Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Кръгли

86
Кръгли огледала със светодиодно осветление за вашата баня, избирайте от различни размери - от 50 см в диаметър до 100 см. Конфигурирайте с допълнителни аксесоари, като сензорен превключвател, високоговорител и козметично огледало.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖

  • 1
Показани 45 от 86 продукти

Кръгла

Изработеното по поръчка кръгло огледало със светодиоди е чудесен декоративен елемент за вашата баня, коридор или гардеробна, но също така и практично допълнение, което може да направи ежедневието ви по-приятно.
Открийте кръгли осветени огледала, които можете да персонализирате според нуждите и изискванията си благодарение на ясен и интуитивен конфигуратор.
Класическото кръгло огледало за баня е основен инструмент за ежедневна грижа за лицето и тялото, както и за стилизиране.

 

Огледало с LED осветление - точно такова, каквото ви е необходимо!

Като производител ние ще адаптираме поръчания продукт според вашите изисквания.
Подгряваща подложка за предотвратяване на замъгляването на огледалото ще запази вашето LED огледало чисто дори след дълъг и горещ душ. Wi-Fi метеорологична станция ще ви позволи да проверявате часа, температурата и времето, без да излизате от къщи. Изберете LED огледало с таблет, който ви позволява да използвате любимите си приложения, докато сте в банята.
Огромният брой допълнителни аксесоари към огледалото за баня ще направи ежедневната ви употреба на огледалото по-приятна и по-лесна.
Изберете размер от широкия диапазон от 50 см до 100 см!

 

Продукти на Artforma

В нашия онлайн магазин за кръгли огледала ще откриете и десетки други продукти, като например шкафове с осветление, декоративни огледала и цели комплекти за баня.
В нашите продукти обръщаме голямо внимание на качеството на продуктите и на удовлетвореността на нашите клиенти. Всяко огледало се изработва по индивидуална поръчка на клиента.
Освежете банята си с марката Artforma.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече