Промоция -10% с код 10promo
service@artforma.bg
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp

Кръгли

56
Кръгли огледала със светодиодно осветление за вашата баня, избирайте от различни размери - от 50 см в диаметър до 100 см. Конфигурирайте с допълнителни аксесоари, като сензорен превключвател, високоговорител и козметично огледало.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
275.00 BGN
275.00 BGN
275.00 BGN
275.00 BGN
440.00 BGN
440.00 BGN
440.00 BGN
440.00 BGN
590.00 BGN
735.00 BGN
665.00 BGN
665.00 BGN
665.00 BGN
665.00 BGN
665.00 BGN

Показани 15 от 56 продукти

Кръгла

Изработеното по поръчка кръгло огледало със светодиоди е чудесен декоративен елемент за вашата баня, коридор или гардеробна, но също така и практично допълнение, което може да направи ежедневието ви по-приятно.
Открийте кръгли осветени огледала, които можете да персонализирате според нуждите и изискванията си благодарение на ясен и интуитивен конфигуратор.
Класическото кръгло огледало за баня е основен инструмент за ежедневна грижа за лицето и тялото, както и за стилизиране.

 

Огледало с LED осветление - точно такова, каквото ви е необходимо!

Като производител ние ще адаптираме поръчания продукт според вашите изисквания.
Подгряваща подложка за предотвратяване на замъгляването на огледалото ще запази вашето LED огледало чисто дори след дълъг и горещ душ. Wi-Fi метеорологична станция ще ви позволи да проверявате часа, температурата и времето, без да излизате от къщи. Изберете LED огледало с таблет, който ви позволява да използвате любимите си приложения, докато сте в банята.
Огромният брой допълнителни аксесоари към огледалото за баня ще направи ежедневната ви употреба на огледалото по-приятна и по-лесна.
Изберете размер от широкия диапазон от 50 см до 100 см!

 

Продукти на Artforma

В нашия онлайн магазин за кръгли огледала ще откриете и десетки други продукти, като например шкафове с осветление, декоративни огледала и цели комплекти за баня.
В нашите продукти обръщаме голямо внимание на качеството на продуктите и на удовлетвореността на нашите клиенти. Всяко огледало се изработва по индивидуална поръчка на клиента.
Освежете банята си с марката Artforma.

Вижте нашите ревюта на