Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Огледала над скрина LED

18
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 18 от 18 продукти

Огледала над скрин от Артформа - лесен начин да създадете оригинална аранжировка!

Елегантно или модерно огледало над скрина е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това не е просто практично допълнение - това е важен декоративен елемент, който може напълно да промени характера и атмосферата на една стая.

Едно от най-големите им предимства е способността им оптически да разширяват пространството. В по-малки стаи, като спални или тесни коридори, огледалата над скрина отразяват светлината, озаряват подреждането и му придават дълбочина и измерение.

Огледало за спалнята над скринаu>може да се използва и за сутрешни приготовления, което ви позволява бързо да проверите външния си вид, преди да излезете. Поставен в антрето над мебелите, на които държим ключовете или портфейла си, той се превръща в практично място за финални щрихи преди излизане от вкъщи. В хола или трапезарията огледалото над скрина може да играе ролята на елемент, който озарява пространството и му придава чар, особено когато го комбинирате с други декорации като вази, книги, рамки или свещници.

Как да изберем идеалното огледало над скрин?

Огледалото над скрин в антре, спалня или хол можете да намерите в нашият магазин в различни стилове и размери, за да отговаря идеално на вашите нужди и естетически предпочитания. Чудите се как да изберете перфектния?

Естетиката на огледалото над скрина играе ключова роля. Тя трябва да хармонизира хармонично със съществуващото оборудване, създавайки последователен, добре обмислен декор. Тук важен е цветът и материалът на рамката – нежните дървени модели придават топлина и естественост, а металните или лакираните могат да добавят модерен акцент в интериора на дома ви.

Размерът на огледалото е друг важен аспект, който трябва да имате предвид. Твърде голямо огледало над скрина може да затрупа пространството, докато твърде малко огледало ще изчезне на фона на останалите мебели. Идеалният модел трябва да е пропорционален на скрина и да не надвишава ширината му. Вземете под внимание и височината на таваните – в жилищните сгради по-големите огледала може да изглеждат ефектно, докато в по-ниските помещения по-малките ще работят по-добре.

Формата на огледалото е друг елемент, който си заслужава да бъде разгледан. Правоъгълно, елегантно огледало над скрина ще бъде универсално и пасва на повечето интериори. Кръглите добавят лекота и оживяват аранжировката, а овалните могат да внесат деликатност. Изборът на модел зависи от личните предпочитания и стила на интериора.

Модерните огледала за всекидневна над скрина могат да предлагат и SMART опции, като например LED подсветка , което създава неповторима атмосфера в помещението. Въпреки това функциите, които заслужават специално внимание, включват възможността за показване на филми от услуги за стрийминг, слушане на музика и дори показване на документи или имейл!

Огледало над скрина - колко високо да го окачите и други съвети за аранжиране

Има някои основни правила за умело окачване на огледало над скрин, за да постигнете оптимален ефект, както естетически, така и практичен. Ще ги споделим с вас!

Първият въпрос е на каква височина трябва да бъде окачено огледалото над скрина. Окачването твърде високо може да го направи неудобно за използване и да наруши пропорциите на стаята. Обикновено се препоръчва долната му граница да е на около 15-20 см над горния ръб на скрина. Това разстояние осигурява точния баланс между огледалото и мебелите, без да отнема функционалността им.

Осветлението е друг ключов елемент от подредбата на огледалото, който трябва да имате предвид. Добре подбраната светлина не само ще подчертае красотата на стъклото, но и може да повлияе на настроението в стаята. Лампа, поставена от едната страна на огледалото, ще създаде фин ефект и ще добави топлина към интериора, докато симетричното разположение на стенните лампи от двете страни ще създаде по-драматичен и формален ефект.

И накрая, не забравяйте относно декоративния аспект. Те могат да бъдат допълнително декорирани, като върху скрина поставите елегантни аксесоари, като вази с цветя, книги, декоративни подноси или свещници. Тези малки елементи не само ще обогатят декора, но и ще ви позволят да създадете последователна и изискана композиция.

Вижте повече