Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Кръгли LED огледала за баня

30
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖

Показани 30 от 30 продукти

Кръгли LED огледала за баня - елегантност и функционалност

Банята е едно от най-важните места в апартамента за релакс и почивка. Това, което ще ви позволи да създадете уникална аранжировка в домашната баня са кръгли LED огледала за баня, налични в магазин Артформа. Това са уникални кръгли огледала за баня, с осветителен панел и модерни решения, които ще направят вашата баня да заблести и да стане по-функционална. Кръглите огледала за баня са комбинация от комфорт и елегантност, която ще ви накара да се почувствате в банята си като в професионален СПА център.

Несъмненото предимство, което отличава кръглите огледала за баня е възможността да се впишат в почти всеки интериорен дизайн. Огледала за баня - кръгли, във всякакъв размер, минималистични или с допълнителна декорация, ще работят особено добре в голяма, просторна баня. Добър избор са и в малки помещения, защото оптически ги уголемяват и помагат за коригиране на пропорциите.

Кръгли LED огледала за баня - самостоятелна интериорна декорация

Кръгло огледало за баня е уникално акцент в стая, който ще ви позволи да проектирате удобна баня за всички членове на семейството. Добре експонираното огледало ще работи като самостоятелен декоративен елемент на голяма стена, заедно с поставка за цветя или обикновен рафт за козметика. Кръглите огледала за баня са най-добрият избор в баня с асиметрични стени, в таванско помещение или в стая със скосени тавани.

Кръглите LED огледала за баня ще ви позволят дискретно да балансирате пропорциите на тясна и дълга баня. Осветените кръгли огледала за баня изглеждат страхотно на сива или черна стена, в баня в индустриален стил или в светъл домашен СПА център. Големите кръгли LED огледала за баня ще запълнят пространството над умивалника и ще направят ежедневните хигиенни и козметични дейности още по-приятни. LED осветителното табло може да бъде допълнителен източник на светлина или дискретна декорация по време на вечерно къпане.

Огледала за баня - кръгли декорации в добре подреден интериор

Кръгли огледала за баня са универсален елемент от всяко оборудване за баня. Благодарение на кръглата си форма огледалото с LED осветление ще изглежда впечатляващо в комбинация със свободно стоящ умивалник или издължен шкаф с умивалник на плот. Кръглото светещо огледало за баняможе да се комбинира с голяма, окачена лампа с овални абажури, което ще направи вашата баня да изглежда още по-голяма.

Кръгло огледало с LED подсветка ще ви позволи да спестите място в малка стая и да се откажете от традиционното осветление. LED панелът ще ви позволи да нанесете ефикасен грим и точно да подчертаете лицата на членовете на вашето домакинство в огледалото. В същото време модерните LED огледала от Artforma ви позволяват да регулирате интензитета на осветлението според вашето благосъстояние или време на деня, така че банята да се превърне в истинско място за почивка. Изборът на кръгло огледало с LED подсветка е гаранция, че времето прекарано в банята винаги ще преминава в приятна атмосфера.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече