Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Персонализирани LED огледала

223
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - WoodenFrame ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 45 от 223 продукти

Изработка на LED огледала по поръчка

Осветлението в банята е изключително важен въпрос, който трябва да се вземе предвид при ремонта на тази стая. Въпреки това, не винаги е възможно да се инсталира допълнителен източник на светлина в него. Решението на този проблем са LED огледала с подсветка. Множеството решения ви позволяват да изберете такова, което ще отговори на всичките ви визуални изисквания, което ще направи огледалото истинска декорация на всяка стая, не само на вашата баня. Не само в тази стая могат да се монтиратLED огледалаизработка по поръчка. Това е модерно решение, което набира все по-голяма популярност сред хората, които търсят функционално, естетично и практично решение за своите бани, гардероби и други помещения.

Изработка на LED огледало по поръчка - предимства на технологията

Първата полза от използването на изработени по поръчка LED огледала е тяхната функционалност. Изработените по поръчка огледалапозволяват оптимално осветяване на лицето при извършване на ежедневни хигиенни дейности, като миене на зъби или нанасяне на грим. Благодарение на факта, че тези огледала са оборудвани с LED диоди, които излъчват силна и ярка светлина, хората, които ги използват, могат да бъдат сигурни, че лицето им ще бъде добре осветено и ще се вижда всеки детайл. Това ви позволява да направите прецизен грим или перфектно да коригирате веждите си. Освен това, изработените по мярка LED огледала ви позволяват да регулирате интензитета и цвета на светлината, така че да можете да регулирате осветлението според вашите индивидуални нужди.

Друго предимство на направените по поръчка -измерете LED огледала е тяхната естетика. Тези огледала се характеризират с модерен и елегантен дизайн, който позволява интегриране с всеки стил на баня или съблекалня. Освен това LED огледалата с подсветка се изработват в различни форми и размери, което позволява индивидуалното им приспособяване към всяко пространство. Поради факта, че тези огледала са изработени от висококачествени материали, те са издръжливи и устойчиви на механични повреди.

Също така си струва да добавите, че огледалата с LED подсветка ви позволяват за получаване на подходящ интензитет и цвят на светлината, което подобрява благосъстоянието ни и намалява риска от някои очни заболявания.

Персонализирано LED огледало – на какво да обърнем внимание при пазаруване?

Изработваните по поръчка LED огледала са все по-популярно решение в интериорния дизайн, особено в съблекални и бани. Благодарение на това можете да разгледате по-отблизо фигурата си и да си осигурите перфектна визия във всеки детайл. Един от най-важните фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на огледало, е неговият размер и форма. Огледалата трябва да са съобразени с пространството, в което се намират, но и да осигуряват удобно и практично използване, за да могат да изпълняват първоначалната си функция. Ето защо си струва да изберете по-големи огледала, които ще ви позволят да се видите ясно от всяка страна.

Друг важен фактор при избора на огледало по поръчка е неговият стил и материал. Огледалата могат да бъдат направени от различни материали, като дърво, метал, стъкло или пластмаса. Изборът на материал трябва да съответства на стила на стаята, в която ще бъдат поставени огледалата. Огледалата могат да бъдат с различен стил – от модерен до класически, в зависимост от предпочитанията на потребителя и стила на интериорния дизайн.

Функционалността на огледалото е друг важен аспект, който трябва да се има предвид при избора. Огледалас LED осветление могат да имат различни допълнителни елементи, като рафтове, закачалки за бижута и много други. Струва си да изберете тези, които имат функции, които са полезни за вас и отговарят на вашите индивидуални нужди.

Изработени по поръчка LED огледала в интелигентната версия - иновация на добра цена

Ако търсите практични и модерни решения, струва си да помислите за закупуване на правоъгълно огледало с вградено LED осветление, което има и функции за интелигентен дом. Този продукт съчетава класически огледала с иновативна технология, която ви позволява да използвате много полезни функции, които улесняват ежедневието. Например, докато избирате гардероба си, можете едновременно да гледате любимите си сериали или да слушате музика от популярни стрийминг платформи като Spotify, Apple Music или Tidal. Подобни възможности определено улесняват ежедневните дейности.

Персонализираните LED огледала с интелигентни функции са модерно решение, което може успешно да се внедри в различни помещения. Благодарение на елегантния си завършек, те нежно ще осветят интериора и ще му добавят характер. В зависимост от вашите предпочитания можете да изберете огледала с различни форми и размери, които да подхождат на конкретна стая и нейния стил.

Такива огледала за баня са практично решение, което ви позволява внимателно да се огледате от всяка страна и в различни осветление. Освен товаLED осветлениеизползвано в огледалата ви позволява да спестите място, особено в по-малки бани, където всеки квадратен метър си струва теглото си в злато. Въпреки това, такиваогледала за коридорще направят входа на къщата да изглежда по-елегантен и модерен. Тяхното фино осветление ще внесе приятна атмосфера в пространството.

Огледалата с LED подсветка и интелигентна функция могат да се използват и в спалнята, където деликатното им осветление ще създаде приятна атмосфера на релакс и почивка . Благодарение на функцията за регулиране на интензитета на светлината можете да настроите осветлението според вашите индивидуални нужди и предпочитания. Във всекидневната огледалата с LED подсветка могат да бъдат интересен декоративен елемент, който придава на пространството уникален характер. Те могат да се използват за подчертаване например на конкретен кът за сядане, за създаване на интересни светлинни ефекти или просто за добавяне на елегантност към целия интериор.

Можете да намерите модерни огледала за съблекалня в Artforma

Ако искате да намерите модерни и иновативни огледала за вашия гардероб, струва си да посетите уебсайта Artforma. Това е магазин предлагащ много интересни решения под формата на декоративни огледала с LED осветление, които се отличават с високо качество и издръжливост. Предлагат се в различни размери и форми, те ще се впишат перфектно във вашия интериор и ще му придадат модерен стил. Предложението на Artforma включва LED огледала, които не само ще добавят елегантност към вашия гардероб, но и ще увеличат неговата функционалност и практичност.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече