За нас


Кои сме ние?
Компанията Foram, известна и под марката Artforma, е водещ производител на LED огледала с подсветка, в Европа.
Постоянно усъвършенстваният производствен процес и
дългогодишният опит в индустрията са
гаранция за най-висококачествен продукт с практически неограничени
възможности за модифициране.
100
продукта
24/7
отворенo
20
години
20
магазина

Най-добрите, какво означава това?
Нашата гама LED огледала с подсветка е доведена до ниво, което би задоволило най-взискателния клиент. Огледалата, съобразени с нуждите на купувача, изработени с милиметова точност, заедно с широката гама от допълнителни, функционални аксесоари с възможност за избор на вид и цвят на светлината, са само част от нашите силни страни.
Имаме опитен отдел за обслужване на клиенти, който се грижи за нашите клиенти и го прави по бърз и точен начин. Никой не остава без отговор.
Благодарение на онлайн продажбите, нашият клиент може да върне продукта в рамките на 30 дни, без да понесе разходи. Той може също да замени незадоволителния продукт с нов.
Гаранция за наличност

Огледалата, които ви предлагаме, са произведени от нашата марка от нулата.
По тази причина при нас няма да се срещнете със ситуация, когато поръчката е невъзможна поради липса на наличност на дадения продукт.

Ние следваме тенденциите и модата
Нашите продукти носят модерен и вечен стил в стаята ви. Множеството модели и уникалният стил на огледалата ги правят винаги перфектно съчетани с променящите се тенденции в интериорния дизайн.
 
Качеството на марката Artforma е избор на много клиенти от Европа.
Продуктите от марката Artforma удовлетворяват клиентите от много краища на Европа. С всеки изминал ден, броят на клиентите, избрали нашите продукти,расте. Ние продаваме в почти цяла Европа.
С уважение, екипът на Artforma. www.artforma.bg