Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Банни огледала с полка

0
Филтриране
Няма продукти за показване

Цветните огледала

Цветните огледала са декоративен елемент, който привлича вниманието и придава характер на всяка стая. Използването на цветна огледална повърхност не само привлича вниманието, но преди всичко напълно променя характера на интериора. Цветните огледала се предлагат в различни форми, размери и цветове, което ви позволява да изберете идеалното огледало за всеки вкус и стил. Освен това те са едни от най-новите хитове в интериорната декорация, защото разнообразяват идеално всяка аранжировка. Те са перфектен декоративен елемент и идеално ще украсят спалня, трапезария или всекидневна, но кой каза, че огледалото за баняне може да бъде и цветно?

Цветни огледала - кои? имат ли предимства?

Едно от най-големите предимства на цветните огледала е способността им да добавят цвят към стаята. В зависимост от вашите предпочитанияцветните огледаламогат да имат фин цвят, който съответства на цветовата палитра на цялата стая, или могат да бъдат открояващ се елемент със силен, контрастен цвят, който привлича вниманието. В нашата оферта можете да намерите както синьо огледало и зелено огледало, така и сиво огледало и графитни огледала. с различна наситеност на цветовете. Отражението в цветното огледало, в сравнение с сребристото, е по-тъмно и цветно, поради което не е много практично в ежедневната грижа. Използването на такава форма обаче придава на интериора уникален характер, който напълно променя дизайна на пространството.

Цветните огледала – какви други предимства имат?

Цветно огледало се получава чрез добавяне на подходящи железни оксиди към стъклената маса, което придава на стъклото интересен цвят. Това използване на химикали в ежедневието правицветните огледалаперфектен начин за въвеждане на цвят, шарки и мотиви в стаята, като в същото време те остават практичен елемент от оборудването. Те могат да се използват за оптично увеличаване на пространството и за вкарване на допълнителна светлина в помещението. Основната им задача обаче е да украсят интериора и да му придадат уникален характер, поради което са перфектни като огледала за дневнаили като декорация за спалня. Поради факта, че тези огледала са както функционални, така и декоративни, те могат да бъдат фокусна точка в стаята и да привличат вниманието.

Цветни – как да ги разположим в стаята?

Цветните огледаласа перфектен декоративен елемент, който може да се впише във всеки интериор, независимо от неговия характер. Въпреки това, за да постигнете желания ефект, огледалата трябва да бъдат избрани според стила на дадено помещение. Например огледалата с декоративни рамки ще бъдат идеални за класически интериор, докато огледалата с модерен дизайн и неправилни форми ще подхождат на стаи, декорирани в модерен стил.

Важно е също така да изберете правилното място за поставяне елементът, който ецветни огледала. Основната функция на огледалото е да отразява образ, затова не трябва да се поставя на места, където ще отразява образ, който не желаем. Цветните огледаламогат да се използват не само за показване, но и за покриване на елементи, които не са непременно интересни за нас. Цветните огледала често се използват за декориране на празни стени, за да придадат дълбочина на стаята и да премахнат усещането за празнота. Така че, ако търсите модерни, оригинални интериорни елементи, ще намерите цветни огледала на уебсайта Artforma.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече