Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала Lucas

4
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - Lucas ✖

Показани 4 от 4 продукти

Огледала за баня с рафт

Огледалото е основен елемент от оборудването за баня, изпълняващ не само практична, но и декоративна функция. Трудно е да си представим пълното подреждане на тази стая без подходящо огледало - то няма да изпълни напълно своята функция. Традиционно огледалото за банясе поставя над умивалника, но може да се използва и в други части на банята. Самото огледало може да бъде оборудвано и с удобен рафт, което увеличава неговата функционална значимост.

Огледалата за баня с рафт са идеално решение за всяка баня и допълнително пространство за съхранение, напр. паста за зъби или прибори за бръснене със сигурност ще бъдат полезни на всеки член на домакинството. Освен това, ако такова огледало е оборудвано с LED осветление, то ще се превърне в елемент от декора на банята, без който не можете да си представите тази стая. Това удобно решение, което освен това нежно осветява банята, става все по-популярно. Затова ви препоръчваме да се запознаете с нашата оферта от огледала, налични на нашия уебсайт.

Огледала за баня с рафт - идеални за малки стаи

Огледала играят важна роля в процеса на интериорен дизайн, изпълнявайки три основни функции: те осветяват помещенията, оптически ги разширяват и представляват декоративен елемент, който може напълно да промени характера на интериора. Отразявайки светлината, огледалото може да осветява тъмни интериори, където навлиза малко естествена светлина. Тесните и тесни пространства като коридорите ще изглеждат по-големи и просторни, ако поставим огледало в тях. Съвременните предложения за огледала вече не се фокусират само върху функционалността, но и върху естетиката и декоративността. Нашата оферта включва огледала с различни стилове, ширини и форми, което ги прави идеално вписващи се в различни интериорни аранжировки.

Огледалото в банята е не само декоративен аксесоар, но и необходима част от оборудването, използвано във всеки ден. по време на ритуали за грижа за тялото. За постигане на добър визуален ефект и избягване на неравности при нанасяне на грим обаче е важно подходящото осветление. Стандартното осветление в банята може да създаде сенки, което затруднява нанасянето на грим или старателното бръснене. Затова си струва да ги замените с огледало с подсветка. LED осветлението осигурява отлично осветяване на лицето и е много практично. Класическите LED огледала обаче може да не са достатъчни в малки бани, където пространството трябва да бъде особено добре обмислено. За такива помещения идеалното решение еогледало за баня с рафта. В нашия магазин предлагаме огледала за баня в различни размери и стилове, включителноогледала за баня с рафти практична подсветка. Тази опция, както вече споменахме, ще бъде особено полезна в малки бани, където няма място за допълнителни мебели и всеки елемент трябва да е функционален и удобен за използване.

Огледала за баня с рафт е идеално решение за хора, които ценят практичността и комфорта. Рафт, поставен под огледалото, ще ви даде допълнително място за козметика, четки за зъби или чаши, например с четки за грим. Освен това, ако такова огледало е оборудвано с LED осветление, то ще освети оптимално банята, което ще ви улесни при извършването на ежедневни ритуали за грижа. Благодарение на такъв елемент банята ще придобие нови функционални и естетически стойности.

LED огледало на батерии - на какво да обърнете внимание при пазаруване?

Когато избирате светещо огледало за баня, ключовият въпрос е неговото качество. Затова си струва да обърнете внимание на материалите, от които е направена, за да сте сигурни, че може да се справи с трудните условия на влажна баня. Освен естетичен вид, огледалото трябва да бъде и функционално и да изпълнява добре своята роля – както практична, така и декоративна. При избора на модел си струва да обърнете внимание и на важни технически параметри, като вида на огледалото, вида на светодиодите, използвани в даден модел и консумацията на енергия, която ни информира за потреблението на енергия за осветление, изразено в вата.

Когато изберете огледало за баня с рафт, което е осветено, важни фактори включват захранване и начин на свързване, което ще повлияе на вашия комфорт при инсталиране и използване на огледалото. Когато избирате огледало, захранвано с постоянен ток, обърнете внимание на наличието на електрически блок и проводници с превключвател. При огледалата с акумулаторно захранване обаче е необходимо да се определи мощността на батериите, които ще са необходими за правилното функциониране на огледалото. Също така трябва да вземете предвид дебелината на огледалото и разстоянието от стената, когато го монтирате.

Цветът на светлината, който влияе върху нашето благополучие и усещане за пространство, също е важен фактор, когато избор на LED огледало. Последният, но също толкова важен аспект е класът на плътност на огледалото, който трябва да бъде избран на ниво IP44, за да се гарантира, че огледалото ще бъде правилно защитено срещу влага и пара в банята.

В допълнение, когато избиратеогледало за баня с рафтСъщо така си струва да обърнете внимание дали се вписва пространствено във вашата баня. Важни са и размерите на монтирания рафт, на който ще съхранявате вещи като козметика или козметични аксесоари. Рафтът трябва да бъде лесен за почистване и, в зависимост от материала, устойчив на фактори, преобладаващи в банята, т.е. висока влажност.

Огледала за баня с рафт - най-доброто в Artforma

В нашия онлайн магазин Artforma ще намерите най-висококачественитеогледала за баня с рафт, оборудвани с LED подсветка. Огледалата се предлагат в различни размери, които можете да изберете индивидуално за вашата баня, за да създадете интериор, който отговаря на всички ваши очаквания. Ще намерите и огледала с различни форми на светещи ленти, както и модели, оборудвани с практични рафтове за съхранение. Всеки осветен модел е оборудван с висококачествен навигационен бутон, който ви позволява да включвате и изключвате фоновото осветление по всяко време. Удобни, модерни и издръжливи - нашите огледала ще задоволят всеки.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече