Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала в зелена рамка LED

24
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Decor ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖

Показани 24 от 24 продукти

Огледала в зелена рамка

Огледала в зелена рамка са напълно нов стил в аранжирането на апартаментите. Декоративните огледала със зелена рамка са изключително интересна алтернатива на класическите огледала без рамка или огледалата със стандартно покритие в черно, златно или сребристо. Те ще бъдат интересно предложение за тези, които търсят необичайни решения в домовете си и искат да следват най-новите тенденции в аранжирането на стилни бани.

Осветените огледала в зелена рамка ще бъдат идеални за любителите на цветовете. Те ще се харесат на хора, които обичат цветове, взети от природата и детайли, които правят обстановката оригинална и лека. Зеленият цвят на закрито позволява на членовете на домакинството да си почиват по-ефективно, насърчава релаксацията след интензивен работен ден и се комбинира с растенията в хола.

Модерни огледала - зелена рамка в хола и банята

Зеленият цвят е все по-популярен мотив за хола или коридора в къща или жилищен блок. Това е цвят, който можете лесно да комбинирате с нюанси на кафяво, бежово или сиво. Можете да изберете богато декорирани тапети с флорален мотив или да използвате шарки с геометрични фигури, които в комбинация със семпли, минималистични мебели ще излязат на преден план в добре декорирана спалня.

Огледало в зелена рамка< /u> ще изглежда интересно с всички златни аксесоари. Комбинациите от бутилково зелено с детайли в нюанси на месинг, старо злато, но и сребро или стомана са популярни от няколко сезона насам. Светло зеленото ще увеличи визуално стаята и ще накара всекидневната или банята да енергизират вашето домакинство.

Огледала в зелена рамка - модерност във вашия дом

Мечтаете ли да изберете перфектно и добре пасващо < u>огледало? Зелената рамка ще ви позволи да си върнете радостта в любимите си кътчета и отново да се възхищавате на забравените цветове в аранжировките на стаите. LED огледалата в зелена рамка от Artforma съчетават модерен стил с много практични аксесоари, които ще направят всяко кътче от вашия дом още по-функционално.

Сред прецизно проектираните огледала в нашето предложение вие ще намерите модели с допълнителни елементи, които правят почивката в банята или подготовката за работа по-приятни. Можете да изберете семпло огледало с класическа форма и осветителен панел, който реагира на допир. Предлагат се и огледала в зелена рамка със сензорен сензор, вградена метеорологична станция, радио и Bluetooth високоговорител. За желаещите сме подготвили модели с дискретно рафтче за козметика и най-необходимото в антрето.

Вижте повече