За нас


Кои сме ние?
Компанията Foram, известна и под марката Artforma, е водещ производител на LED огледала с подсветка, в Европа.
Постоянно усъвършенстваният производствен процес и
дългогодишният опит в индустрията са
oаранция за най-висококачествен продукт с практически неограничени
възможности за модифициране.
100
продукта
24/7
отворенo
20
години
20
магазина

Най-добрите, какво означава това?
Нашата гама LED огледала с подсветка е доведена до нивото, което би задоволило най-взискателния клиент. Огледалата, съобразени с нуждите на купувача, изработени с милиметрова точност, широка гама от допълнителни, функционални аксесоари или възможност за избор на вид и цвят на светлината са само част от нашите силни страни.
Имаме опитен отдел за обслужване на клиенти, който се грижи за нашите клиенти и го прави по бърз и точен начин. Никой не остава без отговор.
Благодарение на онлайн продажбите, нашият клиент може да върне продукта в рамките на 30 дни, без да понесе разходи. Той може също да замени незадоволителния продукт с нов.
Гаранция за наличност

Огледалата, които ви предлагаме, са произведени от нашата марка от нулата.
Производството започва с момента на поръчка. Ето защо, ние не се сблъскваме с това явление, когато поръчката стане невъзможна поради липсата на наличност на продукта.

Ние следваме тенденциите и модата
Нашите продукти носят модерен и вечен стил в стаята ви. Множеството модели и уникалният стил на огледалата ги правят винаги перфектно съчетани с променящите се тенденции в интериорния дизайн.
 
Качеството на марката Artforma е доверено от много клиенти от Европа.
Продуктите от марката Artforma удовлетворяват клиентите от много краища на Европа. Всеки ден все повече клиенти купуват нашите продукти. Ние продаваме в почти цяла Европа.
С уважение, екипът на Artforma. www.artforma.bg

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация за нови продукти и специални оферти.


Администратор на личните данни е фирма “FORAM Sp. z o.o. sp. k.” със седалище във Волщин, ул. Подгурна, 16 Карпицко (Wolsztyn, ul. Podgórna, 16 Karpicko). Повече
Данните се обработват за маркетингови цели. Всеки има право на достъп и коригиране на съдържанието на своите лични данни, както и да иска тяхното отстраняване. Посочването на данните е доброволно, но е задължително за регистриране в услугата Бюлетин.
Изтегли правилника на услугата Бюлетин