Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Овални LED огледала за баня

15
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 15 от 15 продукти

Овални LED огледала за баня - шик и елегантност

Банята е едно от най-важните помещения във вашия апартамент и трябва да бъде функционално обзаведена. Това, което ще ви позволи да подредите удобна баня, съобразена с вашите нужди, са овалните огледала за баня с LED подсветка. Това е умело интегрирано огледало за баня, което прави помещението по-светло, оптически по-голямо и има положителен ефект върху настроението на домакинството. Овалните огледала за баня от широката гама на магазин Артформа са шанс да проектирате приятна баня, изпълнена с елегантност и вечен стил.

Овални огледала за баня с осветление< /u> са оригинална алтернатива на класическите правоъгълни огледала в банята. Тяхното несъмнено предимство е оригиналната им форма, която, съчетана с модерно осветление, ще спомогне за създаването на добре композирана баня. Възможността за регулиране на интензитета на осветлението прави овалните LED огледала за баня перфектни по всяко време на деня, когато искате да си починете или да натрупате енергия.

Овални огледала за баня - модерен интериор с характер

Овални огледала за баня с осветление са оптимален избор за тези, които подреждат модерен интериор с нотка на фантазия. Те ви позволяват да се отдалечите от установените модели в дизайна на банята и да направите интериора по-уютен. Овално огледало ще бъде чудесно допълнение към правоъгълен шкаф за баня с мивка на плота. Успешно можете да окачите голямо овално огледало близо до прозореца или на стената, където има място и за висящ шкаф за козметика.

Могат да се използват овални огледала за баня с LED подсветка като основен декоративен мотив в стаята. На овалното огледало ще подхождат висящи поставки за цветя в бохо стил, както и кръгли съдове за дребна козметика в горната част на шкафа за баня. Добре осветеното LED огледало в овална форма ще допълни тъмна баня с бетонни стени или интериор, покрит с ажурни тапети. Те могат да се превърнат в уникален мотив в баня в бляскав или бохо стил.

Овални LED огледала за баня - отдайте се на комфорт

Модерните огледала за баня, налични в магазин Артформа са отговор на нуждите и на най-взискателните клиенти. Всеки продукт се отличава с внимание към детайла и възможност за индивидуална настройка на индивидуалните параметри спрямо изискванията на всички членове на домакинството. Овалните огледала за баня с подсветка оптимално осветяват лицето или фигурата и правят ежедневните хигиенни дейности много по-приятни.

Модерните овални LED огледала можете да допълните с редица функционални аксесоари. В Артформа ще намерите огледала с допълнителен контролен панел, радио или часовник. Можете да проектирате домашен релакс център в банята - благодарение на нагревателната постелка и практичния рафт за козметика ще можете свободно да използвате банята по всяко време на деня. Съобразявайки размера и формата на огледалото със стената на банята, ще се наслаждавате на нормални домашни дейности без компромис. Светещите LED огледала за баня са луксът, който заслужавате.

Вижте повече