Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Коридор

34
Филтриране
Вид стая - Коридор ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Andes ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 34 от 34 продукти

Ново огледало в антрето на вашия дом

Обичате ли да правите промени в пространството около вас? Започнете с аксесоари, които бързо ще променят старата стая. Предлагаме оригинални огледала с допълнителни функции, които ще ви изненадат. Благодарение на непрекъснатото усъвършенстване на производствения процес и дългогодишния опит в индустрията, можем да ви предложим продукти с най-високо качество с практически неограничени възможности за модификация. Всяко огледало се изработва ръчно по индивидуална поръчка на клиента, което гарантира неговата уникалност и адаптиране към конкретни нужди.

Кръгло или правоъгълно? Декоративно огледало за антре

Ако искате по-мека и органична визия, кръглитеLED огледаласа добър избор. Те също могат да омекотят острите ъгли и линии на вашия декор, например ако имате много ъглови мебели. Огледалата за антре със заоблени форми могат да бъдат идеално решение, ако искате да създадете по-нестандартен декор на антре. Искате ли по-минималистичен и елегантен дизайн? Разгледайте нашето предложение и намерете декоративно огледало идеално за вас. Те със сигурност ще бъдат по-лесни за съчетаване с други елементи от дизайна на антрето, например мебели или осветление.

Огледало в антрето по поръчка

Антрето е място, където обикновено се поставя вертикално огледало, за да можете да се видите от глава до пети. Височината на огледалото за антрето трябва да бъде най-малко 140-150 см, а ширината - най-малко 50 см. По-добър избор обаче ще бъде огледало, което е с 80-90 см по-широко. За да увеличите визуално залата, струва си да поставите голямо огледало в нея, което ще създаде впечатлението за много по-голяма стая. Огледалната повърхност е прост начин за оптично увеличаване на размера на стаята и отразяване на светлината, която влиза в нея. Изберете размерите на огледалото в конфигурационния панел и се насладете на нестандартния му вид.

Най-добрата система за осветление за огледало за антре

LED огледалата вертикално ви дават много възможности за персонализиране благодарение на различни опции за осветление. Можете да изберете светлината да пада върху избрана част от продукта или равномерно осветяване на огледалото навсякъде, което е най-популярното сред нашите клиенти. Има и опции за осветяване на страните или избрани ръбове като горната част и страните. Благодарение на това имате пълна свобода на регулиране, благодарение на коетоподсветката на огледалотоще изглежда елегантно.

Къде да поставите огледалото в антрето? 

Чудите ли се къде ще изглежда най-добре вашето ново LED огледало? Най-често те се монтират на страничната стена близо до входа на апартамента. Популярно място е стената зад вратата, но трябва да се използва ограничител на вратата, за да се предотврати удар на дръжката на вратата в огледалото. Ако имате неограничени възможности за подреждане, със сигурност ще намерите идеалното място, което ще подчертае великолепието на огледалото с LED осветление.

Вертикално или хоризонтално огледало?

Когато избирате формата и ориентацията на огледалото, вземете предвид къде ще бъде окачено и какви функции ще изпълнява. Хоризонтално огледало за антре ще работи най-добре над скрин или под широк декоративен рафт, където оставяте ключовете си. На гардероба, точно както в коридора, си струва да окачите вертикално огледало, което ще ви позволи да видите цялата си фигура. В малки, тесни стаи тези огледала могат да помогнат за визуално увеличаване на пространството.

Колекция AmbientLine

Огледалата от колекцията AmbientLine се отличават със своята уникална външен вид и висококачествена естетика. Тяхната правоъгълна форма и осветление ги правят визуално по-големи. Основната характеристика на тези огледала е разсеяната светлина в задната част, която създава атмосферна атмосфера. Източникът на светлина не е насочен директно към потребителя, което прави тази колекция идеална за хора, които предпочитат фино и приятно осветление.

Колекция PremiumLine

The PremiumLine Колекцията предлагаогледала за коридорв различни ориентации - както вертикални, така и хоризонтални. Висококачествените огледала са проектирани по такъв начин, че осветлението да се фокусира върху човека, който стои пред тях, което прави ежедневните ритуали за грижа още по-лесни и удобни. Използваните иновативни решения позволяват светлината да се фокусира върху потребителя на огледалото, което осигурява най-високо ниво на комфорт при използване.

