Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Модерни LED огледала

36
Филтриране
Вид стая - Коридор ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 36 от 36 продукти

Модерни огледала

Модерните огледала са решения, които перфектно се вписват в тенденциите в интериорния дизайн. Характеризират се с минималистичен дизайн, прости форми и често използване на иновативни технологии. Сред тях можем да открием огледала с LED подсветка, с нестандартни форми, както и модели с нестандартни размери, които напълно променят характера на интериора.

Модерни декоративни огледала също са уникална комбинация от функционалност и естетика. Те често служат не само като декоративни елементи, но и като практични. Те могат да бъдат оборудвани с вградена система за отопление, която позволява огледалото да се поддържа на по-висока температура, което го предпазва от запотяване. Освен това, благодарение на съвременните технологии, огледалата могат да функционират като интелигентни устройства, например да се свързват с Wi-Fi мрежа и да позволяват използването на различни видове приложения и услуги, включително Netflix, Spotify или Tidal.

Модерни огледала често традиционните рамки бяха изоставени в полза на минималистични решения без рамки. Благодарение на това огледалата стават фини, леки и се вписват в почти всеки интериор - от минималистичен до индустриален и дори класически. Това са кактоогледала за банятаса огледала за спалняиспалнята. Модерните модели са избор за хора, които ценят модерността и стила, както и практичността. Това са инвестиции за години, защото тяхната простота и функционалност никога няма да излязат от мода.

Модерни огледала в класическа форма, т.е. правоъгълни и кръгли огледала без рамка.

Висящите огледала, които някога се свързваха предимно със суета, сега придобиха ново измерение като декоративен елемент в домовете ни. На правилно подбрано място и подредба модерните декоративни огледала могат не само да украсят красиво стаята, но и да увеличат визуално пространството. Това обаче не означава, че основната му функция е загубила значението си. Напротив, в днешно време все повече избираме различни видове огледала за различни задачи, като например гримиране. В случай на баня или всекидневна, LED огледалата са идеални.

Класическите правоъгълни огледала обикновено са основен елемент от интериорния дизайн, благодарение на своята простота и универсалност дизайн, който се характеризира с перпендикулярна форма. Това обаче не означава, че правоъгълните огледала не могат да бъдат модерни. Правоъгълните,модерни огледаласа много гъвкави, което им позволява да бъдат адаптирани към много видове стаи, независимо от стила на подреждане - от традиционни до модерни. Те работят чудесно, например катоогледала за коридора. Различните им размери ви позволяват да ги поставите на различни места: от големи модели, които оптически разширяват пространството, до по-малки огледала, идеални за малки ниши или за поставяне върху мебели. Дизайнерите, фокусиращи се върху минималистичната форма на огледалото, често добавят декоративни акценти към него, за да придадат на класическите огледала оригинален стил.

Кръглите огледала са почти толкова популярни, колкото и правоъгълните. Модерните декоративни огледалав тази форма са популярен и стилен декоративен елемент, който добавя приятен, мек акцент в стаята. Тяхната заоблена форма придава чар и стилен характер на интериора, като се отличава от останалите елементи на обзавеждането. Предлагат се в различни размери и цветове, което ви позволява да изберете модел, който идеално пасва на конкретния интериор. Кръглите огледала без рамки са универсални и се вписват добре в различни видове аранжировки - от традиционни до по-модерни. Можете да изберете цвят на огледалото, който пасва на цялата цветова схема на помещението, или да изберете контрастен цвят, който привлича вниманието.

Умни огледала – струва ли си да ги имате в дома си?

Ако някой предпочита модерността и иска да се наслади на функционалността и технологията на интелигентния дом, умните огледала ще бъдат идеалното решение. Това са LED огледала, модерно решение, което комбинира функционалността на осветено огледало с технология, която позволява използването на много практични функции, които подобряват ежедневието ни. Например, благодарение на тях е възможно да използвате популярни стрийминг услуги като Netflix, Spotify или Tidal, което ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика или да гледате интересни филми и сериали, докато се къпете или се приготвяте за работа. Смарт огледалата са не само практични, но и естетични, защото имат модерен дизайн и елегантни покрития, което ги прави подходящи за модерен и минималистичен интериор, независимо от предназначението и декора на помещението.

В допълнение към описаните функционалностимодерните интелигентни огледала предлагат и много други допълнителни функции, като регулиране на цвета на светлината според вашите нужди или вградена отоплителна система, която предотвратява запотяването и ви позволява да осветявате както банята, така и другите помещения. Струва си да обърнете внимание на техническите аспекти, като захранване и свързване, когато избирате правилното смарт огледало. За огледалата с постоянен ток са необходими подходящи източници на захранване и място за кабели, докато за огледалата с батерии трябва да се обърне внимание на мощността на батерията. Монтирането на огледалото също изисква внимание, защото то трябва да бъде правилно нагласено спрямо дебелината и разстоянието от стената. При използване на умно огледало в трапезарията, спалнята или банята цветът и цветът на излъчваната светлина е важен фактор.

Модерни огледала за вашия дом? Ще намерите най-доброто в Artforma

Artforma е полски онлайн магазин, предлагащ най-висококачествените декоративни огледала с LED подсветка, които ще бъдат идеални за всеки интериор, независимо от предназначението му . Нашата оферта включва огледала с индивидуално подбрани размери, форми и функционалности, които със сигурност ще адаптирате към вашия дом. Всички предлагани от нас продукти са с най-високо качество, изработени от висококачествени материали и се характеризират с висока функционалност. Всяко от нашите огледала също е снабдено с удобен превключвател, който ви позволява лесно да включвате и изключвате осветлението. Така че, ако сте фен на модерните, удобни решения, нашите огледала са идеалното решение за вас.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече