Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Гламур огледала

15
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - Decor ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Ориентация на огледалото - Вертикален ✖

Показани 15 от 15 продукти

Бляскави огледала - елегантност и лукс в най-добрия вид

Бляскави огледала са квинтесенцията на елегантността и лукса. Те внасят частица блясък и изисканост в интериора. Тяхната отличителна черта са богато декорираните рамки, които хващат окото - често завършени с висококачествени материали като злато, сребро, а понякога дори кристали. Декорациите могат да бъдат фини или изразителни, от деликатни гравирани шарки до разкошни барокови орнаменти.

Бляскавите огледала от Artforma могат да приемат различни форми и размери, от малки, декоративни, идеални за окачване в малки пространства, до големи модели в пълен размер, които могат да доминират в просторни всекидневни или спални. Тези по-големи бляскави декоративни огледала не само изглеждат красиво, но и оптически разширяват пространството, правейки стаите да изглеждат светли и големи.

Друго предимство е гъвкавостта. Красивото бляскаво огледало може успешно да се аранжира в различни интериорни стилове – класически, луксозен, но също и лофт или арт деко. Освен това гламурните огледала могат да имат и практична функция. В спалнята или съблекалнята моделите в пълен размер ви позволяват удобно да подготвите косата или грима си, осигурявайки отлично осветление. На свой ред бляскавите огледала за баня ще улеснят бръсненето, подстригването и ежедневната тоалетна.

Как да изберем идеалното бляскаво огледало за коридора, банята или всекидневната?

Естетиката е ключов аспект, на който трябва да обърнете внимание. В пространствата, декорирани в класически стил, бляскавите стенни огледала с богато декорирани рамки ще бъдат перфектни, докато в по-модерните интериори е по-добре да изберете модели с по-семпло покритие, например с метален мотив.

Размерът му е също толкова важен. Голямото бляскаво огледало за стена може да се превърне в доминираща добавка, оптически разширявайки пространството и добавяйки светлина към него. Важно е размерът му да е пропорционален на останалата част от мебелите и пространството в помещението. Ако гламурно стенно огледало трябва да виси над скрин, ширината му не трябва да надвишава рамките на мебелите.

Формата на огледалото е друг елемент, който трябва да имате предвид. От класически правоъгълници, през елегантни овали, до модерни, неправилни форми – всяка от тях може да донесе различно естетическо изживяване. Формата му трябва да е в хармония както с рамката, така и с общия характер на интериора. Гламурните кръгли огледала придават на аранжировката лекота и елегантност, докато правоъгълните или квадратните са по-традиционни и официални.

Последният, но не на последно място важен аспект са SMART опциите, които могат значително да увеличат функционалност u>гламурни огледала. Модерните мебели могат да бъдат оборудвани с допълнителни опции, като LED подсветка, сензори за движение или дори интегрирани сензорни екрани. На вашия модел Artform можете да преглеждате електронната си поща, да гледате филми или телевизионни сериали и дори да проверявате времето!

Огледала в бляскав стил - как да ги подредите?

Къде и как да окачите < u>гламурни декоративни огледала, е изключително важно. Поставен на стената на антрето срещу входната врата, той ще създаде впечатление за простор. Заслужава си да поставите под него елегантна конзола в подходящ цвят и да добавите елегантно осветление.

Декоративни огледала за бляскава всекидневна могат да бъдат окачени над камината или в централната точка на стената, което ще добави допълнителна дълбочина на пространството. Моделът, поставен над тоалетката в спалнята, ще бъде не само практично допълнение, но и ще създаде интимно, луксозно пространство.

Когато става дума за бляскави огледала за баня, погрижете се за плочките, които ще бъдат фон - страхотни варианти, имитиращи мрамор или архитектурен бетон, ще бъдат опция. Можете да окачите елегантни стенни лампи със стъклени декорации от двете страни на рамката.

Декорирането на пространството около огледалото е друг важен аспект от подредбата. Елегантни аксесоари, като стилни свещници, вази с цветя или елегантни фигурки, могат допълнително да обогатят външния му вид, създавайки добре обмислена и последователна композиция. Важно е обаче да не прекалявате с количеството декорация – гламурното висящо огледало само по себе си е достатъчно изразителен елемент.

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече