Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Малки огледала LED

49
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

  • 1
Показани 45 от 49 продукти

Малки огледала

Мечтаете ли да подредите функционален и удобен интериор? Малките огледала са отличен вариант за тези, които въпреки малкото пространство имат нужда да обзаведат практично всекидневната, коридора или банята. Малките огледала на стената ще работят добре както в едностаен апартамент за сам човек, така и в просторен апартамент в жилищна сграда. Малко огледало ще свърши добра работа в стаята на тийнейджъра и в спалнята, когато искате ефективно да извършите процедури за вечерна грижа.

Малките огледала с LED осветление са идеално решение за малка баня с необичайна форма, в която липсва място за допълнителен източник на светлина. Малките висящи огледала могат да бъдат поставени дори на тясна стена, близо до умивалника или шкафа с козметика в банята. Малкото огледало оптически ще увеличи стаята, ще я освети и в същото време ще ви позволи удобно да нанесете грима си.

Малки огледала за стена - комфорт във вашия дом

Дори и да смятате, че няма място за удобно огледало в апартамента ви - малките LED огледала ще ви доставят удоволствие при извършване на ежедневни дейности . Малките огледала пасват на тясна стена в антрето, можете да ги комбинирате със закачалка за гардероб или рафт за най-необходимите неща.

Малки огледала за баня< /u> може да се използва във вашите аранжировки, в които основен декоративен мотив са масивни мебели или цветни тапети на стената. Те ще изглеждат интересно в комбинация с богато декорирани стенни плочки или бляскави аксесоари.

LED огледала - малки детайли, които правят разликата

За успешно подреждане на апартамент в блок или малка баня в еднофамилна къща, имате нужда от спретнато и правилно подбрано огледало. Огледало с малки размери ще пасне на стая с много аксесоари с различни форми и текстури. Ще се хареса на членовете на домакинството, които носят сувенири от честите си почивки в чужбина и след това ги излагат на стените в хола. Малкото огледало ще се побере дори в много тясно антре или коридор, където можете да поставите просторен вграден гардероб.

Модерно малко LED огледало е едно от многото интересни предложения на магазин Артформа. Нашата оферта включва модели с различни форми и размери, така че ще намерите огледала, които идеално пасват на вашия интериор. Можете да изберете огледало в класическа форма или вариант с LED подсветка, метеорологична станция, часовник или Bluetooth високоговорител. Като допълнение можете да поставите удобен рафт за козметика, на който да поставите вашия крем за лице или парфюм.

Вижте повече