Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Сини огледала LED

13
Филтриране
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - Цветно ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 13 от 13 продукти

Сините огледала

Сините огледала са една от най-интересните и оригинални идеи за уникално подреждане на вашия пространство. Синият цвят обикновено се асоциира с вода - той е перфектна комбинация с оборудването за баня, където можете да се отпуснете след тежък ден. Този модел можете успешно да поставите и на стената в антрето или да го закачите в хола. Синият цвят на рамката се съчетава интересно с много цветове и структури - ще ви позволи да създадете спокойно и хармонично пространство за вашето семейство.

Синьото огледало ще ви помогне да проектирате стая, където можете лесно да успокоите мислите си. и се отпуснете в приятна атмосфера. Синята рамка ще изглежда привлекателно върху гладка стена в бяло, нюанси на сиво и бежово. Също така е добра идея да окачите Синьото огледало заедно с любимите си сувенири от пътувания в чужбина на основната стена в хола. Сините огледала връщат ваканционни спомени, свързват се със синевата на морето и ви карат да мечтаете.

Цветни сини огледала – стилни и с характер

Сините огледала са атрактивно предложение за тези, които обичат да играят с ярки цветове в заобикалящата ги среда. Синьото може да се появи в много форми – дискретното синьо е пастелна основа за бели, бежови и кремави нюанси на стени, текстил в хола или плочки на стената в банята. Наситеният син цвят е идеален в комбинация със сребро, злато или месинг – това е цветът, който си струва да изберете обзавеждане за баня, ако искате да спечелите смело и стилно пространство, в което да се погрижите за външния си вид.

A дискретно огледало в тясна рамка отгоре Мивката ще ви позволи удобно да нанесете грима си и да се погрижите за външния си вид вечер. За хола изберете синьо огледало с богато декорирана рамка – тогава то ще се превърне в основен декоративен мотив на хола.

Декоративно синьо огледала – играйте с цвета

Синьото огледало в хола ще ви позволи да промените характера на любимия си интериор в няколко лесни стъпки. Ако изберете декоративни сини огледала, ще можете да изпълните банята си с качествени елементи за обзавеждане, които гарантират лесна и интуитивна употреба по всяко време на деня. Това са продукти, пълни с удобства, които ви позволяват да използвате редица аксесоари - практично радио, часовник, метеорологична станция или удобен рафт за козметика. Можете да се отпуснете точно както искате, наслаждавайки се на най-новите решения на една ръка разстояние.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече