Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Кои сме ние?

Марката Artforma е водещ производител на огледала с LED осветление в Полша и Европа. Непрекъснато усъвършенстваният производствен процес и дългогодишният опит в бранша са гаранция за най-високо качество на продукта с практически неограничени възможности за модификация. Всеки продукт се изработва ръчно. индивидуална поръчка на клиента.

120
модели на огледала
Бърз
време за изпълнение
23
години в бизнеса
Хиляди
на изпратените продукти
 

Нашият удивителен свят от огледала

Дългогодишният ни опит и признанието на хиляди клиенти от 25 страни по света ни позволиха да създадем уникален продукт, който задоволява и най-взискателните вкусове - както на естетите, така и на хората, които ценят съвременните технологични решения. Богатата гама от наши огледала с LED осветление са внимателно проектирани продукти, обмислени от функционална и декоративна гледна точка. Те са преди всичко идеална част от обзавеждането за баня, но също така и са интересно украшение на всекидневни, антрета или хотелски стаи.

Директно от производителя

Всеки създаден от нас модел LED огледало може да бъде снабден с множество функционални, свободно избираеми допълнения. Предлагаме аксесоари, които ще Ви бъдат полезни в най-различни случаи и ще Ви позволят да настроите огледалото според собствените си желания. Сред тях са подгряващи подложки против запотяване, bluetooth говорители, метеорологични станции и часовници. Изработвани са всеки път с една и съща прецизност, надеждност и страст.

Екипът на Artforma Ви кани на покупки
artforma.bg

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече