Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Осветени огледала 50x80

30
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 30 от 30 продукти

Огледала 50x80

Огледала 50x80 cm са малки, но много важни за функционалното обзавеждане на апартамента елементи от оборудването, които си струва да вградите във вашата баня или антре. LED огледала 50x80 см са интересно предложение за всички, които искат лесно да декорират малка баня или да придадат на апартамента си по-изразителен характер. Малко огледало на стената ще се впише в тесен коридор, успешно ще запълни малката стена над скрина и ще направи вашата малка баня да изглежда оптически по-голяма.

Огледалата за баня 50x80 cm са алтернатива, която си струва да обмислите, на големите и масивни огледала, покриващи цялата стена в помещението. Можете да ги поставите над разширението на шкафа за баня с умивалник, да ги закачите с богато декорирана мебел и да ги използвате като интересен декоративен елемент заедно с картини или сувенири от пътешествията ви в хола.

Огледала 50х80 се предлагат в стандартни форми, с допълнителен светещ панел и множество аксесоари. Благодарение на тях ще подготвите практична подредба в банята, благодарение на която удобно ще нанесете сутрешния си грим или ще подготвите лицето си за нощна почивка. LED огледалата 50x80 cm могат да се настроят според индивидуалните предпочитания на членовете на домакинството - съчетайте любимия си цвят на светлината, използвайте вградените високоговорители или дискретна етажерка за козметика, достъпна на една ръка разстояние. Благодарение на малко огледало в коридора, ще се радвате да се подготвите за вечер с приятели и да изберете най-добрия гардероб за работа, за да се чувствате уверени във всяка ситуация.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече