Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Правоъгълни LED огледала за баня

19
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖

Показани 19 от 19 продукти

Правоъгълни LED огледала за баня - елегантна и практична баня

Проектирате функционален интериор, който ще ви зарадва с уникален външен вид и внимание към детайла? С тази задача със сигурност ще ви помогнат LED правоъгълни огледала за баня, налични в богатия асортимент на магазин Артформа. Това е идеален продукт за класически бани и помещения, които изискват дискретно осветление. Правоъгълните огледала за баня с осветление ще запълнят оптимално пространството над умивалника и ще стоят добре на стената над шкафа за козметика.

Светещите правоъгълни огледала за баня са малко класическо съчетание с модерни решения. Правоъгълните огледала за баня се съчетават добре с правоъгълни шкафове за баня или просторни мебели. Благодарение на правоъгълното огледало можете да създадете интересна аранжировка в модерна баня, доминирана от смели цветове и ясно подчертани декоративни мотиви.

Правоъгълни огледала за баня - удобство при ежедневна грижа

Правоъгълни LED огледала за баня стават както за баня в блок или голяма стая в еднофамилна къща. Правоъгълното огледало идеално ще пасне на правоъгълния шкаф за умивалник и необходимите аксесоари за баня. Ако изберете правоъгълни огледала за баня с осветление в минималистична форма, ще можете да разкриете красотата на богато декорирана стена или лъскаво обзавеждане за баня.

Правоъгълни огледала за баня трябва да бъдат разгледани от всеки, който иска визуално да увеличи интериора. Голямо огледало, покриващо цялата стена, ще ви позволи да създадете ефект на дълбочина, а допълнителното осветление ще бъде полезно при извършване на ежедневни хигиенни процедури. Правоъгълните LED огледала за баня са интересна алтернатива на класическото таванно осветление или страничните стенни лампи. Те ще освежат дори много малка баня и ще изравнят нейните пропорции и дори ще се превърнат в основен декоративен мотив.

Светещи правоъгълни огледала за баня - модерни решения във вашия дом

Правоъгълни огледала за баня с доп. LED осветлението ще гарантира, че всеки член на домакинството може да се отпусне пълноценно във вашата баня. Регулируемият интензитет на светлината означава, че можете да регулирате силата на осветлението според вашите дейности по всяко време. Можете да допълните модерните LED огледала за баня с допълнителни аксесоари, като козметично огледало, Bluetooth високоговорител или специална станция с часовник и контролен панел.

Благодарение на специалните удобства, правоъгълните огледала, предлагани от Artforma магазин ще ви помогне да проектирате банята на вашите мечти. Ако изберете огледало с нагревателна подложка или стъклен рафт за козметика, ще имате свободата да го използвате независимо от времето на деня или температурата в стаята. Можете да използвате ярко и много елегантно огледало с подсветка в баня в модерен или индустриален стил, да го комбинирате с цветни тапети за стена и дизайнерски аксесоари. Благодарение на големите огледала със силно осветление ще имате възможността да играете с цветовете и шарките по стените – за да създадете точно такъв интериор, който харесвате.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече