Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Зелени огледала LED

13
Филтриране
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - Цветно ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 13 от 13 продукти

Зелени огледала

Мечтаете ли за оригинално и функционално пространство? Зелените огледала за банята или коридора са един от най-интересните елементи на оборудването, който ще ви позволи да създадете успешна и изискана аранжировка. Зеленият цвят на огледалото определено е нещо модерно, което ще изненада вашите гости. В същото време този цвят ви позволява да се обградите с нюанси на природата и да черпите от добрата енергия, която растенията дават.

Зеленото е релаксиращо за очите и ума. От друга страна, като използвате ярки нюанси на този цвят, можете да проектирате стая, която е пълна с мотивация за действие. Зеленото огледало ще бъде подходящо в хола, банята и коридора. Голямо зелено огледало ще ви накара да увеличите визуално дори много тясна и трудна за подреждане стая или успешно да подредите баня с наклони.

Зелени огледала - малко модерност във вашия дом

Зелени огледала ще работят в къща, пълна с цветове, както и в пространство в минималистичен стил. Можете да комбинирате зелената рамка на огледалото с други цветове, взети от земните тонове - ще бъде успешна комбинация с кафяво, нюанси на бежово, кремаво и бяло, както и естествено дърво. Зелено огледало с естествени мебели и живи цветя в хола е идея за място, където можете да се отпуснете и да се освободите от стреса.

Цветните зелени огледала могат да се използват като елемент, който не само ще повлияе на естетиката, но и ще подобри настроението на вашето домакинство. Можете да избирате между огледала в наситено зелено, наситено бутилково зелено или нежен морски цвят. От друга страна, това е положителен нюанс на светъл аквамарин, пастелно зелено, което наподобява тона на млади листа или мента - можете свободно да ги комбинирате в мотиви върху мебели, стени, тапети или плочки за баня.

Зелено огледало - енергия във вашия дом

Зелените огледала от офертата на Артформа са предложение за хора, които не са страх от смели решения в домашния интериор. Можете да комбинирате зелено огледало със златно, сребристо или черно. Закачете ги на фона на шарени тапети или близо до мраморен умивалник. Сред продуктите на Артформа ще откриете модели с допълнителна метеорологична станция, сензор, атрактивна подсветка или часовник – всичко това, за да можете да релаксирате в банята точно както желаете. Всяко огледало е създадено с внимание към детайла - вие получавате оборудване, което ще ви носи удоволствието да използвате дълги години.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече