Важна информация! Сервизът, доставките и производството се извършват без закъснения. Поръчките ще бъдат доставени съгласно сроковете, посочени в магазина!

Подсветено огледало с рафтове LED L11

449,00 BGN
Безплатна доставка Безплатна доставка
Време за доставка от 15 до 21 работни дни.
-
+
Цена: 449,00 BGN
Ако добавките не са съвпадащи, или размера е твърде малък - свържи се със центъра за обслужване на клиенти.

Други продукти

Подсветено LED огледало с рафтове
 
LED подсветка
Практическо осветление, интегрирано с огледалото за баня. Край на неточно нанесения грим. Естествената светлина ще направи ежедневния Ви тоалет по-приятен и ще намали консумацията на енергия!
Функция рафт
Функционалното оборудване на банята е изключително важно, така че нашето огледало с рафт ще ви помогне да държите козметиката си на безопасно и ергономично място!
Достъпни цветове
бял
сив
Sonoma
LCD панел

Огледалото за баня с LCD панел означава спестяване на време и получаване на сутрешната доза информации. Ще видите, колко е часът, датата и температурата в помещението. Настройте осветлението или включете високоговорителя Bluetooth. Управлявайте Вашето интелигентно огледало от нивото на един панел!

Козметично огледало
Козметичното огледало е перфектен аксесоар за тези, които постоянно бързат за някъде. То ще Ви позволи да направите красив грим или точно да нанесете пяната за бръснене. Не е нужно да губите време да търсите вашето ръчно огледало!
- Огледалото няма подсветка.
Сензорен ключ
Достатъчно е да докоснете превключвателя, за да можете бързо и интуитивно да включите или изключите LED подсветката на Вашето огледало за баня!
Високоговорител Вluetooth
Благодарение на високоговорителя Bluetooth, вграден в LED огледалото, по време на всяка баня и когато се приготвяте за работа, можете да слушате любимата си музика.
Eлектрически контакт
Електрическият контакт в огледалото с подсветка е синоним на ергономичност и практичност. Огледалото може да бъде оборудвано с максимално 2 електрически контакта - можете да включите сешоар или самобръсначка и да не се тревожите за липсата на контакти в банята!
LED часовник
LED часовникът в огледалото ще Ви покаже актуалното време и ще помогне да контролирате времето по време на ежедневието си!
Метеорологична станция WI-FI
Благодарение на метеорологичната станция WI-FI по време на посещение в банята ще проверите времето, температурата и актуалните атмосферни условия. Отсега ще бъде много по-лесно да решите какво да облечете! Управлявайте метеорологичната станция с помощта на приложението в смартфона.
Технически детайли
Полезна дълбочина на рафта
20 cm
Експлоатационен живот на LED диодите
До 15 000 часа
Брой LED диоди и енергиен клас
120 / m, A ++
Осветлението има декоративен характер
Степен на защита
IP44
Гаранция
Да, 2 години
Разход на ел. енергия
9,6 W / m
Дебелина на стъклената плоча на огледалото
4mm
Цвят на LED диодите
Студено Бяло 7000 K
Монтажни аксесоари
Налични в комплекта


Споделете Вашето мнение за този продукт