата баня, но и уникален декоративен елемент на стаята . Огледалата, които създаваме, се изработват от листове с изключително високо качество, което гарантира, че продуктите ще ви служат години наред. Асортиментът на магазин ArtForma включва кръгли, квадратни, правоъгълни и заоблени огледала. Изберете от много модели от три колекции: AmbientLine, PremiumLine и Kolorowe. Нека новото огледало, окачено във вашата баня, й придаде елегантен вид.

Висококачествено стъкло и мощна светлина

Заоблени огледала са продукти с най-високо качество, изработени от издръжливи материали и с внимание към всеки детайл. Благодарение на това те ще ви служат дълго време и ще запазят красивия си вид дълги години. Нашата оферта включва окръгленоLEDогледало, което освен функционалното си предназначение придава неповторим чар на интериора. LED осветление позволява прецизно осветяване на лицето и осигурява идеални условия за гримиране или бръснене.

Формата на огледалото е от значение

Закръгленото огледалое вечен елемент от интериорния дизайн. Кръглата му форма внася хармония и деликатност в помещението, азаоблените ръбове му придават изтънчен израз. Само тук ще намерите заоблени огледала с различни размери и цветове на огледалната повърхност, така че лесно да ги съобразите със стила на вашия интериор. Кръглото огледало идеално ще подчертае помещения, в които преобладават кръгли форми на завършващи мебели. Разгледайте пълната ни оферта и изберете огледало с заоблени ръбове.

Заоблени огледала с размерите, от които се нуждаете

Всички огледала Artforma могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиента. Това означава, че можете да изберете размерите на огледалото и да го съобразите с нестандартните размери или оформление на помещението, в което искате да го окачите. Изберете стила на огледално покритие и светлия цвят, който ви подхожда най-добре. Не харесвате студени цветови нюанси? Нашата оферта включваLED осветлениев топли бели или неутрални бели тонове. Кое ще изберете за вашата баня?

Заоблено LED огледало със стъклен рафт

Ергономичното използване на пространството е приоритет. Няма значение дали банята ви е малка или искате да увеличите пространството за съхранение на дребни принадлежности. Стъкленият рафт, разположен под огледалото е удобен елемент, който ще ви позволи да държите любимата си козметика под ръка. Изберете стъклени рафтове в пакет с хромирани дръжки. Рафтът е изработен от масивно и изключително устойчиво стъкло, което е устойчиво на механични повреди. Стъкленият рафт е идеално, вечно допълнение, което пасва идеално на почти всяко огледало.

Къде да закачите заоблено огледало?

LED огледала с заоблените форми са много гъвкави и могат да се използват на различни места, като например банята, където осигуряват перфектно осветление за ежедневните ритуали за грижа. Заоблените огледала са идеални и за съблекалня, където гарантират добре осветено пространство и помагат при избора на тоалет. Кръглото огледаломоже да бъде красив декоративен елемент в хола или спалнята. Огледалата изглеждат страхотно в коридори или антрета, окачени над скрин.

Колекция AmbientLine

Нашият асортимент включва заоблени огледала от колекцията AmbientLine, която е характеризиращ се с комбинация от модерен външен вид и изтънчена елегантност. Декоративното осветление идеално подчертава формата на огледалата и ги прави оптически по-големи. Разсеяната светлина в продуктите на AmbientLine е деликатна и пада върху стената, на която е окачено огледалото. Ефектът подобрява визуалното и декоративно изживяване. Ако не сте фен на силната светлина, насочена директно към вас, огледалата от колекцията AmbientLine са за вас.

Колекция PremiumLine

Заоблените огледала Them от колекцията PremiumLine са примери за продукти, които ще добавят различно измерение към подреждането на вашата баня. Серията PremiumLine се характеризира с цели 19 модела огледала в рамки, които можете идеално да съобразите с размерите на вашия интериор. Закръглените огледала са проектирани така, че задната светлина да пада върху човека, който стои отсреща. Тази опция за осветление в огледалата PremiumLine е много по-добра за нанасяне на грим. Използваното решение означава, че светлината е изцяло фокусирана върху човека пред огледалото.

Colorful Collection

Огледалата в колекцията Kolorowe се отличават чрез техния уникален дизайн. Тяхното присъствие във вашия хол или офис ще направи стаята да изглежда елегантна.

Избирайкизаоблено огледалоот тази серия, вие можете да изберете цвета на повърхността. Това е напълно нов и функционален начин за декориране на вашия интериор. Съобразете цвета на огледалната повърхност с вашите индивидуални нужди и стила на стаята. Можете да ги окачите в почти всяка стая. Най-ефектните цветове на чаршафите са злато и графит. Изберете модерно покритие за вашия апартамент.

Допълнително оборудване, което ще промени ежедневието ви

Заоблени огледала Artforma LED може да бъде персонализиране на допълнителни функции според нуждите на клиента. Специалният елемент е превключвател, който може да бъде сензорен, сензорен или Smart Switch. Разгледайте нашата оферта и проверете какво означава всеки вариант. Благодарение на тях функционалността на вашето ново огледало ще придобие съвсем друго измерение.

Огледало с високоговорител и дисплей за времето

Когато решите да закупете светещо огледало от АртФорма, имате свободата да избирате, избирайки неговата функционалност. Ако искате да звучи релаксираща музика в банята, докато се къпете, изберете огледало с вграден високоговорител. Гарантираме високо качество на звука в обхват от 10 м на Bluetooth модула. Разширете практичността на огледалото и добавете към него информационен дисплей, който ще ви уведомява за времето навън. Перфектни решения, които на практика рационализират ежедневието ви.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече