Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Скандинавски огледала

24
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 24 от 24 продукти

Скандинавски огледала от Artforma - вечен стил!

Скандинавските огледала излъчват простота и елегантност, те са символ на северния дизайн, който от години е популярен по целия свят . Моделите, характеризиращи се с изчистени линии, минимализъм и функционалност са не само практичен елемент от оборудването, но и изискан декоративен акцент, който може да преобрази антре, съблекалня, всекидневна или баня.

Техният дизайн отразява философията на "по-малкото е повече". Семплите, но ефектни рамки, често изработени от естествено дърво, като дъб или бор, добавят топлина и естественост. Огледалата в скандинавски стил без излишни декорации от Артформа подхождат на различни интериори - от модерни, през лофт до по-класически.

Традиционни правоъгълници, кръгове, овали, шестоъгълници, неправилни вълни и дори модели по поръчка - това разнообразие ви позволява да настроите огледалото според вашите индивидуални нужди и предпочитания. Някои модели предлагат допълнителни функции, като рафтове или закачалки, което е отговор на нуждите на модерните функционални жилищни пространства.

Какво друго отличава тези огледала? Скандинавският стилима способността да изсветлява и оптически увеличава повърхностите – не само благодарение на стъклото, но и на леките форми и ярките цветове. Умело разположени в помещенията, те могат да създадат илюзията за по-голямо пространство и да осветят по-малко осветени ъгли, което е особено ценно в по-малките апартаменти.

Огледала в скандинавски стил – как да изберем идеалния модел?

Чудите ли се? , как да изберем идеалното огледало? Скандинавският стиле цял набор от различни продукти, така че ние ще ви помогнем с пазаруването!

Първо обърнете внимание на размера. В зависимост от пространството, с което разполагате, можете да изберете голямо скандинавско огледало, което да окачите на стената, което да се превърне във фокусна точка на стаята, разширявайки оптически пространството, или по-малки - по-дискретни модели, перфектни за окачване в антре или баня. . Не забравяйте, че големите огледала са отличен източник на естествена светлина, като я отразяват и осветяват по-тъмните ъгли.

Разбира се, цветът също е важен. Не е задължително огледалото в скандинавски стил да е бяло – бежово, сиво, естествено дърво, екрю, а за смелите – пастелно розово или светло шам фъстък също са страхотни варианти. Цветовете трябва да съответстват на фона, т.е. цвета на стените или плочките, както и на мебелите и аксесоарите.

Скандинавските огледала с LED осветление са функционален и естетичен избор. Това не е само въпрос на допълнителен източник на светлина, но и начин за създаване на уютна атмосфера в стаята. Светодиодите са енергоспестяващи, което ги прави идеален избор за съзнателния потребител.

Опциите SMART са друг аспект, който си заслужава да бъде разгледан. Скандинавските огледала от Artforma могат да бъдат оборудвани с допълнителни функции, като възможност за показване на филми и сериали от стрийминг услуги, слушане на музика и дори интегриране с електронна поща. Тези интелигентни решения не само улесняват ежедневните дейности, но и добавят лукс и комфорт в дома ви.

Скандинавски огледала – как да ги подредите?

Когато става въпрос за огледало за зала, скандинавски стилще направи интериора добре дошли гости и членове на домакинството от прага с уютен и в същото време модерен акцент. Огледало, поставено над дървена конзола или малка масичка, ще създаде практично място за финални щрихи преди излизане от дома. Можете да закачите прости, бели рафтове около него, върху които да поставите малки саксийни растения.

Когато става въпрос за огледало за хол - скандинавски стил, то идеално ще подчертае необработената форма на огледалото, което ще поставите над камината или светъл диван. Можете да експериментирате с различни форми – кръгли или овални модели могат да придадат мекота и нежност на аранжировката, докато големите, правоъгълни модели ще бъдат по-авангардни.

В банята скандинавското огледало може да бъде не само функционален елемент, но и начин за създаване на уютна, релаксираща атмосфера. Огледало с LED подсветка ще улесни ежедневните ритуали за грижа, но също така ще създаде деликатна, релаксираща светлина, идеална за вечерна релаксация във ваната или под душа.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече