Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

LED Шкафове

21
С шкафовете за баня с LED огледало Artforma не е нужно да се лишавате от възможността за модерно огледало в банята си. Практичният шкаф с огледало изпълнява едновременно функцията на осветено LED огледало и на място, където можете да съхранявате ежедневните си вещи. Големият избор на модели и цветове, както и възможността за вариант с две или три врати ще ви позволят да изберете идеалния огледален шкаф за баня за вашето помещение.
Филтриране
Колекция - Lily ✖
Колекция - Lisa ✖
Колекция - Emily ✖
Колекция - Emma ✖
Колекция - Sofia ✖
Колекция - Clara ✖
Колекция - Sarah ✖
Брой врати - 2 врати ✖
Брой врати - 3 врати ✖
Брой врати - 1 врата ✖

Показани 21 от 21 продукти

Огледални шкафове за баня

Шкаф с огледало с LED осветление в модерни форми и размери с ширина 60 и 100 см, повече от дузина цветови варианти, които да подхождат на вашата стая? Това не е мечта! Огледалният шкаф с LED осветление от Artforma скоро ще накара интериора ви да оживее отново!

 

Новото поколение модерни шкафове за баня

Огледалният шкаф за окачване в банята е задължителен елемент. Предлагат се в редица дизайни на мебелни плоскости, като бяло, антрацит, дъб халифакс и други, които отговарят на актуалните тенденции. С широк набор от удобства, като метеорологична станция, индукционно зарядно устройство, високоговорител, часовник или практичен USB контакт, той ще ви накара да достигнете ново ниво на комфорт! Трябва да се отпуснете? Практичният осветен шкаф с огледало може да бъде оборудван с превключвател с докосване за увеличаване и намаляване на интензивността на осветлението.
Няма съмнение, че подходящият шкаф за баня ще направи пространството ви удобно и практично, а ежедневната почивка след напрегнатия ден ще бъде още по-приятна.
Белият огледален шкаф от Artforma не е само технологична екстра и удобство. Практичният осветен шкаф с огледало също впечатлява с LED осветлението си. Това е екологично решение, което се отличава с дълъг експлоатационен живот. Благодарение на избора на вида на осветлението, то не изкривява реалността.

 

Огледален шкаф за баня от Artforma

Стенният шкаф за баня трябва да бъде внимателно съобразен с възможностите на помещението. В нашия асортимент ще откриете до 6 варианта. Всяка от тях се различава по форма, височина и вид на рафтовете.
Съобразете продукта с нуждите си и размера на дома си. Имате ли някакви съмнения? Нашите специалисти ще ги разсеят, така че LED огледалният шкаф скоро да превърне банята ви в естетично и модерно място!

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече