Важна информация! Сервизът, доставките и производството се извършват без закъснения. Поръчките ще бъдат доставени съгласно сроковете, посочени в магазина!

Огледален Шкаф за Баня с LED Осветление L55

469,00 BGN
Безплатна доставка Безплатна доставка
-
+
Цена: 469,00 BGN
Ако добавките не са съвпадащи, или размера е твърде малък - свържи се със центъра за обслужване на клиенти.

Други продукти

Шкаф за баняС LED огледало
Богат обхват от аксесоари
Aдаптирайте шкафа към Вашите нужди, богат избор от допълнителни елементи. Възползвайте се от такива удобства като метеорологична станция, индукционно зарядно устройство, часовник, високоговорители или USB гнездо.
LED осветление
Благодарение на напредналата LED технология можете да се радвате на естествена светлина и по-нисък разход на енергия. Осветлението ще Ви улесни ежедневните дейности като гримиране или бръснене.
Практично пространство
Благодарение на шкафа с LED огледало ще спечелите практично място за съхранение на Вашите аксесоари. Всички необходими предмети по време на сутрешния тоалет ще бъдат винаги под ръка.
Изберете Вашия цвят
Нашият шкаф е достъпен в 7 различни цвята! Благодарение на богатите възможности за конфигурация на цветовете нашият шкаф не само ще се впише идеално в банята, но ще й придаде уникален характер.
Гарантирано качество
Шкаф от признат производител. Многогодишният опит се отразява върху старателното довършване на продукта дори за най-взискателните клиенти.
Изберете Вашия цвят :
Адаптирайте към Вашата баня!
проверете:
Alpine White
Anthracit
Vesuvio
SanMarino
Oslo
Murano
Ancient oak
Ролков превключвател
Използвайте бутона, разположен в долната част на шкафа, за да включите LED подсветката. Стандартен вид изключвател.
Сензорен бутон за включване

Позволява включване на осветлението без докосване на огледалото. Бутонът реагира на ръка под долния ръб на рамката. -Обхват на сензора: 10 cm -С цел правилна работа на бутона сензорът трябва да се намира на разстояние минимум 20 cm от препятствията

Сензорен прекъсвач
Достатъчно е да докоснете превключвателя, за да можете бързо и интуитивно да включите или изключите LED подсветката във Вашия шкаф за баня!
Козметично огледало

Козметичното огледало е перфектен аксесоар за тези, които постоянно бързат за някъде. То ще Ви позволи да направите красив грим или точно да нанесете пяната за бръснене. Не е нужно да губите време да търсите вашето ръчно огледало!

- Козметичните огледала се предлагат в 2 варианта - с LED подсветка и без подсветка.

Метеорологична станция Wi-Fi
Метеорологичната станция Wi-Fi показва часа, температурата и времето, актуални за Вашето местоположение. Конфигурацията на допълнителния модул се извършва от специално мобилно приложение във Вашия телефон. Метеорологичната станция се подсветява независимо от осветлението на огледалото. Размер на огледалото: 16 cm x 7 cm
Индукционното зарядно устройство

позволява безжично зареждане на мобилния телефон - достатъчно е да го поставите върху символа на батерията.

Електрически контакт + USB
Модерните продукти се нуждаят от модерни решения. Затова имате възможност допълнително да закупите електрически контакт с допълнително вградено USB гнездо. Удобно място за включване на сешоара или зареждане на електрическата четка за зъби.
Сензорен часовник

Не трябва да се тревожите, че ще закъснеете. Часовникът с LED дисплей позволява контролиране на часа по време на сутрешния тоалет. -Иконата на часовника действа като сензорен бутон, който позволява промяна на часа и неговия формат (12/24 часа) -Часовникът е подсветен независимо от бутона на подсветката -Размер: 7 cm x 2 cm.

Високоговорител Вluetooth
Радвайте се на любимата си музика по време на релаксираща баня. Високоговорителите в огледалото позволяват възпроизвеждане на музика от смартфона!
Технически детайли
Размери на шкафа
66 x 72 cm
Експлоатационен живот на LED диодите
До 15 000 часа, oсветлението е декоративно / Ledvance osram 45 000 часа
Брой LED диоди и енергиен клас
120/m, A++
Осветлението има декоративен характер
Степен на защита
IP44
Гаранция
Да, 2 години
Разход на ел. енергия
9,6 W / m
Cъдържание
Шкаф, 4 стъклени рафта
Цвят на LED диодите
Бял неутрален 4500K / Студено Бяло 7000K / Ledvance osram 6500K
Монтажни аксесоари в комплекта
Да. Изпратеният шкаф е напълно сглобен, вратата се нуждае от допълнителна настройка.
Дълбочина на шкафа
138 mm
Тегло на продукта
20 Kg


Споделете Вашето мнение за този продукт