Промоция -10% с код 10promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Фризьорски огледала LED

18
Филтриране
Вид стая - Баня ✖
Вид стая - Коридор ✖
Вид стая - Дневна ✖
Форма на огледалото - Кръгла ✖
Форма на огледалото - Правоъгълен ✖
Колекция - PremiumLine ✖
Колекция - Огледала Висящо ✖
Система за LED осветление - Осветление около огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление в горната и долната част на огледалото ✖
Система за LED осветление - Осветление от двете страни на огледалото ✖
Ориентация на огледалото - Хоризонтален ✖
Серия - Google ✖
Серия - Samsung ✖
Серия - Apple ✖

Показани 18 от 18 продукти

Фризьорски огледала – какви са техните характеристики?

Фризьорските огледала са основен елемент от оборудването на професионалния салон. Те съчетават функционалност, модерен дизайн и удобство - както за клиента, така и за фризьора.

Характерно за тях са големите размери. Това позволява на фризьора да извършва прецизно работата, а вие да наблюдавате всеки етап от промяната на външния вид. Размерът на огледалото влияе и върху оптичното уголемяване на пространството, което е особено важно в по-малките помещения.

Висококачествените фризьорски огледала за стена гарантират ясно и реалистично отражение от цветове, от съществено значение за точен избор на нюанс. бои и създаване на изтънчени коси. Фризьорският салон също е място, където огледалото е изложено на различни вещества, като лакове, бои и други стилизиращи продукти. Ето защо фризьорските огледала често са изработени от устойчиви на замърсяване и лесни за почистване материали.

Огледала за фризьорски салон от Artforma може да се отличи и с уникален дизайн. От минималистични, модерни модели до по-традиционни с декоративни рамки. Тези форми могат да бъдат важен декоративен елемент на интериора, оказвайки влияние върху цялостната му атмосфера и стил. Благодарение на това фризьорският салон ще придобие уникален характер, привличайки клиенти не само с високо качество на услугите, но и с уникален дизайн.

Как да изберем професионални фризьорски огледала?

The първият и най-важен аспект е качеството на стъклото. Фризьорското огледало трябва да осигурява чисто, ясно и реалистично възпроизвеждане на цветовете, което е необходимо за прецизно съвпадение на цветовете. Високото му качество означава, че няма да изкриви изображението, което е от решаващо значение за професионалните фризьори, които трябва да оценят ефекта от работата си при всяка светлина.

Размерът на огледалото е друг важен фактор. В професионалния салон те трябва да са достатъчно големи, за да могат клиентите да видят цялата им фигура и прическа от различни гледни точки. Затова е най-добре да изберете големи фризьорски огледала, със солидна рамка и достатъчно широки.

Функционалността също е важен елемент. Много професионални модели са оборудвани с допълнителни функции, като рафтове за продукти или държачи за инструменти. Фризьорските огледала с осветление ще бъдат незаменим вариант, защото осигуряват равномерна и естествена светлина, необходима за работа.

Дизайнът е последният, но не на последно място важен аспект. Професионалните фризьорски огледала могат да се превърнат в декоративен елемент, влияещ върху цялостната атмосфера и стил на помещението, в което се намират. В зависимост от концепцията на мястото можете да изберете модели в различни стилове – модерен, класически, бляскав, рустик, минималистичен. Важно е огледалото да се вписва в естетиката на всекидневната и да подчертава нейния характер. Не забравяйте да се уверите, че съответства на дизайна на фотьойла, рафтовете и другите аксесоари.

Какви огледала за фризьорски салон можете да закупите в Artforma?

В Artforma ще намерите широка гама от професионални фризьорски огледала, които се отличават с модерен дизайн и усъвършенствани технологични функции. Нашата оферта включва модели от различни линии, които са съобразени с различни стилове и нужди.

Огледалата PremiumLine са предназначени за хора, които търсят прецизно лицево осветление и висока яснота на огледалото. Те имат солидни рамки, налични в много цветове, което избягва отражението на стените и придава на стаята достойнство.

AmbientLine е колекция, предлагаща гладки модели без рамки, които внасят лекота в стаята. Отличават се с декоративност и ефектно LED осветление, което създава уникална атмосфера.

Освен това в Artforma предлагаме огледала със SMART опции като високоговорители, метеорологични станции, дисплеи за време и дори възможност за проверка имейли и използване на услуги за стрийминг. Това ги прави не само практични, но и значително улеснява ежедневните дейности. Защо си струва да изберете такова огледало? Фризьорският салон може да осигури на клиентите си не само почивка в кресло, но и забавление, например възможност за показване на филми или сериали!

Заслужава да се отбележи, че всяко огледало Artforma е ръчно изработено индивидуално клиентска поръчка, което ви позволява да адаптирате продукта към собствените си нужди и предпочитания. Благодарение на това можете да изберете модела, който най-добре отговаря на стила и характера на вашия фризьорски салон.

Вижте повече