Колекция Decor

Огледала за антреКолекция Decor е комбинация от функционалност и естетика от най-високо качество. Огледалата от тази колекция ще се харесат на любителите на оригиналните интериорни решения. Огледалните декорации от серия Decor са не само функционални, но и артистични, което привлича вниманието на гостите и придава оригиналност на интериора. В допълнение към необичайната шарка, фурнирът предпазва огледалото от влага и повреди. Изберете модерен подход към интериорния дизайн и добавете уникален характер към дома си благодарение на колекцията Decor.

Колекция Andes

Ергономичният дизайн на огледалото със закачалки е практично решение за вашето антре. Освен това, продуктът има много опции за редактиране, за да съответства на стила на вашата стая. В нашата оферта ще намерите огледало за антре с елегантен и модерен стил, което ще придаде изисканост на вашия интериор. Огледалото е снабдено с висулки, които ви позволяват да съхранявате удобно шапката, ключовете, якето, сакото или други вещи. Освен това на огледалото са монтирани три кукички, които допълнително увеличават неговата функционалност. Допълнителен шкаф за антре със сигурност ще повиши комфорта при съхранение на дребни принадлежности.

Оборудване, което увеличава полезността на огледалото в антрето

Когато решите да закупите огледало за антре, инвестирайте в допълнителната опция метеорологичен панел и LED часовник. Тези две функции могат да бъдат изключително полезни ежедневно. Простите, но впечатляващо изглеждащи часовникови дисплеи и по-модерните станции ви позволяват да проверявате метеорологичните тенденции. Благодарение на това ще сте подготвени за всякакви метеорологични условия, когато излизате от дома си. Предоставяме три възможности за управление на LCD дисплея: чрез докосване, приложение или панел, разположен на гърба на огледалото.

Огледала за коридор - често задавани въпроси

На каква височина трябва да окачите огледалото в антрето?

Окачете огледалото в антрето на нивото на очите, по този начин то улавя цял силует от противоположната страна. Добра идея са по-големите огледала за антрето, които ще ви позволят свободно да сменяте гардероба си и да съчетавате аксесоарите с дрехите си. Модерните огледала за коридора с подсветка служат като допълнителен източник на светлина и осигуряват най-висок комфорт на използване за всички членове на домакинството.

Как да украсим огледало в коридора?

Огледалото в антрето може да бъде и самостоятелен елемент на декорация. Огледалата за антре на Artforma са допълнени с LED осветителен панел, който ще освети цялостно цялата ви фигура. Освен това аксесоарът създава деликатен блясък на стената около огледалото. Светлината, идваща от огледалото, ще внесе уникална атмосфера в залата и ще допълни основното осветление. Като алтернативен вариант можете да изберете и модел декоративно огледало в декоративна рамка, която да подхожда на цветовете на помещението.

Какво огледало да изберете изберете за антрето?

Перфектното огледало за антрето е това, което ви позволява да видите цялата си фигура, преди да излезете от къщата. Можете да избирате от вертикално огледало, което ще пасне на тясна и висока стена или над шкаф за обувки. За малка стая изберете кръгло огледало, което в комбинация с деликатна LED светлина ще направи интериора по-лек и визуално ще го увеличи. От своя страна, големите огледала за коридора оптически ще балансират формата на тясна стая и ще позволят на всички членове на семейството да ги използват удобно.

Как да освети огледало в антрето?

Ако искате да осветите изцяло огледалото в антрето, изберете плафониери или стенни корнизи с интензивен светъл цвят. Атрактивна алтернатива на традиционните методи за осветление са LED огледалата, предлагани от Artforma. В магазина ще намерите огледала с различни цветове на светене - топла, неутрална и студена, както и сензорни или сензорни ключове за осветление. Осветителното табло се поставя по целия ръб на огледалото или в избраната му част.

Къде да купя огледало за антре?

В Artform можете да избирате от много модели огледала във формата на правоъгълник, кръг, с декоративни рамки или в минималистична форма, подходяща за модерни аранжировки. Огледалата за антре са създадени с внимание към детайла с помощта на най-новите технологични решения. Огледалото за антре от Artforma е продукт, който ще ви помогне да се отпуснете на нежна светлина, а допълнителните аксесоари ще издигнат моментите ви на почивка на по-високо ниво.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече