Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

СМАРТ Огледала

63
Филтриране
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

  • 1
Показани 45 от 63 продукти

СМАРТ Огледала

Улеснете си всекидневието! Смарт огледалата означават чудесни решения, които ще се оправдаят не само в банята, но и на тоалетката или в гардероба. Огледалото за антре също е един чудесен вариант. Огледалата за тоалетка ще Ви възхитят с качеството на изпълнение, енергоспестяващото LED осветление и с достъп до най-популярните и най-нужните приложения, както и до комплект от услугите iCloud от Apple!

Само да протегнете ръката и ето Ви всички приложения

Развлечения без ограничения

Любимата Ви поредица по време на спокойна баня след целия ден, пълен със задължения? Можете да имате този лукс още днес. Smart огледала за баня Ви позволяват да се възползвате от любимия Ви видео стрийминг. Изберете от най-популярните и се радвайте на свободното време заедно с платформа Netflix, HBO Max или Prime Video. Не бързайте - осигурете си време за почивка. Вие го заслужавате!

Youtube, Spotify или Tidal? Не е важно, къде се намира Вашият плейлист с любимите песни или подкаст, за който Ви липсва време при изпълняване на всекидневните задължения. Отсега нататък ще имате възможност за наваксване на пропуснатото… под душ! Огледалото с високоговорители е най-добрият вариант за всекидневна релаксация, подреждане на мислите и хващане на по-голяма глътка въздух. Всичко, от което се нуждаете, в един продукт!

Различни видове употреба на SMART огледала

  • Лайфстайл - Интерактивното Смарт огледало е не само модна добавка, но и значително улеснение на всекидневния живот. Проверете, как LED огледалото за баня ще направи живота на всички домашни по-приятен!
  • Детска стая - Интерактивното огледало способствува на познаване на света и прави обучение на полезни навици по-приятно! Поканете Смарт огледалото в живота на детето Ви и му позволете да развива творческите си способности!

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече