Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

LED огледала за гардероб (LED ogledala za garderob)

268
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 45 от 268 продукти

Огледалата за дрехи

Огледалата за дрехи са важен елемент от оборудването на всяко помещение за съхранение на дрехи. Те изпълняват не само практическа, но и естетическа функция. Има много видове огледала за съблекалнята, включително подови огледала, огледала за окачване на вратата, стоящи огледала и др. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, а изборът зависи от предпочитанията и нуждите на конкретния потребител.

Подовите огледала са идеални за гардероби, които нямат свободно място по стените или вратите. Те са не само практични, но и интересен декоративен елемент. Подовите огледала обикновено са големи, което ви позволява да разгледате внимателно тоалета си от всяка страна. Огледалата за гардероб, окачени на вратите, са идеални за гардероби, където няма много място. Лесно се сглобяват и разглобяват, което позволява лесното им преместване от едно място на друго. Тези огледала също се предлагат в различни форми и размери, което ви позволява да изберете огледалото, което отговаря на вашите нужди.

Друг тип огледала за съблекалнята са вертикалните, стоящи огледала. Огледалата, стоящи на пода, са идеални за съблекални, където искаме да можем да гледаме тоалетите си от различни ъгли. Обикновено се предлагат в по-големи размери, което ви позволява да проверите внимателно тоалета си. Стоящите огледала също са лесни за преместване от едно място на друго, което позволява гъвкава употреба.

Огледало в гардероб - на какво да обърнете внимание, когато пазарувате?

Когато избиратеогледало за гардеробтрябва да вземете предвид няколко фактора. Най-важният от тях е размерът и формата на огледалото. Струва си да изберете по-големи размери, за да можете да разгледате по-отблизо фигурата си от всяка страна. Формата на огледалото също трябва да бъде съобразена с пространството в гардероба, където ще бъде разположено. Затова то не може да бъде твърде голямо или твърде малко, за да бъде използването му удобно и практично.

Друг важен фактор при избора на огледало за гардероб е неговият стил и материал на изпълнение. Огледалата могат да бъдат направени от различни материали като дърво, метал, стъкло или пластмаса. Струва си да изберете материал, който ще съответства на стила на гардероба и други елементи на оборудването. Огледалата могат да имат различни стилове - от модерни до класически. Изборът на стил зависи от предпочитанията на потребителя и стила на останалата част от стаята. Друг важен аспект, на който трябва да обърнете внимание при избора наогледало за гардеробе неговата функционалност. Огледалата могат да имат допълнителни функции катоLED осветлениеетажници, закачалки за бижута и много други. Струва си да изберете огледала, които имат функции, които са полезни за вас и отговарят на вашите индивидуални нужди.

Огледало, оборудвано с LED осветление, е пример за функционално огледало, което може да ви помогне да изберете правилния тоалет за различни поводи. Благодарение на факта, че огледалата имат вградени светодиоди, можете внимателно да разгледате стайлинга си на естествена светлина. LED огледалата с рафтове и закачалки за бижута ви позволяват да съхранявате безопасно бижутата и улесняват поддържането на гардероба ви подреден.

Също така си струва да обърнете внимание на качеството на огледалото. Огледалата трябва да са изработени от висококачествени материали, за да са устойчиви на повреди и да служат дълго време на потребителя. Също така е важно огледалата да се почистват лесно и да се поддържат чисти. Това са всички предложения, които ще намерите на нашия уебсайт.

Умно огледало за съблекалня с LED подсветка - класика и модерно в едно?

Ако търсите практични и модерни решения, струва си да помислите за закупуване на правоъгълно огледало с LED осветление, което е оборудвано с функции за интелигентен дом. Благодарение на тази комбинация от класическо огледало с интелигентна технология, можете да се насладите на много полезни и иновативни функции, които ще улеснят ежедневието ви. Например, докато избирате гардероба си, можете да гледате любимите си сериали или да слушате музика от стрийминг услуги като Spotify, Apple Music или Tidal. Правенето на няколко различни неща едновременно никога не е било толкова лесно.

Огледала за гардеробв интелигентната версия - както хоризонтални огледала, така и вертикални огледала strong> – решение с модерен дизайн и елегантен, интересен завършек. Те са идеални за минималистичен и традиционен интериор, бани и всекидневни. Снабдени с атмосферноLED осветлениете нежно осветяват помещението, а в малки бани ви позволяват да спестите място, което със сигурност липсва в малките стаи.

Умни огледала за обличане стаите са решение, което не само изпълнява практическа функция, но и въвежда модерен, елегантен дизайн в помещението. Универсалността им ги прави перфектни както за минималистични, така и за традиционни стаи и благодарение на своята гъвкавост те ще работят добре в почти всяка стая.

огледало за гардероб в интелигентната версия, оборудвана с LED осветлениетое не само привличащ вниманието ежедневен аксесоар, но и фин източник на светлина, който създава атмосферна атмосфера. Това го прави идеално решение, ако искате да създадете приятна атмосфера във вашия интериор. Благодарение на използването на огледало с LED осветление, стаята също става по-просторна и в същото време ви позволява да регулирате интензитета и цвета на светлината.

Ползите от използването на смарт огледала са много повече от просто тяхната функционалност. Предлаганите на пазара модели имат много допълнителни функции, като например регулиране на температурата на огледалото, което предотвратява запотяването, или подгряване, което е особено полезно през зимата.

Можете да намерите модерни огледала за съблекалня в Artforma

Ако търсите иновативни огледала за вашия гардероб, Artforma е магазин, който ще отговори на вашите очаквания. Нашата оферта включва множество декоративни огледала с LED осветление, които са изработени от висококачествени материали. Благодарение на това те са не само елегантни, но и издръжливи и функционални. В нашия магазин предлагаме огледала с различни размери и форми, което ви позволява да ги съчетаете перфектно с вашия интериор и да му придадете модерен стил. Всяко огледало е оборудвано с превключвател, което улеснява използването на осветлението. Така че, ако търсите практични и модерни решения за вашия дом, не пропускайте да разгледате нашата оферта.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече