Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Големи огледала LED

77
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Форма на огледалото - Заоблени ✖
Форма на огледалото - Овален ✖
Колекция - AmbientLine ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Цветно ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната част на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

  • 1
Показани 45 от 77 продукти

Големи огледала

Големи огледала за баня или антре са уникална категория продукти, благодарение на които можете коренно да промените външния вид на всеки интериор. Големите стенни огледала за всекидневната успешно ще заменят класическата картина над дивана, ще помогнат визуално да разширят стаята и да осветят пространството без допълнителен източник на светлина. Много голямо стенно огледало може да се превърне в основен декоративен мотив на стаята, където обичате да релаксирате или да прекарвате време с приятели.

Голямото огледало на основната стена в коридора или банята ще придаде допълнителна дълбочина на интериора и неговите пропорции ще бъдат равни. Това е рецепта за декориране на необичайна стая със скосени тавани или висок таван, защото огледало в декоративна рамка ще ви позволи да създадете уютен кът за работа и почивка. Големите огледала с осветление ще допълнят осветлението на тавана и ще ви осигурят дискретна светлина на страничната стена, идеална за вечер или за гледане на филм.

Големи огледала за баня< /u> - комфорт на ежедневието

Големите стенни LED огледала са предложение за хора, които ценят модерните и функционални решения в дома си . Големите огледала в хола или коридора могат да бъдат единственият елемент от декора на стаята - тогава си струва да използвате много декоративна рамка, която ще съответства на другите елементи на оборудването.

Големите правоъгълни стенни огледала могат да се поберат дори в малка баня, да ги окачите срещу входа и по този начин да увеличите визуално стаята. Големите огледала за баня с осветление ще ви бъдат удобни по време на сутрешния тоалет и когато искате да нанесете прецизен грим. Много голямо стенно огледало ще изглежда елегантно както в стая в ретро стил, така и във всекидневна с бляскави аксесоари.

Модерни големи огледала за спалнята< / u> - шик и елегантност

Магазин Артформа предлага модерни големи огледала за баня или спалня, които ще ви позволят да се възползвате максимално от предимствата на твоят дом. Това са предимно големи огледала за баня с осветление, които можете да допълните с допълнителен сензор за докосване, метеорологична станция или часовник. Ние можем да инсталираме Bluetooth високоговорител в огледалото за вас, който ще ви позволи да слушате любимата си музика по време на вечерното си къпане или да включите енергични ритми по време на сутрешния си душ. Големите огледала с осветление се предлагат с различен интензитет на осветеност и различни форми, така че да съобразите идеално типа огледало с даден интериор. Благодарение на модерните огледала от Artforma можете да настроите модела така, че вашият апартамент да отговаря на всички нужди на членовете на домакинството.

Вижте повече