Важна информация! Сервизът, доставките и производството се извършват без закъснения. Поръчките ще бъдат доставени съгласно сроковете, посочени в магазина!

За нас


Кои сме ние?
Компанията Foram, известна и под марката Artforma, е водещ производител на LED огледала с подсветки, в Европа.
Постоянно усъвършенстваният производствен процес и
дългогодишният опит в индустрията са
гаранция за най-висококачествен продукт с практически неограничени
възможности за модифициране.
100
продукта
24/7
отворенo
20
години
20
магазина

Най-добрите, какво означава това?
Нашата гама LED огледала с подсветка е доведена до ниво, което би задоволило и най-взискателния клиент. Огледалата, съобразени с нуждите на купувача, изработени с милиметрова прецизност, заедно с широката гама от допълнителни, функционални аксесоари с възможност за избор на вид и цвят на светлината, са само част от нашите силни страни.
Имаме опитен отдел за обслужване на клиенти, който се грижи за нашите клиенти и го прави по бърз и точен начин. Никой не остава без отговор.
Благодарение на интернет продажбата, нашият Клиент може да върне продукта в рамките на 14 дни. Разходите за доставка при връщане на продукта покрива клиентът.
Гаранция за наличност

Огледалата, които ви предлагаме, са създадени от нашата марка от нулата.
По тази причина при нас няма да срещнете ситуация, в която поръчката е невъзможна поради липса на наличност на дадения продукт.

Ние следваме тенденциите и модата
Нашите продукти внасят модерен и вечен стил във Вашия интериор. Множеството модели и уникалният стил на огледалата ги правят винаги перфектно съчетани с променящите се тенденции в интериорния дизайн.
 
Качеството на марката Artforma е избор на много клиенти от цяла Европа.
Продуктите с марка Artforma удовлетворяват клиентите от много краища на Европа. С всеки изминал ден, броят на клиентите, избрали нашите продукти, расте. Ние продаваме в почти цяла Европа.
С уважение, екипът на Artforma. www.artforma.bg