Промоция -5% с код 5promo
hello@artforma.com
Напиши ни имейл
Разговаряй чрез
Разговаряй чрез WhatsApp
Кошница 0.00 BGN лв 0
Проверен продавач
Разговаряйте чрез

Дневна

0
Филтриране
Няма продукти за показване

Салон

Умело подбраното стенно огледало може оптически да увеличи стаята и дори да я освети! Защо да изберете декоративно огледало за всекидневната си?

 

Lustro do Twojego salonu

Огледалото за стена е идеално за всеки, който иска да допълни пространството си по модерен и стилен начин. Декоративното огледало ще се представи красиво над дивана, камината и до масата за хранене, но не само! От друга страна, огледалото над скрина е хит през последните години. Тя ви позволява да завършите пространството си по начин, който съчетава функционалност с мода. Никой няма да го подмине с безразличие!
Декоративните огледала за всекидневната от Artforma ще зарадват всички членове на домакинството! В нашата гама ще намерите правоъгълни и кръгли предложения, идеални за вграждане в определена стая или дори в най-малкото отделно пространство.

 

Десетки дизайни и възможност да персонализирате поръчката си

 

Не забравяйте, че вие решавате как да изглежда огледалото във вашия хол! Планирайте го според нуждите си. Изберете решения с определена височина и ширина, както и светъл цвят. Можете също така да се развихрите и да избирате измежду десетки дизайни, които ще подхождат както на класически, така и на модерни, рустикални или скандинавски интериори!
Огледалото във всекидневната не е задължително да бъде скучно! Можем да ви предложим абстрактни, флорални, мозаечни или артдеко десени и др. С нашите решения ще съчетаете практичната функция на огледалото с модерен модел и ще получите перфектната декорация за вашата всекидневна!
Искате ли да окачите огледало над скрина си? Имате ли вече достатъчно снимки и се нуждаете от нещо практично? Декоративните огледала за всекидневната от серията Artforma са гаранция за най-високо качество и непреходен дизайн! Разгледайте нашата оферта!

Вижте нашите ревюта на  

Вижте повече