Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

LED огледала без рамка

214
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Вид стая - Трапезария ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Форма на огледалото - Неправилни ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - FrameLine ✖
Колекция - Decor ✖
Колекция - Цветно ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и страничната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 45 от 214 продукти

Огледала без рамка

Огледало без рамкае нещо повече от практичен елемент от интериорния дизайн. Също така е перфектна декорация, която може да добави стил и елегантност към стаята, не само като се фокусира върху рамката на огледалото. Съвременните модели, налични на пазара, предлагат не само различни функции, но и различни форми и шарки, които подхождат на всеки стил на подреждане.

Огледалото без рамкае особено полезно в малки стаи, където липсва пространството може да е проблем. Чрез правилно позициониране на огледалото можете да постигнете ефекта на оптично разширяване на пространството чрез отразяване на светлината. Освен товаогледалата без рамкиса много универсални и пасват на всеки стил на подреждане, което означава, че могат да се използват в различни стаи, като хол, спалня, баня или коридор.

Огледала не само визуално увеличават пространството, но и увеличават количеството светлина в стаята чрез отразяване на лъчите. Благодарение на това те могат да придадат на интериора ярка и приятна атмосфера. В допълнение, декоративните огледала са атрактивни декоративни елементи, които обогатяват стила на аранжировката и подчертават нейния елегантен характер.

Огледала с класически форми, т.е. правоъгълни и кръгли огледала без рамка.

Огледалата без рамка несъмнено са един от елементите на интериорната декорация, който вече няма чисто утилитарна функция. Модерните модели огледала без рамки в момента са много важен декоративен елемент на интериора. Те предлагат много възможности за приложение и ще паснат на почти всяка аранжировка. В самата архитектура огледалата изпълняват три основни функции: позволяват осветяване на тъмни пространства без необходимост от монтиране на прозорец или капандура, оптически разширяват пространствата и ги правят по-уютни благодарение на елегантни декорации, които напълно променят облика на интериор. И въпреки че има много форми на огледала на пазара, най-популярните все още са правоъгълните и кръглите.

Правоъгълните огледала са едни от най-често използваните видове огледала, което се дължи на простотата им но все пак универсален дизайн. характеризиращ се с перпендикулярна форма. Универсалността им ги прави идеални за различни видове интериори, независимо от стила - от класически до модерен. Правоъгълниогледала без рамкисе предлагат в много размери, което им позволява да бъдат адаптирани към различни помещения. Най-големите модели, които заемат цялата стена, оптически разширяват пространството и му придават характер, докато по-малките модели работят чудесно в малки ниши или върху мебели, изпълнявайки както декоративна, така и практична функция. Освен това дизайнерите, които не се фокусират върхурамката на огледалото, често обръщат повече внимание на придаването на изключително декоративен характер на класическите видове огледала.

Кръглите огледала са друго елегантно и стилно декоративно допълнение, което въвежда в интериора мек и уютен акцент. Тяхната заоблена форма се откроява на фона на семплите линии на мебелите и аксесоарите, придавайки на стаята стилен характер. Кръглите огледала са много универсални и се вписват в различни видове интериори - от традиционни до модерни. Благодарение на необичайната си форма, те са идеални за тези, които искат да добавят оригинален и уникален акцент в интериора си.

Кръглите огледала без рамки се предлагат в различни размери, което ви позволява да изберете модела, който идеално се вписва в конкретен интериор. Предлагат се и в различни цветове: от традиционно сребристо до по-оригинални нюанси като злато или мед. Изборът на цвят на огледалото може да бъде съобразен с цвета на цялата стая или да изберете контрастен цвят, който да привлича вниманието.

Умни огледала – струва ли си да ги имате в дома си?

Ако обаче обичате модерността и цените огледало без рамка, тогава умните огледала са за вас. Това е страхотно решение, което съчетава функционалност с технологията за интелигентен дом. Благодарение на това можете да използвате много практични функции, които улесняват ежедневието ви. Едно от най-важните предимства на интелигентните огледала е възможността да се използват популярни стрийминг услуги като Netflix, Spotify или Tidal. Сега, докато се къпете или се приготвяте за работа, можете да се наслаждавате на любимата си музика или да гледате интересни филми и сериали с помощта на смарт огледало.

Умните огледалапредлагат много допълнителни функции, като възможност за регулиране на цвета на светлината или вградена система за отопление, която предотвратява изпаряването на стъклото. С помощта на тази технология можете лесно да осветявате както банята, така и останалите помещения. Таковаогледало без рамкаще работи перфектно във всякакъв вид аранжировка, не само в модерната. Този тип огледала са практични, но и естетични, а модерният им дизайн и елегантни покрития ги правят вписващи се в модерен и минималистичен интериор, независимо от предназначението и декора на самото помещение. Вечерта обаче тези огледала успешно ще създадат подходящата атмосфера в зависимост от цвета на светлината, който изберете.

Тъй като не си струва да се фокусирате само върху рамката на огледалото при избора на правилния модел е добре да обърнете внимание и на техническите аспекти, като захранване и свързване. Захранваните с постоянен ток огледала изискват подходящи източници на захранване и място за кабели. За огледалата, захранвани с батерии, трябва да обърнете внимание на мощността на батерията. Монтажът също изисква внимание – трябва да е съобразен с дебелината и разстоянието на огледалото от стената. Цветът и цветът на светлината, излъчвана от огледалото, също са важни за потребителя, особено в трапезарията.

Огледало без рамка - най-доброто може да се намери на Artforma

Artforma е онлайн магазин, предлагащ изключителни и декоративни огледала с LED подсветка, идеални за трапезария. Нашата оферта включва огледала с различни размери и форми, които със сигурност ще съчетаете с вашия интериор, придавайки му характер и уют. Всички наши модели са изработени от най-висококачествени материали и се характеризират с висока функционалност. Удобен превключвател ви позволява лесно да включвате и изключвате осветлението, което допълнително увеличава тяхната използваемост. Ако търсите модерни решения, нашите огледала ще отговорят на всички ваши очаквания.

Люстри според формата

Люстри според типа

Люстри според помещението

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече