Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Заоблени LED огледала за баня

13
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 13 от 13 продукти

Заоблени LED огледала за баня - оригинална баня във вашия дом

Ако планирате да подредите модерна и функционална баня, заоблените LED огледала за баня може да се окажат най-добрият ви избор. Заоблените огледала за баня с осветление са оригинален елемент от интериорния дизайн, който привлича вниманието благодарение на необичайните си форми и много приятна форма. Това е комбинация от класическо правоъгълно огледало с овални ръбове, които правят интериора по-уютен.

Овалните стенни огледала с LED осветление ще се впишат добре във всеки тип стая. Благодарение на тях можете да използвате пълноценно пространството в малката баня, като в същото време добавите шик и ненатрапчива нотка на екстравагантност. Заоблените страни на огледалото са идеално допълнение към лампи с кръгли абажури, те се съчетават добре с кръгъл подов килим и омекотяват формата на класически правоъгълен шкаф за мивка. Те ще се съчетаят атрактивно с големи правоъгълни стенни плочки, ще изпълнят плавно голямата стена над ваната и ще паснат на аскетичната визия на банята в индустриален стил.

Заоблени LED огледала за баня – модерност в стилна форма

Обмисляте ли осветени огледала за баня? Заоблените ръбове са интересен декоративен елемент, който подхожда на минималистични бани с малко предмети. Можете да използвате заоблено огледало във висока или дълга баня, или в стая със скосени тавани - благодарение на меките му форми ще постигнете по-голям баланс и по-добри пропорции. Голямо, масивно огледало с LED подсветка ще работи добре в просторна баня, където са необходими допълнителни източници на светлина.

Заоблените LED огледала за баня ще ви позволят да се отпуснете в банята след напрегнат ден. Деликатната LED светлина ще ви позволи да се отпуснете във ваната или да вземете горещ душ, което ще ви даде енергия за действие. Ако изберете богато декорирано огледало с широк осветителен панел, то може да се превърне в най-важния елемент от интериорния дизайн. По-малко огледало на страничната стена на банята е възможност за създаване на уютен кът за вечерен тоалет и релакс преди лягане.

Светещи заоблени огледала за баня - a стилен акцент в банята

Заоблените LED огледала за баня са интересен начин за игра с линиите и формите в банята. Уникалният им вид ги съчетава добре с модерни мебели и богато декорирани антични аксесоари. Заоблените ъгли изглеждат привлекателни в светли стаи и бани в бохо стил. Те ще бъдат уникален акцент в баня със златни или месингови аксесоари и богато декориран под.

Можете да допълните заоблените огледала за баня с осветление от колекция Artforma с редица аксесоари. Спечелете удобно пространство с допълнителен стъклен рафт, контролен панел, часовник или Bluetooth радио. Нагревателна постелка или козметично огледало ще ви позволи да използвате банята удобно, независимо от времето на деня и любимите ви дейности. Благодарение на огледалата за баня с LED подсветка ще спечелите място в дома си, където ще се почувствате наистина специални.

Вижте повече