Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

LED огледала за спалня (LED ogledala za spalnya)

268
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 45 от 268 продукти

Огледала за спалня

Огледалата са често срещан елемент от оборудването на спалнята, който се използва не само за проверка на външния вид, но също така и за оценка на целия стайлинг, преди да излезете от къщата. Огледалата за спалнясъщо могат да бъдат част от по-голямо цяло, като например тоалетка с козметика. Някои хора обаче не са решили дали да поставят огледало в спалнята си и да изберат правилния модел.

Огледало в спалнята самият обаче има много полезни функции. С него можете да проверите не само външния си вид, но и да увеличите оптически пространството или да му придадете стил и елегантност. Има и огледала, които имат практична функция, катоLED огледала. Те са идеални за нанасяне на грим или бръснене, а също така осигуряват допълнителен фин източник на светлина, което е идеално решение за модерни спални.

Благодарение на широката гама от налични модели огледала, можете лесно да изберете огледала за спалнясъобразени с вашия стил и вкус . Има както огледала с прости, минималистични рамки, които са идеални за хора, които предпочитат простотата и елегантността, така и такива с декорирани рамки, които ще работят добре в спалните на хора, които обичат класата и класическата елегантност. Със сигурностдекоративните огледаласа добро решение и в практично отношение, поради което стават все по-популярни. Препоръчваме ви да разгледате нашата оферта от огледала, налични на нашия уебсайт.

Огледалата за спалня - интересно допълнение към стаята

Огледалата играят важна роля в интериорния дизайн, като изпълняват три основни функции: подобряват осветеността на помещенията, оптически ги уголемяват и са декоративен елемент, който може напълно да промени характера на интериора . Тъй като отразяват светлината, огледалата могат да осветят тъмните стаи, които получават малко естествена светлина. Тесните и тесни пространства като коридорите ще изглеждат по-големи и просторни, когато поставим огледало в тях. Сегашните огледала вече не се фокусират само върху тяхната функционалност, но и върху естетиката и декоративността. Нашата оферта включва различни стилове, ширини и форми на огледала, които идеално ще паснат на различни интериорни аранжировки.

Огледало в спалнята свързан с гардероба обаче играе ключова роля в подредбата на този интериор и всъщност е трудно да си представим гардероб без огледало. Когато се подготвяте за излизане от вкъщи, е необходимо да имате огледало, защото без него би било много по-трудно. Най-добре е да изберете огледала за спалня, които ви позволяват да виждате цялото си тяло, но това не е задължително изискване. Някои хора цял живот използват огледала с дължина до кръста и нямат проблеми с това. Все пак решението за избор на правилното огледало за спзависи от навиците и индивидуалните нужди. Въпреки това, в случай на малки стаи, си струва да инвестирате в огледало за спалня, защото те могат визуално да увеличат пространството.

Когато става дума за позиционирането на огледалото в спалнята, най-добре е да изберете място, което е добре осветено с естествена светлина или специално да го поставите близо до източник на изкуствена светлина. Също така е важно огледалото да е поставено на правилната височина, за да можете да го гледате удобно. В зависимост от вашите предпочитания огледалото за спалняможе да бъде с различни рамки или без тях, да бъде част от по-голяма аранжировка или да представлява отделен декоративен елемент. Въпреки че обикновено не е най-важният елемент от оборудването на спалнята - леглото изпълнява тази функция - струва си да обърнете внимание на избора на правилното огледало. Въпреки че спалнята е самостоятелна стая, струва си да се погрижите за нейния естетически вид и да адаптирате оборудването й към собствените си предпочитания, за да осигурите максимален комфорт.

Осветено огледало за спалнята - на какво да обърнете внимание при покупка?

Избор на осветеноогледало за спалнята, важният въпрос е неговото качество. Важно е да се обърне внимание на материалите, от които е направен. Добре е да се уверите, че огледалото ще изпълнява функцията си дълги години без досадни повреди. Освен естетика, тя трябва да бъде и функционална и да играе добре своята роля, както практична, така и декоративна. Когато избирате модел, си струва да обърнете внимание на ключови технически параметри, като вида на огледалото, вида на използваните LED диоди и консумацията на енергия, т.е. количеството енергия, необходимо за осветление, изразено във ватове. Струва си да обърнете внимание и на цвета и цвета на осветлението - ако не харесвате бяла светлина, изберете такава с топъл нюанс.

Когато избирате светещо огледало за спалнята, е важно да обърнете внимание как се захранва и свързва, тъй като това ще влияят на комфорта ни при използване. За огледалата, захранвани с постоянен ток, трябва да се уверите, че имате достъп до съответния електрически блок и проводници с ключ, докато при огледалата, захранвани с батерии, трябва да вземете предвид мощността на батериите, които ще са необходими за правилна работа. Също така е важно да вземете предвид дебелината на огледалото и разстоянието от стената, когато го монтирате. Когато избирате огледало за спалняс подсветка, вземете предвид и споменатия по-горе светъл цвят, който влияе на нашето благосъстояние и пространствени впечатления.

Освен това, когато избирате огледало за спалня, обърнете внимание дали ще пасне на вашата спалня. Измерете всички размери и изберете индивидуална форма, за да направите спалнята си място за почивка, релакс и спокойствие. Огледалото в спалнята трябва да бъде не само практичен аксесоар, но и допълнение към пространството.

Огледала за спалня - най-доброто в Artforma

В онлайн магазина Artforma ние предлагаме уникални огледала за спалня, които са оборудвани с модерна LED подсветка. Огледалата, предлагани в нашата оферта, се предлагат в различни размери и форми, за да паснат идеално на вашата спалня и да осигурят вашето удовлетворение от употребата. Всички наши модели се характеризират с високо качество на изработка и функционалност и са оборудвани с удобен и практичен навигационен бутон, който ви позволява лесно да включвате и изключвате осветлението. Ако търсите издръжливи и модерни решения за вашата спалня, нашите огледала със сигурност ще отговорят на очакванията ви.

Огледала за спалня - често задавани въпроси

< div>

Кое огледало за спалнята да изберете?

Огледалото за спалнята ще придаде на вашата стая вид на съблекалня и визуално увеличават стаята. Можете да съчетаете огледалата в спалнята с цвета на стените и другите мебели. За малка спалня добавете голямо правоъгълно огледало, което ще покаже целия ви силует и ще направи стаята по-просторна. Огледало за спалня с LED подсветка ще бъде допълнителен източник на осветление. Кръгло огледало с декоративна рамка ще направи стаята ви да изглежда елегантна, а минималистичните мебели ще балансират овалната форма на огледалото.

Как да поставите огледало в спалнята?

Поставете огледалото в спалнята на място, до което членовете на домакинството ще имат лесен достъп. Ако се фокусирате върху практичността - окачете огледало на стената над скрина или тоалетката. В резултат на това ще имате лесен достъп до огледалото и ще можете лесно да нанесете прецизен грим. Огледалата за спалнята също са креативен начин да декорирате интериора и да внесете повече светлина в него. Ако го поставите на височината на лицето срещу леглото, ще запълните оптимално пространството и ще постигнете визуално интересен ефект.

Къде да купя огледала спалнята?

Огледалата за спалня са витрината на марката Artforma. Офертата на магазина включва правоъгълни и кръгли огледала, с LED осветление и декоративен панел. Можете да избирате от много цветови версии, които можете да допълните със сензор или сензорен ключ, както и допълнителни аксесоари. Всички продукти са направени с голямо внимание към детайла. Възможността за персонализиране на огледалото за спалня означава, че ще намерите огледало, което е точно за вас.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече