Важна информация! Сервизът, доставките и производството се извършват без закъснения. Поръчките ще бъдат доставени съгласно сроковете, посочени в магазина!

За нас


Кои сме ние?
Компанията Foram, известна и под марката Artforma, е водещ производител на LED огледала с подсветки, в Европа.
Постоянно усъвършенстваният производствен процес и
дългогодишният опит в индустрията са
гаранция за най-висококачествен продукт с практически неограничени
възможности за модифициране.
100
продукта
24/7
отворенo
20
години
20
магазина

Най-добрите, какво означава това?
Нашата гама LED огледала с подсветка е доведена до ниво, което би задоволило и най-взискателния клиент. Огледалата, съобразени с нуждите на купувача, изработени с милиметрова прецизност, заедно с широката гама от допълнителни, функционални аксесоари с възможност за избор на вид и цвят на светлината, са само част от нашите силни страни.
Имаме опитен отдел за обслужване на клиенти, който се грижи за нашите клиенти и го прави по бърз и точен начин. Никой не остава без отговор.
Благодарение на онлайн продажбите, нашият клиент може да върне продукта в рамките на 14 дни, без да понесе разходи. Той може също да замени незадоволителния продукт с нов.
Гаранция за наличност

Огледалата, които ви предлагаме, са създадени от нашата марка от нулата.
По тази причина при нас няма да срещнете ситуация, в която поръчката е невъзможна поради липса на наличност на дадения продукт.

Ние следваме тенденциите и модата
Нашите продукти внасят модерен и вечен стил във Вашия интериор. Множеството модели и уникалният стил на огледалата ги правят винаги перфектно съчетани с променящите се тенденции в интериорния дизайн.
 
Качеството на марката Artforma е избор на много клиенти от цяла Европа.
Продуктите с марка Artforma удовлетворяват клиентите от много краища на Европа. С всеки изминал ден, броят на клиентите, избрали нашите продукти, расте. Ние продаваме в почти цяла Европа.
С уважение, екипът на Artforma. www.artforma.bg