Подсветено огледало с корпус и LCD панел L02

774,00 BGN
Безплатна доставка Безплатна доставка
Време за доставка до 21 работни дни
-
+
Добавките сe изключват или размерът на огледалото е твърде малък

Други продукти

Подсветено огледало с корпус

Размери на огледалото Широчина x Височина
Дебелина на огледалото 40mm
Дебелина на стъклената плоча на огледалото 4mm
Разход на ел. енергия 9,6 W / m
Експлоатационен живот на LED диодите До 15 000 часа, oсветлението е декоративно.
Брой LED диоди и клас на енергийна ефективност 120 / m клас на енергийна ефективност A++
Цвят на LED диодите Топло Бяло 3000K / Студено Бяло 7000K
Степен на защита IP44
Монтажните аксесоари са приложени в комплекта Да
Гаранция Да, 2-годишна
ВИСОКО
КАЧЕСТВО
ТЕХНИЧЕСКА
ПОМОЩ
30 ДНИ
ЗА ВРЪЩАНЕ
2 ГОДИНИ
ГАРАНЦИЯ

ОСВЕТЛЕНИЕ НА ОГЛЕДАЛОТО. ЦВЯТ НА LED ОСВЕТЛЕНИЕТО ПО ИЗБОР.

Осветлението изпълнява важна задача в нашите огледала. Благодарение на напредналата LED технология можете да се радвате на естествена светлина и по-нисък разход на енергия. Изборът между топъл и студен цвят на LED осветлението позволява адаптиране на огледалото към Вашите изисквания.

Корпус на огледалото. Първокласно качество

Благодарение на корпуса огледалото е защитено основно от влага, което потвърждава степента на защита IP44. Той също така укрепва ефекта на осветяване на огледалото, като премахва разсейването на светлината. В комбинация със стилни цветове и широк избор от допълнителни аксесоари, огледалото с корпус ще бъде стилен и професионален завършек за вашата стая.

БЕЗОПАСНА ДОСТАВКА. ОГЛЕДАЛОТО ЩЕ ПРИСТИГНЕ В НЕНАРУШЕНО СЪСТОЯНИЕ

Наш приоритет е изпращане на пратката в предвидения срок и доставка в ненарушено състояние. Всяко огледало е опаковано в усилен, висококачествен картон, а сътрудничеството с известни фирми гарантира навременната доставка на огледалото.

ОСВЕТЛЕНИЕ НА ОГЛЕДАЛОТО. ЦВЯТ НА LED ОСВЕТЛЕНИЕТО ПО ИЗБОР

Осветлението изпълнява важна задача в нашите огледала. Благодарение на напредналата LED технология можете да се радвате на естествена светлина и по-нисък разход на енергия. Изборът между топъл и студен цвят на LED осветлението позволява адаптиране на огледалото към Вашите изисквания.

СЕНЗОРЕН ПАНЕЛ

Предназначен за управление на цялото огледало. Оборудван е с вграден високоговорител, сензорен прекъсвач и часовник с дата.

БУТОН ЗА ВКЛЮЧВАНЕ - предназначен е за включване и изключване на осветлението на огледалото. След задържане на бутона натиснат се включва целият панел.

ДАТА И ЧАС - След натискане се показва годината. Задържането на бутона включва режим за смяна на датата и часа - тогава всяко следващо натискане на този бутон позволява редактиране поредно на: часа, минутите, месеца, деня и годината. За настройка се използват [+] и [-].

Bluetooth - Управлява високоговорителите. След включване изчезва датата и се появяват черти, означаващи готовност за свързване и ниво на звука. След рестарта на високоговорителите панелът автоматично ще се свърже с устройството.

СИЛА НА ЗВУКА - След включване на високоговорителя служи за промяна на силата на звука. Този режим се сигнализира с мигане на рамката около нивото на сила на звука. За настройка се използват [+] и [-]. Силата на звука се запаметява след няколко секунди.

ПЛЮС И МИНУС - След включване на високоговорителя те служат за превключване на песните. След влизане в режим смяна на силата на звука или на датата и часа те служат за увеличаване или намаляване на стойността.

КОЗМЕТИЧНО ОГЛЕДАЛО

  • Общият диаметър на огледалото е 16 cm.
  • Широчина на пясъкоструйно обработената зона около огледалото - 2 cm.
  • Полезният диаметър на огледалото е 14,7 cm.
  • Огледалото не е оборудвано с допълнително осветление.
  • Огледалото увеличава 3-кратно.
  • Разположено е от дясната страна на огледалото, по средата на височината.

 


Споделете Вашето мнение за този продуктЗапишете се за бюлетин, за да можете текущо да получавате информация за новите продукти и специалните оферти.


Администратор на личните данни е фирма “FORAM Roman Krzyżanowski” със седалище във Волщин, ул. Подгурна, 16 Карпицко (Wolsztyn, ul. Podgórna, 16 Karpicko). Повече
Данните се обработват за маркетингови цели. Всеки има право на достъп и коригиране на съдържанието на своите лични данни, както и да иска тяхното отстраняване. Посочването на данните е доброволно, но е задължително за регистриране в услугата Бюлетин.
Изтегли правилника на услугата Бюлетин