Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Jadalnia

105
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 105 продукти

Огледала за трапезарията

Трапезарията е място, където прекарваме време, не само като се храним, но и се срещаме със семейството и приятелите. Затова си струва да се уверите, че изглежда приятно и естетично. Много хора се съсредоточават върху избора на маса и столове, забравяйки за другите дизайнерски елементи, които също могат да повлияят на атмосферата в трапезарията.

Един от тези елементи може да бъде огледалото в трапезарията. Това е декоративен елемент, който освен практическа употреба, т.е. отразяване на образ, може да има и декоративна функция. Огледалото може фино, но ефективно да промени характера на трапезарията. Благодарение на него можете да създадете впечатление за по-голямо пространство и да подчертаете избрани дизайнерски елементи.

Окачването на огледало в трапезарията има много предимства. На първо място, той визуално увеличава пространството. Благодарение на отражението на околната среда, трапезарията изглежда по-голяма и по-просторна. На второ място, огледалото разпръсква светлината красиво, което може да създаде приятна атмосфера в стаята. Трето, огледалото може да подчертае избрани дизайнерски елементи, например декоративни тапети, кристална лампа или красиви вази, пълни с цветя. В зависимост от вашите предпочитания можете да изберете различни видове огледала, които да подхождат на стила на вашия интериор. Можете да изберете класически модели с рамки, които ще паснат на традиционните трапезарии, или по-модерни, минималистични огледала, които идеално ще паснат на съвременните мебели. LED огледалата също са чудесна идея, тъй като не само ще разнообразят пространството, но и ще бъдат допълнителен източник на светлина.

Огледала за трапезария стая - как да разнообразим неповторимо пространството

Огледалата са важен декоративен елемент в интериорния дизайн. Тяхната функционалност надхвърля отразяването на изображения и служи за три основни цели: подобряване на осветлението на помещенията и оптичното им уголемяване. Огледалата също са декоративен елемент, който влияе върху характера на целия интериор. Поради факта, че огледалата отразяват светлината, те могат да бъдат чудесно решение в тъмни помещения, където липсва естествена светлина. В момента производителите на огледала, освен на функционалността, се фокусират и върху тяхната естетика и декоративност. Декоративните огледаласе предлагат в различни ширини и форми, така че да бъдат перфектно съчетани с различни интериорни аранжировки. Следователно те могат да бъдат красив декоративен елемент, който ще придаде характер на целия интериор.

Трапезарията е стая, в която освен мебели си струва да поставите и декоративни елементи - те ще допълнят нейната дизайн и подчертават неговия стил. Един от тези елементи може да бъде споменатото по-горе огледало за трапезария, което може да се впише перфектно в интериорния дизайн. Огледалото в трапезариятане само ще увеличи визуално пространството, но и ще го оживи със светлина, внасяйки положителна атмосфера в него. В наши дни огледалата са не само практичен елемент от оборудването, но имат и декоративна функция и могат да се превърнат в централна визуална точка на трапезарията. Нашият магазин предлага различни видове и форми огледала, за да можете да изберете това, което най-добре подхожда на стила и характера на интериора.

Когато избираме огледало за трапезария , важно е формата, формата и цвета на рамката да бъдат съобразени със стила и цветовете на интериора. Огледалата за трапезариямогат да имат различни цветове и декоративни шарки по повърхностите, както и различни форми, като многофасетни, които отразяват светлината от различни ъгли и обогатяват пространството с нови визуални ефекти. Перфектно място за окачване на огледало е пространството над бюфета или бюфета, който се намира близо до масата. Огледалата, поставени над мебелите, перфектно ще украсят празните стени и ще добавят елегантен характер на стаята. Не забравяйте, че огледалото е декоративен елемент, който може значително да направи интериора на трапезарията по-привлекателен и да добави уникален стил.

Огледало за трапезария със светещо осветление – на какво си струва да обърнете внимание при пазаруване?

При избора на осветено огледало за трапезария е важна не само неговата естетика, но и неговото качество. Необходимо е да се обърне внимание на материалите, използвани в производството, за да се гарантира, че огледалото за трапезария няма да се счупи след кратко време. Освен това е важно огледалото да е функционално и да изпълнява функцията си както на практичен, така и на декоративен елемент.

Когато избирате модел, си струва да обърнете внимание на ключови технически параметри, като например какво тип еогледало за трапезариякакъв тип светодиоди се използват и каква е консумацията на енергия, т.е. количеството енергия, използвано за осветление, изразено във ватове. Също така е важно да обърнете внимание на цвета и нюанса на светлината, защото правилната светлина може да повлияе на атмосферата в трапезарията. Например, ако предпочитате топли нюанси на светлината, трябва да изберете огледало с такова осветление.

Когато избирате подходящо осветено огледало за трапезария, трябва да обърнете специално внимание до техническите аспекти, като метода на захранване и свързване. За огледала, захранвани с постоянен ток, уверете се, че имате достъп до подходящ източник на захранване и има място за комутирани кабели. Ако се спрем на акумулаторно огледало, трябва да вземем предвид тяхната мощност, която е от решаващо значение за правилната работа на огледалото. Поставянето на огледалото също изисква внимание – то трябва да бъде съобразено с дебелината и разстоянието от стената. Цветът и цветът на светлината, излъчвана отогледалото в трапезарията също са важни за удобството ни при ползване.

При избора наогледало за трапезария, също така си струва да запомните за съответствието на неговата форма и размери със стаята и стила на подреждане. Огледалото може да бъде не само практичен елемент, но може да бъде и красива декорация и да допълва пространството. Ако поставите огледало в трапезарията, трябва да обърнете внимание и на неговите размери и форма, така че да се вписва перфектно в аранжировката и да изпълнява своите функционални и естетически функции.

Огледала за спалня - най-доброто в Artforma

Онлайн магазинът Artforma предлага уникални, декоративни огледала за трапезария, които са оборудвани с висококачествени, функционални LED подсветка. Предлаганите от нас огледала са в различни размери и форми. Можете успешно да ги съчетаете с вашата трапезария, което със сигурност ще придобие допълнителен характер и уют. Всички предлагани от нас модели са с най-високо качество и висока функционалност. Снабдени са с удобен превключвател, който ви позволява лесно да включвате и изключвате осветлението. Модерните решения ли са това, което търсите? Нашите огледала със сигурност ще отговорят на всички ваши очаквания.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече