Важна информация! Сервизът, доставките и производството се извършват без закъснения. Поръчките ще бъдат доставени съгласно сроковете, посочени в магазина!

Шкаф за аксесоари

1059,00 BGN
Безплатна доставка Безплатна доставка
Време за доставка от 9 до 14 работни дни
-
+
Цена: 1059,00 BGN
Ако добавките не са съвпадащи, или размера е твърде малък - свържи се със центъра за обслужване на клиенти.

Други продукти

Шкаф за аксесоари
Проверете подробностите +
Богат обхват от аксесоари
Aдаптирайте шкафа към Вашите нужди, богат избор от допълнителни елементи. Възползвайте се от такива удобства като метеорологична станция, индукционно зарядно устройство, часовник, високоговорители или USB гнездо.
LED осветление
ключов атрибут на нашите продукти, не може да липсва в шкафа за облекло с функция гардероб. Осветлението е монтирано вътре и отвън, като изпълнява практична функция, улеснявайки ежедневното използване на шкафа.
Цветове:
Murano
Oslo
SanMarino
Vesuvio
Ancient oak
Anthracit
Alpine white
Гарантирано качество
Шкаф от признат производител. Многогодишният опит се отразява върху старателното довършване на продукта дори за най-взискателните клиенти.
Кукичка за ключове

Шкафът за аксесоари е оборудван с комплект от 6 кукички за окачване на ключове. Елемент от стандартното оборудване.

Сензорен бутон за включване
Бутонът за включване на подсветката е инсталиран по средата на широчината на огледалото при долния ръб. Сензорният бутон за включване позволява също така регулиране на интензитета на светлината. Мощността на осветлението се променя след задържане на бутона.
Wifi станция

Показва температурата в помещението и външната температура (в градуси по Целзий или Фаренхайт). Времето се показва въз основа на местоположението с помощта на Wi-Fi система и невидим за клиента датчик, намиращ се в горната част на шкафа. Допълнително метеорологичната станция измерва влажността на въздуха и атмосферното налягане. Метеорологичната станция е с непрекъснато захранване, поради което устройството работи непрекъснато. Конфигурацията на станцията се извършва с помощта на мобилно приложение от нивото на мобилен телефон. Станцията е монтирана в горната част на огледалото по средата на височината и широчината.
Размери на дисплея на огледалото: 16 × 7 cm

LED часовник
Цифровият часовник е деликатен и функционален аксесоар, който е полезен във всяка ситуация и ще Ви помогне да контролирате времето по време на ежедневието си. Сензорният символ на часовника изпълнява функцията на сензорен бутон, който служи за смяна на показваното време и неговия формат (12/24 часа).

Размери на дисплея на огледалото: 7 × 1,5 cm.
Бяла подсветка.
Часовникът е монтиран в горната част на огледалото по средата на височината и широчината.
USB гнездо

Съвременните продукти се нуждаят от съвременни решения. Затова имате възможност да закупите допълнително USB гнезда за Вашия продукт. Монтирани са в горната част на първата ниша. Един комплект е оборудван с 2 гнезда USB. При избиране на един комплект той се монтира от дясната страна. При избора на два комплекта, гнездата ще се намират от лявата и от дясната страна.

Индукционното зарядно устройство
Позволява безжично зареждане на мобилния телефон - достатъчно е да го поставите върху символа на батерията. При избор на:
  • 1 зарядно устройство - то се монтира от дясната страна на долния рафт.
  • 2 зарядни устройства - те се монтират от дясната страна и по средата на долния рафт.
  • 3 зарядни устройства - те се монтират от дясната и от лявата страна и по средата на долния рафт.
Високоговорител Bluetooth

Радвайте се на музиката в произволна стая, два високоговорителя, невидими за потребителя. Обхватът на приемника е максимално 10m.

Технически детайли
Височина х ширина
110 x 60 cm
Експлоатационен живот на LED диодите
До 15 000 часа
Брой LED диоди и енергиен клас
120 / m, A++
Осветлението има декоративен характер
Степен на защита
IP44
Гаранция
Да, 2 години
Разход на ел. енергия
9,6 W / m
Широчина на подсветката
4mm
Цвят на LED диодите
Студено Бяло 7000 K
Монтажни аксесоари
Налични в комплекта
Тегло на продукта
35,15 kg
Тегло с опаковката
41 kg


Споделете Вашето мнение за този продукт