Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Коридор

5
Филтриране
Вид стая - Коридор ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - Andes ✖

Показани 5 от 5 продукти

Коридор

LED огледало за коридор е задължителен елемент за всеки дом! Независимо от размера на помещението, дори и най-малкото стенно огледало трябва да бъде там. За да ви улесним в избора, ние от Artforma сме се погрижили за многобройните възможности за персонализация.

 

Персонализирайте стенното си огледало в коридора

Декоративните огледала за коридора ви осигуряват ежедневно удобство. Точно преди да излезете от къщи, можете да се погледнете, за да се уверите, че изглеждате безумно! Съобразете огледалото не само с нуждите си, но и с дизайна на стаята.
В гамата на Artforma ще откриете декоративни огледала за коридора в три различни размера, дузина цветове на корпуса, различни цветове на светлината и три цвята на висулките! Можете също така да изберете голямо стенно огледало за коридора с размери 100x140 cm. Свържете се с нашите специалисти, ако имате някакви проблеми с избора или вписването в свободното пространство!
За тези, които държат на технологиите, можем да предложим сензорен часовник или Wi-Fi станция! С тези решения никога повече няма да закъснявате, можете бързо да проверите температурата навън и да изберете дрехите си според условията! За ваше удобство сме осигурили възможност за конфигуриране на огледалото в коридора чрез смартфона ви.

 

Модерно огледало за коридора - модерно и екологично LED осветление

 

Модерното огледало в коридора трябва да има модерно LED осветление, което изглежда елегантно, осигурява ниски разходи за електроенергия и осветява равномерно лицето (така че е чудесно за коригиране на грима).
Искате ли голямо стенно огледало за коридора си, за да впечатлите гостите си? Очаквате ли практична, но модерна покупка? Попаднали сте на идеалното място! Разгледайте гамата на Artform и се насладете на непреходното качество на модерните огледала.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече