Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Decor

157
Декоративните огледала се характеризират с уникални многоцветни рамки, които са украса сами по себе си. Уникалните модели на огледалата правят стаите, декорирани с тях, оазис за любителите на креативни интериори. Благодарение на разнообразието от налични дизайни и форми, декоративните огледала с LED осветление от Artforma могат да заменят картина или плакат и да станат основната украса на стената.
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Колекция - Retro ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 157 продукти

Декоративни огледала

Огледалата, освен практическата си функция да наблюдават собственото си отражение или да осветяват стаята, имат и декоративна функция. Това е практичен интериорен аксесоар, без който е трудно да си представим всеки апартамент или къща. Декоративните огледаласъс сигурност са елемент, който може да промени дизайна на всеки интериор. Както у дома, така и на работното място огледалата имат не само практична, но и естетическа функция. Това решение има много предимства и лесно може да разнообрази дома ви, особено ако използвате модерни огледала оборудвани с LED подсветка.

Декоративни огледала - предимства на такова решение

Несъмнено най-голямата полза от декоративните огледала е, че разширяват пространството. Благодарение на отразяването на околната среда, тези огледала създават впечатление за по-голямо пространство, което е особено полезно в малки стаи. Светлината, отразена в огледалото, също добавя яркост и пространство в тъмните и затъмнени стаи. Благодарение на отразяването на светлината тези огледала могат да осветяват тъмните ъгли и пространства, което е особено полезно в помещения без достъп до естествена светлина.

Освен това декоративните огледала са елемент, който разнообразява интериора, може да допълни цялостната концепция на аранжировката. Декоративните огледала могат да бъдат изработени в различни форми, размери и стилове, което им позволява да се вписват в различни интериори. Те могат да бъдат семпли и минималистични или украсени с резбовани рамки, кристали или други декорации. Поради факта, че тези огледала са както функционални, така и декоративни, те могат да бъдат фокусна точка в стаята и да привличат вниманието.

Декоративно огледало - на какво да обърнем внимание, когато пазаруваме?

Декоративните огледала са идеални декоративни аксесоари, които могат да се използват във всяка стая. Въпреки това е важно да изберете огледала, които отговарят на стила и интериорния дизайн, например огледалата с класическа и декорирана рамка ще се впишат идеално в класически интериор, а огледалата с модерен дизайн ще работят добре в стаи, декорирани в модерен стил. Има и еклектични стаи, където можете да комбинирате различни стилове. Също така е важно правилно да ориентирате декоративните огледала - във високите стаи си струва да използвате хоризонтално разположени огледала, за да създадете впечатление за по-голямо пространство, докато в ниските стаи вертикално разположените огледала ще бъдат по-добри, защото ще удължат стаята.

Когато избирате място на стената за декоративно огледало, важно е да запомните, че основната му функция е да отразява образа. Затова не трябва да поставяте огледалото на места, където отражението ще бъде неблагоприятно или хаотично, например близо до врата, стълб или други непривлекателни архитектурни елементи. Нодекоративното огледаломоже да се използва не само за показване, но и за покриване. Те често се използват за декориране на неразработени стени, което придава на стаята дълбочина и премахва впечатлението за празнота. Декоративното огледало също ще работи добре на места, където има неправилни издатини на стената, тъй като те нежно ги прикриват.

Има много други идеи за поставяне на огледало на стената, като напр. пространството над дивана в хола, над таблата на леглото или огледална стена в антрето. Всичко зависи от вашата креативност и декоративни нужди на дадено помещение.

Декоративни огледала в LED версия - иновация на добра цена

Огледала - и двете класически и модерни – те са елегантни декорации, които не е задължително да бъдат изключително функционални. Те могат да бъдат и декоративен елемент, който привлича вниманието благодарение на огледалните си свойства. По този начин огледалата са отлична декорация за различни интериорни стилове, благодарение на широката гама от различни форми и форми, предлагани от съвременните модели.

Ако търсите модерен, функционален и в същото време декоративно решение, струва си да помислите за закупуване на правоъгълно огледало. оборудван с LED осветление, а също така помислете за решение с функция интелигентен дом. Този продукт съчетава традиционни огледални функции с иновативна технология, която ви позволява да използвате много полезни функции, които улесняват ежедневието. Благодарение на това, докато организирате гардероба си, можете едновременно да се наслаждавате на любимите си сериали или музика от популярни стрийминг платформи като Spotify, Apple Music или Tidal. Това със сигурност ще направи ежедневните ви дейности по-лесни и удобни за използване.

Използването на LED огледало в банята ви позволява прецизно да видите отражението си от всяка страна и в различни условия на осветление. Таковадекоративно огледало ви позволява да спестите ценно пространство, особено в по-малки стаи. В залата такава декорация ще добави елегантност и модерност, а деликатното осветление ще създаде приятна атмосфера.

В спалнята огледалата с LED осветление ще осигурят фино осветление, което насърчава релаксацията и почивката. Регулирането на интензитета на светлината ви позволява да регулирате осветлението според вашите индивидуални нужди. В хола от своя страна LED огледалата с осветление са оригинален декоративен елемент, който придава уникален характер на интериора. Те могат да се използват за подчертаване на определени ъгли за сядане или за създаване на интересни светлинни ефекти или просто за придаване на специфичен, уютен характер на интериора, който ще ви насърчи да използвате дадения интериор.

Можете намерете модерни декоративни огледала на Artforma

Ако планирате да подобрите своята съблекалня, баня, спалня или всекидневна и искате да намерите висококачественидекоративни огледалас LED осветление си струва да посетите сайта на Artforma. мн. Това е магазин, предлагащ разнообразие от модели с различни форми и размери, които идеално ще паснат на вашия интериор и ще му придадат модерен стил. LED огледалатапредлагани от Artforma са не само декоративни елементи, но и практични решения, които ще увеличат функционалността на вашия апартамент в зависимост от вашите предпочитания и нужди.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече